Ανάκληση 2 εκατομμυρίων οχημάτων από την Suzuki
http://static.in.gr/webstatic/D01FE1...3D593F570A.jpg
Στην ανάκληση δύο εκατομμυρίων οχημάτων προχωρά η Suzuki εξαιτίας προβλήματος στον διακόπτη της μίζας. Τα περισσότερα από αυτά -1.873.000- έχουν διατεθεί στην ιαπωνική αγορά και τα υπόλοιπα σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσά τους και έναν μικρό αριθμό Chevrolet Cruze Sedan.
Η ανάκληση αφορά οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από το 1998 έως και το 2009, μεταξύ των οποίων και τα γνώριμα στην ελληνική αγορά Suzuki Alto και Wagon R.
To πρόβλημα εντοπίζεται στον ελαττωματικό διακόπτη της μίζας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να παραχθεί καπνός από κάποια δυσλειτουργία στο εσωτερικό του.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Suzuki μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 67 περιστατικά, όλα στην ιαπωνική αγορά, χωρίς παρόλα αυτά να έχει προκληθεί από το συγκεκριμένο ελάττωμα κάποιος τραυματισμός.
Απάντηση: Ανάκληση 2 εκατομμυρίων οχημάτων από την Suzuki
Αυτό θα πει ανάκληση! Μετά από τόσα χρόνια! Το είχα ακούσει πριν μερικές μέρες από έναν φίλο με Ignis που το πήγε αντιπροσωπεία για την εν λόγω ανάκληση.
Όχι σαν μερικούς μερικούς...ονόματα δεν λέμε...
Τελικα η ανακληση ειναι υπερ της εταιριας η κατα;
Εχω ακουσει αρκετες αποψεις και η δικια μου ειναι οτι ειναι υπερ να γινεται ανακληση ακομα και για το παραμικρο!
Και εγώ σαν υπέρ το θεωρώ. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο που θα βγει στην παραγωγή και δεν θα έχει κάποιες "παιδικές ασθένειες", από κινητά μέχρι αυτοκίνητα. Το θέμα είναι πόσοι το παραδέχονται και τα διορθώνουν.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τελικα η ανακληση ειναι υπερ της εταιριας η κατα;
Εχω ακουσει αρκετες αποψεις και η δικια μου ειναι οτι ειναι υπερ να γινεται ανακληση ακομα και για το παραμικρο!
Συμφωνω μαζι σου...αφου τιθεται θεμα ασφαλειας !!!
Το ερωτημα που προκυπτει βεβαια ειναι οτι αφου γνωριζαν, γιατι η ανακληση εγινε μετα απο τοσα χρονια?:nervy:
Λέτε να δούμε κι εμείς καμιά ανάκληση για αισθητήρες βάρους το 2020;; Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Λέτε να δούμε κι εμείς καμιά ανάκληση για αισθητήρες βάρους το 2020;; Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! :bleh:
Χλωμο το βλεπω αλλα η ελπιδα ειναι που μετραει!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Εννοεις το απαισιο "airbag faillure?"
ΕΛΕΟΣ !!!:nervy:
Πλακα πλακα, θα επρεπε η FIAT να ειχε κανει την ανακληση !!!
Δωσαμε ολοι τοσα χιλιαρικα...(εγω 19000 ευρω) και δεν ειχαν λιγο "τσιπα" να μας σεβαστουν !!!
Ντροπη....αισχος:whip:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nikoschania
Εννοεις το απαισιο "airbag faillure?"
ΕΛΕΟΣ !!!:nervy:
Πλακα πλακα, θα επρεπε η FIAT να ειχε κανει την ανακληση !!!
Δωσαμε ολοι τοσα χιλιαρικα...(εγω 19000 ευρω) και δεν ειχαν λιγο "τσιπα" να μας σεβαστουν !!!
Ντροπη....αισχος:whip:
Μην το αρχισουμε αυτο το θεμα, δεν θα τελειωσουμε ποτε!
Η Fiat σαν Fiat δεν ειναι καθολου σωστη, μπορει το αμαξι να το γουσταρω αλλα την εταιρια οχι!
Η Fiat μου χρωστάει έναν εγκέφαλο για το 1.6...τουλάχιστον
Η Fiat μια χαρά είναι , αν ας πούμε ήσουν πχ Σουηδός πολίτης και ζούσες εκεί . Οι εδώ γ*μι*λες που κάνανε τους "αντιπρόσωπους" και τώρα έχουνε "λακήξει" όλοι , αυτοί είναι που κάψανε τη Fiat - και όχι μόνο -../..βεβαίως , αυτή είναι μόνο η άποψη μου ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo306
Η Fiat μου χρωστάει έναν εγκέφαλο για το 1.6...τουλάχιστον
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Χλωμο το βλεπω αλλα η ελπιδα ειναι που μετραει!!!
Και εμένα... για το 1.6 εγκέφαλο και πεταλούδα γκαζιού ενώ για το 1.2 αισθητήρα βάρους.... και φυσικά τα πλαστικά ; μην τα ξεχνάμε και αυτά.
Παρ' αυτά το αμάξι παρά τα χρόνια του ακόμη είναι αστέρι!