-
Σαββατο 15/2/2014 Πρωινη συναντηση!
Χαιρετω το Νοτο του StiloClub!
Το ΠΣΚ που μας ερχεται θα βρισκομαι στην πρωτευουσα και σκεφτομαι μηπως βρεθουμε Σαββατο πρωι (μια που θα ειναι ελευθερο) να παμε για κανενα καφεδακο. Τι λετε;
Οπως υπολογιζω τα πραγματα θα ειμαι αργα το βραδυ της Παρασκευης Αθηνα!
Αντε ελατε να γνωριστουμε και απο κοντα!!!
-
Απάντηση: Σαββατο 15/2/2014 Πρωινη συναντηση!
Σοφο δεν ξερω ποτε αλλα θα παιχτει σιγουρα αυτο το σκηνικο!. ;)
-
Μέσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα λέω και κλαίωωωωωωωωωωωωωωω!!
-
100% θα το ξερω Πεμπτη, οποτε μεινετε συντονισμενοι!
Α! Κανονιστε αν παμε για φαγητο σε κανενα σουβλατζιδικο θα παραγγειλω εγω με τον γνωστο σαλονικιοτικο τροπο:
-Τι θα θελατε;
-Ενα σαντουιτς με πιτα, σουβλακι, απ'ολλλλα χωρις κρεμμυδι!
:tongue2:
-
Και αλοιφή και αλοιφή!!! :bleh:
Για πάρτη σου τρώω σουβλάκι και το πρωί ρε φίλε (όχι ότι χωρίς την πάρτη σου δεν μπορώ αλλά είπα να δώσω έμφαση...!)
Ενημέρωσέ μας με την πρώτη ευκαιρία!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Σοφο δεν ξερω ποτε αλλα θα παιχτει σιγουρα αυτο το σκηνικο!. ;)
Εσύ αρχίζεις να επικοινωνείς μετά το δεύτερο μπριζολίδι μου φαίνεται!... Τι δεν ξέρεις πότε ρε;; Για το Σάββατο που μας έρχεται λέει το παλλλικάρι!
-
αμεσως να μου την πεις ρε φιλε! αμαν! εννοουσα ρε μαν ωρα και ετσι... βασικα οκ εχεις δικιο!
Σοφο παμε μπαιρακταρη να τα τελειωσουμε ολλλα! :P
-
Αααααα! Θα παμε οπου με πατε!
Εγω ειμαι μεσα σε ολα!
Ειπαμε, Πεμπτη θα ξερω και που θα μεινω και τι ωρα θα μπορω και τα παντα ολα λεμεεεε!
-
ρε παιδια ελεος!!! τον σαλονικιο στον μπαιρακταρη? ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!! Θα μας κοροιδευει για τα επομενα 5 χρονια....γιατι:
σουβλάκι το [...] μικρά κομμάτια κρέατος περασμένα σε μικρή και λεπτή βέργα (σε μικρή σούβλα) για να ψηθούν: Ψήνω σουβλάκια στα κάρβουνα. Mια μερίδα ~. [μσν. σουβλάκι < σούβλ(α) -άκι] (ΛΚΝ).σουβλάκι (το) [...] 1. (α) ξύλινη ή μεταλλική λεπτή και μικρού μήκους βέργα που χρησιμοποιείται ως σούβλα (β) μικρή σούβλα 2. φαγητό παρασκευασμένο από κρέας ή περισσότερα υλικά κομμένα σε μικρά κομμάτια (συνήθ. κύβους) και περασμένα σε λεπτή και μικρού μήκους ξύλινη βέργα (καλαμάκι) ή σε μικρή σούβλα• ψήνονται στη σχάρα ή σε γκριλ και προσφέρονται σκέτα ως ορεκτικό ή ως κύριο πιάτο με συμπληρωματικό γαρνίρισμα: σουβλάκια με θαλασσινά || ~ κοτόπουλο / ξιφία || ~ ξυλάκι /καλαμάκι 3. πρόχειρο φαγητό από κομμάτια κρέατος (ψημένα με τον παραπάνω τρόπο) ή από γύρο (βλ.λ.) ή από μπιφτέκι τοποθετημένο μέσα σε μικρή στρογγυλή πίτα μαζί με άλλα υλικά, όπως ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι κ.λπ.: ~ με διπλή πίτα / απ' όλα (ή κομπλέ, δηλ. με όλα τα συνοδευτικά) /χωρίς κρεμμύδι. [ETYM. μεσν., υποκ. τού σούβλα] (ΛΝΕΓ2).καλαμάκι το YΠOKOP 1. μικρό καλάμι. 2. μικρός πλαστικός ή γυάλινος σωλήνας με τον οποίο ρουφούν ένα υγρό: Πίνω την πορτοκαλάδα / το γάλα / τον καφέ με το ~. [...] (ΛΚΝ).καλαμάκι (το) [...] 1. (α) το μικρού μεγέθους καλάμι (β) μακρόστενο αιχμηρό και λεπτό ξυλάκι στο οποίο περνιούνται κομμάτια κρέατος (συχνά και λαχανικών) για ψήσιμο σε σχάρα (γ) (συνεκδ.) κρέας που ψήνεται στη σχάρα περασμένο σε ξυλάκι: 2. (συνήθ.) λεπτό, πλαστικό σωληνάκι για την πόση χυμών, αναψυκτικών, ποτών κ.λπ. [...] (ΛΝΕΓ2).
