-
StiloClub Μπλουζακια Collection 2014
Με ιδιαιτερη χαρα, τιμη, υπερηφανεια και οτι αλλο θελετε, η Teo & Sofos StiloClub Dressing Team (τι γραφω???) σας παρουσιαζει το δημιουργημα της! (του teo ειναι βασικα αλλα να κλεψω λιγη δοξα και εγω....)
http://img69.imageshack.us/img69/5/p87l.jpg
Αυτο ειναι το πρωτο δειγμα, αριστερα η μπροστα μερια και στα δεξια η πισω!
Στο μανικι υπαρχει η υπογραφη του Schumi που καποτε ηταν και στη διαφημιση του αυτοκινητου!
Παρακατω δειτε και μια δοκιμη που καναμε σε ασπρο...
Καπως ετσι θα βγει και το μπροστα τμημα!
http://img22.imageshack.us/img22/7281/cozo.jpg
Συγχωρεστε μας που το ετοιμασαμε κρυφα αλλα θελαμε να το κανουμε σαν εκπληξη για την παρεα!
Οποιος εχει να προτεινει καποια διορθωση παρακαλειτε να το κανει στον Harry Potter του σχεδιαστικου τμηματος, teo!
Να μην ξεχασω να ευχαριστησω τον teo και δημοσια για την προσπαθεια του και το Stilaki του που ποζαρε στον φακο για να μπει στο πισω μερος της μπλουζας!
Ευχαριστω!
-
Απάντηση: StiloClub Μπλουζακια Collection 2014
Όσο το βλέπω τόσο πιο ωραίο μου φαίνεται! Θέλω να τη φορέσω σύντομα!!
Η ιδέα παιδιά ανήκει στον Σόφο, οπότε εγώ απλώς έκανα the dirty job ακολουθώντας την έμπνευση!! Teo & Sofos StiloClub Dressing Team?? Χαχαχα θεός...!
Οι ιδέες σας είναι ευπρόσδεκτες, καθώς και οι κρατήσεις για μπλουζάκια!!
Θα το πω και δημόσια λοιπόν...Μπράβο Σόφο! Φοβερή ιδέα... :thumbsup::thumbsup:
ΥΓ:
Επειδή η εικόνα είναι μικρή για να τα χωρέσει όλα και ίσως δεν φαίνεται (ειδικά σε μικρές οθόνες), να συμπληρώσω στην ωραία παρουσίαση του Σοφοκλή, πως η αλυσίδα που κρατάει το σήμα της FIAT μπροστά, αποτελείται από πολλά www.stiloclub.gr ενωμένα!
-
Ειμαι ηδη σε αναζητηση μαγαζιου/ανθρωπου που θα μας δωσει τιμη για τα μπλουζακια.
Παρακαλω οποιος μπορει βαζει τις εικονες με τα σχεδια σε ενα usb και ρωταει για τιμες ωστε να δουμε αν κανουμε, που, ποσο κτλ...
ΥΓ. Οπως και να εχει, ενα θα το κανω να το φορεσω!
Teo μπορει η ιδεα να ηταν δικια μου, αν δεν εβαζες το χερακι σου ή το ποντικακι σου ή το γουστο σου δεν θα ειχε γινει τιποτα πραξη!
-
Θα το έχω μαζί μου σε ένα στικάκι κι εγώ σε περίπτωση που βρω κάποιο μαγαζί τυχαία να ρωτήσω, γιατί δεν έχω κάποιο υπόψη τώρα!
ΥΓ:
Εννοείται αυτό! Δύο μπλουζάκια λοιπόν σίγουρα!
-
Τέλειο !!!! Ποιος Ασλανης και Γαβαλας έχουμε τον Τeo τώρα και σχεδιαστής ρούχων χαχαχα!!!
-
Στο μοναστηράκι έχω σταμπάρει 1 μαγαζί άλλα είναι μακριά από έμενα .
