Φωτογράφιση στην Αθήνα 8/5, Κυριακή...
Λοιπόν, να ανασυνταχθούμε λίγο να δουμε ποιοί, πότε και πως θα κατεύουμε Αθήνα? Οι μέρες ζύγωσαν. Μάλλον θα υπάρξουν 2 γκρουπ. Ένα θα ξεκινήσει Σάββατο κι ένα Κυριακή.
Αναχώρηση Σάββατο:
1. Karateka
2. Ηλίας (Γιάννη κάνε του ένα τηλέφωνο να συννενοηθείτε)
3.
Αναχώρηση Κυριακή:
1. Nikos
2.
Η φωτογράφιση είναι στις 12:30. Υπολογίζω την διαδρομή στις 4:30 ώρες (μη πάμε και φυλακή). Οπότε εγώ σκεφτόμουν να ξεκινήσω γύρω στις 6:30~7:00, να μην έχει κίνηση και να προλάβω να κάνω κι ένα πλύσιμο το αυτοκίνητο Αθήνα. Είναι κανείς που θέλει να ακολουθήσει? Μόρφω? Χρήστο (Sparck)?
Χρήστο (κάλφα) θα έρθεις εσύ? Τώρα το αποφύγαμε το Πάσχα, οπότε δεν έχεις δικαιολογία! Μήτσο, Άρη? Να μην δείξουμε τις σαύρες του club??? :)
Νικο εμεις μιλησαμε κιολας,αν βρω συνοδηγο κατεβαινω!Οποτε ζητητε συνοδηγος εμπειρος κ με λεφτα,για να μοιραστουνε τα εξοδα,οποιος θελει να ειναι ο τυχερος ας με κανει ενα τηλ.Αν θελετε ομως ερχομαι κ γω συνοδηγος γιατι εχω παρει παρει καποια πραγματακια για το αμαξι τα οποια ομως δυστηχως θα ειναι ετοιμα απο βδομαδα οποτε δεν με πειραζει να το αφησω εδω!Μητσοοοοοο :202 παμε παρειτσα?παρε τηλ.να μιλησουμε!
Έλα τι φωνάζεις μες τα αυτιά μου ρε??? :P Λοιπόν ψήνομαι να κατέβω αλλα με το αμάξι μου γιατι πρεπει να κατεβάσουμε και κανένα αμάξι κάτω αλλιώς πάμε και με τραίνο(ή τρένο).Όποιος βαριέται να οδηγάει ή τα οικονομικά του πάνε κατα διαόλου αλλά θέλει να κατέβει μαζί μας στην Αθήνα μπορεί να έρθει μαζί μου.(Αρκεί να μου το πει 2 μέρες πιο νωρίς για να βάλω τον αλβανό στην δουλειά να μου καθαρίσει και απο μέσα το αμάξι..................(αχ ρε Stiloclub τι κάνω για σένα....)
Το οτι θα καθαρίσω το αμάξι μου μέσα έξω δεν χρειάζεται να το κάνουμε τούμπανο ετσι?!?!?!?!?! :evil:
Παράθεση:
Το οτι θα καθαρίσω το αμάξι μου μέσα έξω δεν χρειάζεται να το κάνουμε τούμπανο ετσι?!?!?!?!?!
Αγκχμμμμ!!! Μεταξύ μας ρε! Παιδιά είμαστε??? :twisted:
Κανόνισε με τον Χρήστο αν είναι να κατεβείτε μαζί.
Αναχώρηση Σάββατο:
1. Karateka
2. Ηλίας (Γιάννη κάνε του ένα τηλέφωνο να συννενοηθείτε)
3.
Αναχώρηση Κυριακή:
1. Nikos
2. DontMKsense + Sparck
3. Γιώργος (του γιατρού με το μπλε τούμπανο) - (τον ψήνω, περιμένω επιβεβαίωση)
4.
Παίδες το Σάββατο θα ξέρω σίγουρα.
Το Σάββατο θα ειδοποιήσω αν είναι να κάνετε στάση στο Κορδελιό ή όχι!
Κάνε τα κουμάντα σου Χρήστο!!!!!!!!!!!!!!!
Μια στάση Κορδελιό παιδιά.......Χρηστάρα.....μην λείψεις βρε....