-
Αν κανονισετε τιποτα προς το απογευμα ισως καταφερω να περασω.
-
Ντίνο με τρόλαρες βραδιάτικα με τερματισες λέμε!
-
Έλα να πάμε και στις π**τάνες!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα ρε δεν υπάρχετε!! Από Σαλόνικα έρχεται το παλικάρι, όχι απ το Τιμπουκτού!! Σιγά μη τον πάμε και στο μουσείο της Ακρόπολης...!!
Ο Ντίνος επανέφερε τις ισορροπίες με ένα και μόνο ποστ... Respect! Άσε που θα συμφωνήσω απόλυτα για τον Μπαϊρακτάρη...ούτε απ'έξω!
-
Μεσα και εγωωω!!!να σε γνωρισουμε επιτελους!εννοειται οχι μπαιρακταρη ειπαμε να τον παμε για φαγητο να δει την διαφορα απο την θεσσαλονικη!
-
Υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθω μια βδομαδα αργοτερα καθως σημερα με ενημερωσε ενα συγγενικο μου προσωπο οτι ενδιαφερεται να κατεβει Αθηνα να δει κατι φιλους. Ισως κανετε μια βδομαδα παραπανω υπομονη!
Ειπαμε, μεχρι την Πεμπτη ολα ειναι ρευστα!
-
άντε για εσένα θα κάνουμε υπομονή.... για εσένα μόνο!! :P
εννοείται θα περιμένουμε ρε συ ;)
-
Το ενδεχόμενο να έρθεις ΚΑΙ αυτό ΚΑΙ το άλλο ΣΚ το έχεις σκεφτεί;; Χαχαχαχα! (Ξέρω βάζω φυτιλιές, αλλά ... καλά σου κάνω!) :bleh:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Ντίνο με τρόλαρες βραδιάτικα με τερματισες λέμε!
Ρε φιλε sorry δεν ειχα τετοια προθεση...:sorry:
Απλα το κανα για να παρακινησω και αλλες γνωμες,και ομολογω του αγγελου με βρισκει αρκετα συμφωνο !!!!!χαχαχαχα!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Το ενδεχόμενο να έρθεις ΚΑΙ αυτό ΚΑΙ το άλλο ΣΚ το έχεις σκεφτεί;; Χαχαχαχα! (Ξέρω βάζω φυτιλιές, αλλά ... καλά σου κάνω!) :bleh:
http://www.youtube.com/watch?v=xzX_gRYCzlI
-
-
Ο καφες αλλαζει ημερομηνια και παει το επομενο Σαββατο, δηλαδη 22/2!
Σορρυ παιδες αλλα ανωτερα βια...
ΥΓ. Αφηστε που ζηνομαι να ερθω με το μοτοσακο μου...
-
AAA ωραία θα είμαι και εγώ :clapping:
-
Άντε άντε θα το ανεχτούμε!! Επειδή είσαι εσύ όμως! :hehe:
-
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕΕΕΕ!
Μετα απο πολλες πιεσεις που δεχθηκα (βρασμενα αυγα στις μασχαλες, μου βγαλαν το νυχι με ταναλια, με απειλησαν οτι θα με βαλουν να πλυνω το αμαξι), θα ερθω σημερα το απογευμα Αθηνα οποτε ο αυριανοπρωινος καφες ειναι γεγονος!
Απο τις 9 και μετα αυριο θα ειμαι free για οτιδηποτε!
Teo θα σε βαφτισω προσωπικο μου σοφερ για αυριο. Θα μιλησουμε καποια στιγμη μεσα στη μερα για τα υπολοιπα.
StiloClub του Νοτου, ερχομαι σε λλλλλεω!!!
-
Κανεις; Τιποτα; Ρεεεεεε!
Ερχομαι λεμεεεεεεε!
-
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...!!!
24 ώρες να μην μπει κανείς στο forum, αμέσως να γκρινιάξεις!! Χαχαχα!!
Λοιπόν επειδή εισηγήθηκα εγώ για τα βασανιστήριά σου (μη σου πω τα σχεδίασα κιόλας!), αύριο θα σου κάνω την τιμή να με δεις!! Χαχα!! Όποτε θέλεις αγορίνα και για ότι χρειαστείς εγώ είμαι μέσα!