-
Ξεκιναμε και μια λιστα αν ειναι παραλληλα για να εχουμε υποψιν ποσα τεμαχια να ζητησουμε. Μην ξεχναμε οτι συμφωνα με τα τεμαχια μπορουμε να χτυπησουμε καλυτερη τιμη!
1. ammoulianiotis - 1 τμχ
2. teo - ? τμχ
-
2. teo - ? τμχ
3.DHMHTRHS-2 τμχ (το 1 για την κοπέλια μάλλον
-
2. teo - ? τμχ
3.DHMHTRHS-2 τμχ
4. ioannidis - 1τμχ - large
Αν και το μπροστά με το κερμασμένο έμβλημα, μου κάνει λίγο pimp...
Επίσης, την υπογραφή του Schumi, οριζόντια, ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΑ!
-
2. teo - 1 τμχ (προς το παρόν)
3.DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1τμχ - large (--> μ'αρέσει που είσαι και σίγουρος για το μέγεθος! :clapping: )
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
2. teo - 1 τμχ (προς το παρόν)
3.DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1τμχ - large (--> μ'αρέσει που είσαι και σίγουρος για το μέγεθος! :clapping: )
Να έχουμε και λίγο άπλα...
-
Teo αυτό το μαγαζί στο μοναστηράκι το έχεις υπόψιν εσύ?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Αν και το μπροστά με το κερμασμένο έμβλημα, μου κάνει λίγο pimp...
Επίσης, την υπογραφή του Schumi, οριζόντια, ΟΧΙ ΚΑΘΕΤΑ!
Για την υπογραφη σιγουρα Μιχαλη! Απλα στην εικονα θα φαινοταν μιση και δεν μου αρεσε!
Οσο για το pimp my ride εμβλημα, οποιος εχει ιδεα την προτεινει και το βλεπει ανεβασμενο! Το σκεφτηκα ετσι σαν πιο παιχνιδιαρικο,μη θυμιζουν official style μπλουζακια! Για πειτε ιδεες λοιπον!
ΥΓ:
Θα μας δωσεις αναλογιες για να βγαλουμε το νουμερο φιλε, οχι ετσι μπακαλικα "θελω large"... Χαχα!
Δημητρη δεν το ξερω, εχεις στοιχεια;;
-
Τεο βλεπω ζωγραφισες παλι..χεχε κ εγω μεσα θελω κ εγω μια μπλουζαα!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Για την υπογραφη σιγουρα Μιχαλη! Απλα στην εικονα θα φαινοταν μιση και δεν μου αρεσε!
Οσο για το pimp my ride εμβλημα, οποιος εχει ιδεα την προτεινει και το βλεπει ανεβασμενο! Το σκεφτηκα ετσι σαν πιο παιχνιδιαρικο,μη θυμιζουν official style μπλουζακια! Για πειτε ιδεες λοιπον!
ΥΓ:
Θα μας δωσεις αναλογιες για να βγαλουμε το νουμερο φιλε, οχι ετσι μπακαλικα "θελω large"... Χαχα!
Δημητρη δεν το ξερω, εχεις στοιχεια;;
Για μπροστά θα μπορούσαμε να έχουμε το κλασσικό έμβλημα του club. Το ίδιο με τα αυτοκόλλητα δηλαδή. Στα αριστερά τοποθετημένο.
Θες αναλογίες; 215/45/17 :D
-
Αυτό δηλαδή που είναι και πίσω, πάνω απ το Stilo έτσι?? Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μήπως να το βάζαμε κάτω αριστερά για την διαφορετικότητα? Ή να σχεδιάζαμε πχ μια ψεύτικη τσέπη πάνω αριστερά που να το έχει πάνω της? Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που θα το βλέπει ο άγνωστος από μακριά και θα τον προκαλεί να κοιτάξει!
