-
13/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Να με και εγώώώώ!!! Μετά από πάρα πολύ καιρό, αποφάσισα να βρεθώ με τους συμφορουμίτες μου να πάμε για ένα καφέ να τα πούμε και να ανταλλάξουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που έχουμε εφαρμόσει στα υπέροχα και συλλεκτικά σιγά σιγά αμάξια μας! Τι θα λέγατε να τα λέγαμε στο γνωστό μέρος στο πάρκινγκ του OLYMPIKO κατά της 17.00 τώρα που έχω και το καλώδιο του OBD2 να τα ψάξουμε λίγο? Όποιος ενδιαφέρεται για τον χαβαλέ και για την παρέα μπορεί να γράψει παρόν και να προσέλθει όπως παλιά! Γιατί οι παλιοί είναι καλοί αλλά και οι νέοι,,,, είναι ωραίοι!
-
Απάντηση: 12/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Άντε ρε παιδιά μπράβο ! Πολύ σας χαίρομαι ! Ξηγημένα άτομα, όλοι μαζί συμμετέχετε σε όλα... μπράβο μπράβο μπράβο !
-
Μεσα!!! Να εχουν ολοι ομως τα καλωδια τους,και φωρτισμενα laptop(ακους ioannidis?),γιατι εχουμε πολλα να ψαξουμε!!Ενεργοποιησεις esp asr,airbugs,κλπ!!!!!
-
αν παει ο ντινος εγω δεν παω!!! δεν θελω να δω τη φατσα του.. μου ερχεται εμετος..
-
Καλυτερα γιατι δεν θελουμε εμετικους στην παρεα!!! :argue:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
Μεσα!!! Να εχουν ολοι ομως τα καλωδια τους,και φωρτισμενα laptop(ακους ioannidis?),γιατι εχουμε πολλα να ψαξουμε!!Ενεργοποιησεις esp asr,airbugs,κλπ!!!!!
Και με ssd πλέον για να αντέχει περισσότερο!
Δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι θα έρθω αλλά θα το παλέψω.
Υ.Γ: και μιας και είναι και της μόδας, αν είναι να έρθει ο teo να μου το πείτε ώστε να μην έρθω.
-
Τι θα ειναι κ αυτος ντινο;;;ουτε εγω ερχομαι αμα ειναι ο αγγελος
-
Αν έρθει ο soul δεν θα έρθει ο teo.
Να τα βάλουμε κάτω να κάνουμε συνδυασμούς!
-
Αν δεν έρθει ο τεο εγώ δεν έρχομαι..... απλά τα πράγματα....
-
Κοιτάξτε επειδή αν δω μπροστά μου τον Soul θα του ξεριζώσω την καρδιά, εγώ δεν πρόκειται να έρθω! Έτσι λοιπόν θα μπορεί πλέον να έρθει και το φιλαράκι σας ο ioannidis :puke::puke: και να με θάψετε ελεύθερα (όπως κάνετε πάντα)!!
-
Ααααα ωραια...αφου δεν θα ερθει ο τεο τελικα θα ερθω..να τον θαψουμε κ λιγο...
-
Και παίζει αν πάω εγώ, να μην έρθει ο stile τελικά. Που με έχει κάνει και unfriend στο facebook!
Κι ακόμα δεν του το χω συγχωρέσει!
:D
-
Τι θα ερθει και ο bill stilo? Καλά δεν παίζει να έρθω με ενοχλεί απλά και μόνο η παρουσία του!
-
Και μην ξεχάσω... Αν έρθει το stilo του soul, εγώ δεν εμφανίζομαι... με τον soul δεν εχω κανενα προβλημα (αν και θα επρεπε ετσι από συνήθεια του κλαμπ)... με το stilo του έχω!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και παίζει αν πάω εγώ, να μην έρθει ο stile τελικά.
Αυτό συνηθίζεται φίλε. Ο διοργανωτής δεν πάει... Απλά προτείνει και τέλος... "Σκοτωθείτε μετα"...
-
Παλι καλα που το ειπες απο μονος σου maxime γιατι θα ελεγακ εγω το ιδιο...
-
Και αν έρθει ο maximos δεν θα έρθει ο gunner.
-
Αγγελε νομιζω οτι πλεον αυτο ειναι δεδομενο...δεν ερχεται ο δωργανωτης ποτε..!
-
Και που 'στε; Όχι φιλαράκια και πρώην μέλη! Μόνο ενεργά και ξηγημένα μέλη!
Μη ξεχνιόμαστε!
-
Ρε σεις ιδέα για να μην παιδευόμαστε...
Δεν βάζουμε όλοι από λίγα λεφτά να αγοράσουμε ένα εισιτήριο στον Σόφο ώστε να κατέβει και να περιμένει μόνος του στο ΙΚΕΑ (τα γνωστά, στον κηφισό);; Τώρα που συνήθισε κιόλας!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και παίζει αν πάω εγώ, να μην έρθει ο stile τελικά. Που με έχει κάνει και unfriend στο facebook!
Κι ακόμα δεν του το χω συγχωρέσει!
