-
Ευχες για το Πασχα!
Με την ευκαιρια που μπηκαμε στη Μεγαλη Βδομαδα και που μπηκε και το εορταστικο σημα του StiloClub θα ηθελα να ευχηθω σε ολα τα μελη της παρεας μας καλο Πασχα, καλη Ανασταση και καλα να περασετε οπου και αν πατε, οτι και αν κανετε!
Ευχομαι υγεια σε ολους και καλα χιλιομετρα!
ΥΓ. Αληθεια, που θα πατε;;;
-
Απάντηση: Ευχες για το Πασχα!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΥΓΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΛΜ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
ΕΓΩ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..ΦΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΤΛ
-
Καλό Πάσχα και από εμένα σε όλους και στις οικογένειες μας με σωματική και ψυχική υγεία πάνω από όλα!! Αυτές οι μέρες εμένα θα με βρουν στον πανέμορφο Βόλο να κακοπερνάω στα παλιοτζιπουράδικα όπου θα με αναγκάζουν να φάω και να πιω με το ζόρι :shifty: !!!!! Να περάσουμε όλοι καλά και το σημαντικότερο όλων είναι να έχουμε ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Εγω παλι χθες κανονισα να παω Χαλκιδικη (γιατι σαν την Χαλκιδικη δεν εχει), αλλα οχι στο νησι αυτη τη φορα..
Στο χωριο της κοπελιας θα παω (δεν θελω σχολια), οπου θα ψησουμε το καημενο το αρνακι ή κατσικακι, θα πιουμε τα τσιπουρα μας και καπου αναμεσα σε αυτα θα παρακολουθησουμε F1 και MotoGP σαν γνησιοι γκαζοφιλοι που ειμαστε!
-
Καλό Πάσχα σε όλους και καλα και ασφαλή χλμ!
Να ξερετε οτι η διαφορα του να πηγαινω με 120 η με 160 εχει να κανει 10 λεπτα της ωρας διαφορα....
Αρα δεν νομιζω να αξιζει να πηγαινεις με 160 για 10 λεπτα κερδος....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Καλό Πάσχα σε όλους και καλα και ασφαλή χλμ!
Να ξερετε οτι η διαφορα του να πηγαινω με 120 η με 160 εχει να κανει 10 λεπτα της ωρας διαφορα....
Αρα δεν νομιζω να αξιζει να πηγαινεις με 160 για 10 λεπτα κερδος....
Ακομα στο νου σας να εχετε οτι ειναι τετοιες οι μερες οπου πολλοι πινουν και οδηγουν οποτε τα ματια μας 24, μεγαλη προσοχη, χαμηλες ταχυτητες και οπως ειπε ο Γιαννης καλυτερα να κανουμε 15-20 λεπτα περισσοτερα και να απολαυσουμε τη διαδρομη παρα να κανουμε casting για το επομενο Fast N Furious!
-
Καλό Πάσχα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε όλους! Μεγάλη προσοχή στο δρόμο όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, ιδιαίτερα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις μέρες!
Εγώ προσωπικά θα μείνω Αθήνα φέτος! Περιμένω από όσους φύγουν αρχικά να περάσουν καλά και κατά δεύτερον να ανεβάσουν τις φωτό τους εδώ! Ακούς Μιχαλάκη τσιπουροφονιά;;
-
Καλο πασχα και καλη ανασταση ευχομαι σε ολους....καλα να περασετε οπου και αν πατε....και εγω αθηνα φετος αλλα τι να κανουμε.....
-
Ευχομαι σε ολους μεσα απο τη καρδια μου καλο πασχα σε εσας και τις οικογενιες σας με υγεια πανω απο ολα
καλο πασχα
-
Θα ηθελα ολοψυχα να ευχηθω σε ολο το Stilo Club ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεια !!!:hug:
-
Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλα τα μέλη του κλαμπ!Υγεία ευτυχία σε όλους!Λογικά και εγώ σαλονικα θα είμαι!
-
Χριστος ανεστη!!!!! Χρονια πολλα σε ολα τα μελη του club,να χουμε υγεια,να χαιρομαστε οτι αγαπαμε και ειρηνη σε ολο τον κοσμο!!!!!!!!!!!!!! Για ανεβαστε και καμια φωτο απ τη σημερινη μερα, Και προτεινω να βραβευτει εστω και οπτικα το καλυτερο και το πιο πληρες σουβλιστο θεαμα!!!!!!
-
-
πολυ καλος teo!! μπραβο!! Ψησταρια εργοστασιακη,μεγαλη,με καποια επειρια αν κρινουμε απο την καπνα στην πλατη της,τελεια κατανομη καρβουνου καθ ολο το μηκος του ψητου,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ μεγεθος κοκορετσιων,το μεν ψημενο,ειναι και αριστα δεμενο,το δε αψητο παρα πολυ καλο!!Θα μου αρεσε αν την εικονα συμπληρωνε και ο οβελιας!!!!
Πολυ καλη προσπαθεια με αριστο οπτικο αποτελεσμα!! Και του χρονου με υγεια!!!
-
Καλά η ανάλυση σου είσαι οσκαρική!
Οβελίας σε σούβλα δυστυχώς δεν υπήρξε φέτος (φουρνιστό γαρ) λόγω "ανωτέρας βίας". Του χρόνου με υγεία θα έχουμε απ όλα!