ΥΓ:
Ααα ίδιες διαστάσεις με μένα φίλε... Θα κάνω τη δοκιμή και για σένα! Χαχα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Αυτό δηλαδή που είναι και πίσω, πάνω απ το Stilo έτσι?? Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μήπως να το βάζαμε κάτω αριστερά για την διαφορετικότητα? Ή να σχεδιάζαμε πχ μια ψεύτικη τσέπη πάνω αριστερά που να το έχει πάνω της? Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που θα το βλέπει ο άγνωστος από μακριά και θα τον προκαλεί να κοιτάξει!
ΥΓ:
Ααα ίδιες διαστάσεις με μένα φίλε... Θα κάνω τη δοκιμή και για σένα! Χαχα!
Ναι αυτό λέω. Αλλά αν το βάλουμε κάτω αριστερα, χάνεται ρε γμτο...
-
Μμμ όντως... Θα προσπαθήσω να κάνω κανένα σχέδιο για δοκιμή στο μάτι! Να δούμε πως φαίνεται στην πράξη!
Ρίξτε ιδέες!! Brainstorming (ταυτόχρονα με το rainstorming έξω)!
Μέχρι στιγμής έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
-
Και γω μεσα είμαι, είναι τέλεια η μπλούζα.....
Μέχρι στιγμής έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6-1τμχ
-
-
Ναι. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό.
-
Μια χαρά! Εμένα μ'αρέσουν και τα δύο σχέδια. Προσπαθώ να σκεφτώ και κάποια άλλη προσθήκη ή μικροαλλαγή μπροστά που να προκαλεί το μάτι, αλλά προς το παρόν δεν μου έρχεται κάτι.
Επίσης πιστεύω πως αν μπορούσαμε να έχουμε επιλογή για V μπλουζάκια θα ήταν πιο ωραία (V λαιμόκοψη...όχι να κατηφορίζει επικίνδυνα)!
Το άλλο που με απασχολεί είναι πως πρέπει να έχουν πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, επειδή το σχέδιο πίσω είναι τεράστιο και λευκό, και με ένα τέντωμα αν αρχίσει να "σπάει" θα φαίνεται χάλια...
-
Παντος τ δευτερο σχεδιο τεο ειναι καλυτερο...
-
Βασικα ωραια τα μπλουζακια....
Χρειαζονται ομως καπια αλλαγη!
ΔΛΔ Υπογραφη Sumi και εχουμε Stilo μαμα????Και ποιο μαμα?Του TEO!!!!Πιο μαμα πεθαινεις!!!!
Να βαλουμε ενα με sumi προφυλακτηρα παρακαλω!!!!
Επισης στην δευτερη φωτογραφια το σημα δεν διακρινεται γιατι ο TEO εχει την Ιταλικη σημαια!!!Καντε την ολη Ιταλικη η το σημα της FIAT!
Αμαν δλδ ολα εγω πρεπει να τα λεω!!!!
Περα την πλακα αυτα παρατηρησα και θελω 3 τμχ!
2XXL και ενα Medium
-
Βρε καλώς τοννν...!! Φίλε sorry, αλλά είχα ξεχάσει το παρατηρητικό σου μάτι!! Χαχαχα!!
Να φέρεις το δικό σου να ποζάρει, να το βάλουμε κύριέ μου, όχι μόνο λόγια!! :tongue1::tongue1:
Το 2ο σχέδιο είναι δείγμα John, δεν είναι τελικό... στο τελικό θα είναι με το κόκκινο σήμα της Fiat όπως στο demo με την μπλούζα!
ΥΓ:
Αντιπαρέρχομαι τα ρατσιστικά σου σχόλια για το μαμά Stilάκι μου... Θα σε δω σε κάποια συνάντηση, που θα μου πας...!!!
http://www.sherv.net/cm/emoticons/fi...seball-bat.gif
Άρα έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
Σύνολο 10 μπλουζάκια ως τώρα!!
-
ομορφιες ........ αν γινεται ενα L με μαινικια απο XXL για να με χωραει .