Παλικάριααα! Ποιοι άλλοι μπορούν και τι ώρα για να βγάλουμε ένα μίνι πρόγραμμα;; Πιστεύω το να βρεθούμε κατά τις 10 είναι μια χαρά έτσι;;
ΥΓ:
Ρε θα σε γνωρίσω από κοντά!! Ήδη έχω δακρύσει!! Με τη μηχανή θα είσαι τελικά;;
-
Με το ΚΤΕΛ την τρελα μου... :(
Ειμαι ηδη στο δρομο καπου πριν τα Τεμπη (οπως ερχομαι).
Μια χαρα ειναι η ωρα!
Ειμαι μεσα (αν μπορεις κανε και αλλιως!!!)
Καλα ρε αλητη, εσυ τα σχεδιασες αυτα; Θα επρεπε να ντρεπεσαι!
Σε φερνω χαρτομανδυλα για τα δακρυα σου φιλαρακι!!
-
Βρε και με τον μουτζούρη να ερχόσουν...αρκεί που κατεβαίνεις!! Χαχαχα!
Ωραία φίλε τώρα μένει να μαζευτούμε!
Απ'όσο πρόλαβα να μιλήσω, είναι μέσα ο DHMHTRHS, o Gunner7 και λογικά και ο bill stilo! Εγώ θα τους φέρω και θα φύγω, δεν έχω όρεξη να δω τα μούτρα σου!! :bleh: :bleh:
ΥΓ:
Εγώ εγώ τα έκανα όλα αυτά... Αμόλησα τους χαφιέδες μου και σε έδωσαν παντού! Για να μάθεις να αντιστέκεσαι στην "κάθοδο"! :hehe:
-
Θα φοραω μασκα ρε φιλε, αποκριες ερχονται ετσι και αλλιως οποτε δεν θα βλεπεις τα μουτρακια μου!
Ηθελα να κατεβω με την μοτο ρε γ@μωτο αλλα...
Την επομενη φορα ομως! (Μαλλον αν καταφερει ο Μπαοκ και περασει στον τελικο του κυπελλου θα κατεβω τοτε! Κανω τρελα ονειρα; )
-
Κάνε όνειρα ρε φίλε, τζάμπα είναι!! Χαχαχα!
Κάνω τα κονέ μου τώρα για να σε υποδεχτούμε... έχει πάρει το viber φωτιά! :hehe:
-
Ετσι και σπασει ο διαολος κανενα ποδαρι και περασουμε να δω τι θα πεις!
Κανε τα κανε εσυ με την ησυχια σου!
-
Ρε σεις οποτε παιζει ο βυζας εντος,κανονιζετε συναντηση? Που και ποτε ξερει κανεις?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
Ρε σεις οποτε παιζει ο βυζας εντος,κανονιζετε συναντηση? Που και ποτε ξερει κανεις?
Μπορεις να μιλησεις με τον προσωπικο μου σοφερ/ατζεντη/γραμματεα για να σε ενημερωσει!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μπορεις να μιλησεις με τον προσωπικο μου σοφερ/ατζεντη/γραμματεα για να σε ενημερωσει!
το ξεκανες το παιδι !!!!!Τι αρμοδιοτητες και ευθυνες του φορτωσες με τη μια? Τουλαχιστον ενα κιλο πουρακια χατζηφωτιου δωρο για παρτη του !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γκουχ γκουχ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!!
Η αυτού μεγαλειότης Σοφοκλής ο Αποστασιοφάγος, θα ευρίσκεται αύριο εις τας Αθήνας, ινα πραγματοποιήση την έκτακτην περιοδείαν του εις τον Νότο!
Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν εις την καφετέριαν Terra Petra, εδρευόμενη εις την Πετρούπολην και ώρα δεκάτη πρωινή (10:00 πμ)!!
Αι μοχθηρές γλώττες λέγουσι... περί τουλάχιστον πέντε δαιμονικών αυτοκινήτων τα οποία επρόκειται ινα παρευρεθούν εις τον προαύλιον χώρο!!
Αυτααα...!!
-
Αυτου μεγαλειωτης; Αποστασιοφαγος;
Το κοκκινο χαλι θα παρακαλεσω να εχετε ετοιμο, δεν γινεται να πατησουν τα ποδια μου τσιμεντο, ασφαλτο, χωμα...
Χαχαχαχαχαχα!
-
Ρε σεις;
10 το πρωί ρε;
Γάλα θα μοιράσετε;
-
Λογικα θα πιασουμε μεσημερι οποτε χτυπα ενα τηλεφωνο και κανονιζουμε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ρε σεις;
10 το πρωί ρε;
Γάλα θα μοιράσετε;
ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Λογικα θα πιασουμε μεσημερι οποτε χτυπα ενα τηλεφωνο και κανονιζουμε!
Έχω του Τεο.
Αν είναι θα σας πάρω να δω που βρίσκεστε.
-
Σόφο δεν φέρνεις να κόψουμε και καμια πίτα;;;