-
Να και ο δικος μας πρωην mr. κατσικης!
https://imageshack.com/i/hlOcVt9dj
Και οταν λεω πρωην το εννοω! Κοκκαλακι δεν αφησαμε γιατι οτι περισσεψε το ανελαβαν οι τετραποδοι φιλοι μας!
Τα κοκορετσια δεν προλαβα να τα βγαλω φωτο γιατι μου ειχαν παρει τη μηχανη, κινητο δεν ειχα πανω μου (ειπα μια μερα να το εχω μακρια μου), αλλα σημασια εχει οτι περασαμε φανταστικα!
Παρτε και μια φωτο οπου εκανα δοκιμη να δω αν μου ταιριαζει το ξανθο...
https://imageshack.com/i/f0E01HhVj
-
Οταν η απλοτητα της παραδοσης,συναντα την τεχνολογια!!!!! Πολυ καλη και μερακλιδικη δουλεια σοφο.μια γουβα στο χωμα,λιγα καρβουνα,μια σουβλα και 2 στιριγματα,και το αποτελεσμα αψογο.δεν λειπει και ο μηχανισμος περιστροφης. Το κεραμιδι τι ρολο παιζει εκει?Ανακλαστηρας θερμοτητος ειναι? Μπραβο σοφο!!! Και του χρονου!!!!!
ΥΓ.το ξανθο μαλλι ΔΕΝ σου παει!!
-
Φιλε το κεραμιδι δεν καταλαβα και εγω τι ρολο επαιζε... Δεν ρωτησα!
Ειχαν πεσει αρκετα τσιπουρα στο τραπεζι οποτε δεν ξερω τι απαντηση θα ειχα! :Ρ
ΥΓ. Το ξερω ρε φιλε αλλα μετα απο τοση ρετσινα ειπα να δοκιμασω!!!
-
Ωραίος Σόφο! Και του χρόνου φίλε! Έχει αφρίσει κιόλας βλέπω... Εξαιρετικό!!
ΥΓ:
Εμένα μ'αρέσεις με το ξανθό! Να το κρατήσεις και να βγεις στις πίστες! :bleh:
-
Ρε μονο 2 φαγανε αρνι? Οι αλλοι με γιαουρτακι τη βγαλατε?
-
-
Από εμένα δεν θα δείτε φωτογραφίες του ψησίματος μιας και επέλεξα να μην ασχοληθώ, παρά μόνο να πίνω ακατάπαυστα τσιπόντας κατευθείαν από τη φωτιά.Διαβάζοντας παραπάνω σχόλιο το αγαπητού Τεο για τα τσίπουρα θα μοιραστώ μαζί σας την θρησκευτική κατάνυξη της Μεγάλης Παρασκευής......... [IMG]http://s4.postimg.org/wuzi38pvt/1484...07800906_n.jpg http://s4.postimg.org/vrfdra58p/1105...87782758_n.jpg[/IMG]
-
Χρονια πολλα maximus!!! Νομιζω οτι οι φωτογραφιες σου δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν,απ τις προηγουμενες.Τελειο γευμα θαλασσινων μαγειρεμενα και σερβιρισμενα με μερακι,συνοδευομενο απο εξαιρετικο θεσσαλικο τσιπουρο!!! Ευγε τεκνον!!! Και του χρονου!!!
- - - Updated - - -
φημες στο διαδικτυο λενε οτι ο ioannidis ειχε τοποθετησει σε διαφορα μερη του οβελια αισθητηρες,και ελεγχε την προοδο ψησιματος και τον ρυθμο περιστροφης μεσω laptop.αναμενονται φωτος!!!
-
Αγαπητέ ntinosmg ομολογουμένως η προσέγγιση σου πάνω στη γαστρονομική αισθητική δίνει μια νέα , φρέσκια ματιά , με έμφαση στις λεπτομέρειες.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η άρτια δομημένη φιλοσοφία σου να μας ωθεί σε αναζήτηση νέων συγκινήσεων σε γεύσεις πέρα των τετριμμένων.
-
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και από εμένα παιδιά!!! :)
-
Χρονια Πολλα σε ολους!
Για να μετραμε παρουσιες!!!
-
Πως γίνεται και πάντα παίρνουν φωτιά τα θέματα που αφορούν κοψίδια και γενικώς φαγοπότι... Εύγε παλικάρια μου!
-
Ρε φιλε να ξερεις γιατι εισαι και μικρος ακομα.....
Οταν μεγαλωσεις και φτασεις σε μια ηλικια το μονο που σε ενδοιαφερει ειναι το κορμι σου και η συντηρηση του...Εαν εισαι αδυνατος μενεις αδυνατος και εαν εισαι χοντρος μενεις χοντρος..Τοσα λεφτα εχεις επενδυσει....
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε (αν και μικρός, μην ξεχνιόμαστε)!
Το φαΐ είναι λατρεία, οπότε τις μέρες γιορτής του πρέπει να το τιμούμε ιδιαιτέρως (Πάσχα, Τσικνοπέμπτη, Χριστούγεννα, καθημερινές, αργίες..εχμ...οκ παρασύρθηκα)!
Το πρόβλημα είναι μην μπλέξεις με κακές παρέες (πχ ntinosmg) και Κυριακή του Πάσχα μετά το φαγοπότι καταντήσεις στα βουνά κάπως έτσι:
http://s24.postimg.org/v1lhn4xb9/IMG...412_200836.jpg
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
τοτε το προβλημα θα το χει αυτος που εφαγε περισσοτερο!!!! Χαχαχαχα!!!!