και κατι ακομη ολα τα μπλουζακια παντα ειναι με κοντο μανικι γιατι δε φτιαχνουμε κατι σε φουτερ η' φλισ με φερμουαρ στο λαιμο ωστε να το φοραμε και το χειμωνα ?
-
και για οσους θελουνε καλο θα ηταν να μπει και ενα σηματακι στη φεση της καρδιας με το σκορπιο .....
-
Κοίτα η αλήθεια είναι πως σκορπιό δεν βάλαμε πουθενά, όντως... Στη θέση της καρδιάς είναι το λογότυπο του club και δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξει και ο σκορπιός! Αλλά αν ήταν πχ στο άλλο μανίκι?
Ή......ποοο ιδέααα!! Να βάζαμε έναν σκορπιό στη βάση του σβέρκου κάπως... Αν θυμάστε τη διαφήμιση απ το 500ράκι abarth που είχε tattoo στο σβέρκο η κοπέλα..! Κάπως έτσι! Δεν ξέρω βέβαια μήπως βαραίνει το σχέδιο, αλλά είναι λίγο παράλειψη...
Όσο για τα κοντομάνικα φίλε Παντελή πιστεύω πως είναι η πιο σωστή επιλογή γιατί πρώτον είμαστε στην Ελλάδα (ακόμα φοράω ζακέτα και κοντομάνικο) και δεύτερον θα μπερδευτούν κατά πολύ οι επιλογές (άρα και το κόστος)!
-
Teo ξεκινα να βγαζεις σχεδια!
Με βαση αυτο που ειπε ο Παντελης, πιστευω οτι ο καθενας θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να τυπωσει σε οτι θελει, t-shirt, φουτερ, αμανικο κτλ...
-
Σχέδια θα βγάλω σίγουρα!!
Δηλαδή δεν θα υπάρξει κοινή εκτύπωση? Ή εννοείς πως εκτός της μαζικής, ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει ό,τι θέλει?? Εκεί συμφωνώ απόλυτα!
-
Θα εχουμε ενα σχεδιο ολοι μας, απλα ο καθενας θα εχει την δυνατοτητα να τυπωσει σε οτι μπλουζακι θελει!
Βεβαια θα πρεπει να παρουμε πληρες τιμοκαταλογο αναλογα με το μπλουζακι γιατι απο οτι ξερω οι τιμες πανε συμφωνα με την μπλουζα, αλλη τιμη το φουτερ και αλλη το tshirt.
-
Καλημέρα stilatoi, πολύ καλή η ιδέα για τις μπλούζες!! Έτσι όπως είδα τα σχέδια, προτιμώ το 2ο που ανέβασε ο Τέο.. Τι θα άλλαζα; Θα έβαζα στην μπροστινή πλευρά της μπλούζας την μούρη του Stilo αλλά σε πιο σκοτεινή version και πίσω τον **** του 3πορτου.. Αλλά και πάλι ωραίο είναι και έτσι οπότε θέλω και εγώ 1 τεμχ...
Άρα έχουμε:
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
-
Πρόσθεσα τον σκορπιό πάνω στο σχέδιο της πλάτης για δοκιμή:
http://imageshack.com/a/img837/9860/x0gs.jpg
Πως σας φαίνεται??
Stilo_Abarth αυτό που λες το είχα σκεφτεί στην αρχή κι εγώ, αλλά μετά αναθεώρησα λόγω πρακτικότητας... Σκέψου ένα μπλουζάκι με μπρος και πίσω μεγάλο πλαστικό σχέδιο! Σάουνα το καλοκαίρι, πρόβλημα στο σιδέρωμα και με την παραμικρή κίνηση "σπάσιμο" του σχεδίου!
-
http://imageshack.com/a/img837/9860/x0gs.jpg
Με αρεσει, με αρεσει, με αρεσει!