:D
unfriend στο facebook? Αυτο ειναι ποινικο αδικημα!!!απαγορευση παρουσιας στις συναντησεις για 1 χρονο τουλαχιστον!!!
-
Καλά bill stilo δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο εσένα αλλα σε μάθαμε ...... Απλά για την ιστορία δεν νομίζω να έρθει και ο Ντίνος γιατί ακούσαμε πως σνομπαρες τα 5πόρτα στη προηγούμενη συνάντηση,
-
Να φανταστώ τεο ότι αφού έδωσες εσύ την ιδέα δεν θα δώσεις λεφτά ε??? (το θέμα του διοργανωτή που λέγαμε) χχααχχααχχαχαχαχαχααχα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
unfriend στο facebook? Αυτο ειναι ποινικο αδικημα!!!απαγορευση παρουσιας στις συναντησεις για 1 χρονο τουλαχιστον!!!
Γιατί νόμιζες ότι εξαφανίστηκε τόσο καιρό;
Άσε τις τύψεις του!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Να φανταστώ τεο ότι αφού έδωσες εσύ την ιδέα δεν θα δώσεις λεφτά ε??? (το θέμα του διοργανωτή που λέγαμε) χχααχχααχχαχαχαχαχααχα
Δώσε εσύ και θα σε κεράσω καφέ...θα τα βρούμε!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Δώσε εσύ και θα σε κεράσω καφέ...θα τα βρούμε!!
αααα καταλαβα... δεν θα έρθεις....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Γιατί νόμιζες ότι εξαφανίστηκε τόσο καιρό;
Άσε τις τύψεις του!
ασε εγω, ο Τεο και ο Δημήτρης του τα έχουμε μαζεμένα πάντως... μας έστειλε τσαμπα στη ΝΑΤΟ!!!! θα τα πούμε από κοντά όμως αν τύχει και οι συνδυασμοί το θέλουν να βρεθούμε στη συνάντηση... είθε να μην πάνε αυτοί που δε χωνεύουμε....
-
Εννοειται maxime..αλλα ουτε εγω περιμενα κατι καλυυερο απο εσενα αφου προσπαθεις να τα ανεβασεις τοσο πολυ 5πορτα μειονοντας 3πορτα...λοιπον λεγε τι θα κανεις για να ξερω...αμα ειναι να προτεινω αλλη συναντηση κ θα ξερεις οτι δεν θα ερθω σιγουρα...
-
Παντως ποιος τελικα παει,να μην ξεχασει να φορεσει το καινουριο μπλουζακι και να ανεβασει και φωτο.Και με το αυτοκολλητο στο stilo
-
Τι να πω ....πραγματικά απορώ με τον Agelighno που σε ανεχτικέ και δεν σου είπε τίποτα. Αλλά είναι κόσμιος και κύριος και έδωσε τόπο στην οργή.Αλλά πολύ καιρό σε άφησα να το παίζεις κάποιος.
ioannidis αν έχει πρόβλημα ο gunner ας μου το πει ο ίδιος
-
o gunner με πηρε τηλ τωρα και μου ειπε οτι αν δεν παει το σκουληκι του αυτος δεν έρχεται....
χαχαχααχχααχχααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maximos
Τι να πω ....πραγματικά απορώ με τον Agelighno που σε ανεχτικέ και δεν σου είπε τίποτα. Αλλά είναι κόσμιος και κύριος και έδωσε τόπο στην οργή.Αλλά πολύ καιρό σε άφησα να το παίζεις κάποιος.
ioannidis αν έχει πρόβλημα ο gunner ας μου το πει ο ίδιος
Είναι κάτι που νιωθουΜΕ απλά εγώ το εκφράζω. Κατάλαβες;
Υγ: Ήρθαν τα καλούδια; Μπλουζάκια και αυτοκόλλητα;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
o gunner με πηρε τηλ τωρα και μου ειπε οτι αν δεν παει το σκουληκι του αυτος δεν έρχεται....
χαχαχααχχααχχααχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα
Define σκουλήκι please!
-
ioannidis πολύ συναισθηματικος μας βγήκες και πες του gunner να πάει να ................................. αλλάξει ζάντες
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Define σκουλήκι please!
εκανε εγχειρηση σκωληκοειδίτη!!! χαχαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maximos
ioannidis πολύ συναισθηματικος μας βγήκες και πες του gunner να πάει να ................................. αλλάξει ζάντες
Καλά που μου το θύμισες! Αν έρθει ο gunner με τις ζάντες που φορούσε δεν θα έρθει ο Thodoris.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
εκανε εγχειρηση σκωληκοειδίτη!!! χαχαχαχαχαχαχα
Αν φέρει το σκουλήκι, φέρνω τεκίλα.
-
Αν φέρεις τεκίλα φέρνω λεμόνι και αλάτι ( νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός συνδυασμός )
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
maximos
Αν φέρεις τεκίλα φέρνω λεμόνι και αλάτι ( νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός συνδυασμός )
αν φέρεις αλατι δεν ερχομαι.... την προηγουμενη φορα με κοιτουσε στραβα....
-
Σε κοιτούσε στραβά γιατί είναι γνωστό ότι..........το τρίβεις το πιπέρι......