2. teo - 1 τμχ
3. DHMHTRHS - 2 τμχ
4. ioannidis - 1 τμχ
5. bill stilo - 1 τμχ
6. stilo221.6 - 1 τμχ
7. Soul_Giannis - 3 τμχ
8. Stilo_Abarth - 1 τμχ
-
-
Teo μπραβο και παλι μπραβο σου φιλε για το ολο σκηνικο που καθησες και εκανες.!!επισης ηθελα να πω οτι μου ακουγεται σωστο αυτο που λες περι πλαστικουρας.θα χαλασει γρηγορα.
-
Πηρα απαντηση απο καταστημα της αλυσιδας t-bar της Θεσσαλονικης οπου ρωτησα για προσφορα:
1:58 μμ
T-bar Svolou
Εμφάνιση λεπτομερειών
x0gs.jpg (161,0 ΚΒ)
Καλησπέρα Σοφοκλή,
Θυμάμια που μιλήσαμε. Το σχέδιο είναι αρκετά πολύπλοκο.
Το κόστος για ένα μπλουζάκι είναι κανονικά στα 35€ αλλά εφόσον μιλάμε για ποσότητα θα βγει στα 22€. Εξαιτίας της λεπτομέρειας και του μεγέθους στην πλάτη θα πρέπει να τυπωθεί με ειδικό τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικά και αισθητικά καλό.
Πριν τυπώσουμε μπορούμε να κάνουμε και ένα δείγμα για να δεις την ποιότητα.
Αν χρειαστείς κάποια άλλη διευκρίνιση πάρε με στο 2310221740.
Ανδρέας
----- Original Message -----
From: ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΛΗΜΑΤΖΔΑΣ
To: svolou@t-bar.gr
Sent: Tuesday, November 26, 2013 7:05 PM
Subject: Σχεδιο - τιμοκαταλογος
Καλησπερα σας, εκπροσωπω το StiloClub.gr (μια παρεα αποτελουμενη απο 1.200 μελη) και ονομαζομαι Κληματζδας Σοφοκλης.
Την περασμενη βδομαδα περασα απο το καταστημα σας και ζητησα καποια τιμη για μπλουζακια αλλα ζητηστε να δειτε πρωτα το σχεδιο. Το σχεδιο ειναι το παρακατω:
Θα σας παρακαλουσα να στειλετε ενα τιμοκαταλογο που να αφορα ολα τα ειδη ρουχων (t-shirt, φουτερ, αμανικο κτλ) γιατι απο τις μεχρι τωρα συζητησεις τα παιδια φαινεται να θελουν αρκετες επιλογες.
Παρακαλω να σταλει διπλος τιμοκαταλογος, ενας με τιμες με αποδειξη και ενας χωρις.
-
Ωραίος Σόφο. Να κάνω μια παρατήρηση εγώ... Μήπως το παλικάρι πιστεύει πως θα τυπώσουμε 1.200 μπλούζες, γι αυτό και λέει "μιας και μιλάμε για ποσότητα"?
Σε όσους έχουν φτιάξει πάλι μπλουζάκια, γιατί εγώ δεν έχω σύγκριση, πως σας φαίνεται η τιμή? Αυτή αφορά t-shirt ή οποιονδήποτε τύπο?
-
Δεν ξερω τι καταλαβε το παλικαρι οταν λεμε για ποσοτητα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπερασω απο το μαγαζι για τα υπολοιπα. Θα ρωτησω και αλλου για τιμες και θα ενημερωσω!
Πιστευω οτι η τιμη ειναι για t-shirt.. Τωρα οσο για το ακριβο/φθηνο οπως και να εχει φαινεται ακριβο κακα τα ψεματα, με 10 τεμαχια ομως ποσο θα μπορεσουμε να κατεβασουμε την τιμη;
-
Ακριβό φαίνεται αλλά τι να πω αν είναι καλή η ποιότητα εγώ είμαι μέσα !!!