Εnjoy the photos..i hope!!
Εnjoy the photos..i hope!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ FOTO.ΟΙ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STILO!!!
Stilo 1400cc 103bhp
made in PATRAS
Φίλε PANSTILO, σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία. Τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται στο forum ότι κάποιος θέλει να "φωνάξει". Ευχαριστώ.
Stilo 1.6 Dynamic: Αυγ 04 2002
Passat 2.0TFSi Tip: Μάι 12 2007
Golf VI 160PS DSG: Μάι 28 2009
AUDI S5 3.0TFSI: Ιουλ 28 2013
Stilo: 3.0 V6 24V................ 220PS / 27kg torque
Passat: APR stage 3+ ...... 460PS / 59kg torque @ 1.5 bar
Golf VI: APR stage 1......... 220PS / 30kg torque
S5: APR stage 2+ ............. 490PS / 58kg torque @ 1.1 bar ...... 0-100@3,8"
Οk Νικοs!Μου το εξήγησε και οΚωνσταντινος.Όπως είπα και πριν, :215 πειτε πως έγινε!
Stilo 1400cc 103bhp
made in PATRAS
Παντως αυτη η Mustang στην τελευταια φωτο ειναι πραγματι αηδια..ευτυχως που εχω ιταλικο design και ας μην πηγαινει κομματια οπως θα ηθελα:P
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Ειναι αυτο που λενε οι Αμερικανοι American Muscle :217 :217Παντως αυτη η Mustang στην τελευταια φωτο ειναι πραγματι αηδια
αστα να πανεστην αμερικη τα V8 ειναι οσο συνηθυσμενο οσο η T25 τουρμπινες εδω στην ελλαδα.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
πολυ καλες φωτο ,,,,, να τα ειχαμε κιολλας καλα θα ηταν
5Π 1400cc ΠΑΡΟΣ Simota racing φιλτροχοανη....
ειναι τροπος ζωης..ειναι κατι αναλογο με την αναφορα του Φροιντ για το κομπλεξ μεγεθους των αντρων..ετσι και οι Αμερικανοι..εξαλλου δεν εχουν και προβλημα καυσιμων..κανουν εναν πολεμο και βρισκουναστα να πανε στην αμερικη τα V8 ειναι οσο συνηθυσμενο οσο η T25 τουρμπινες εδω στην ελλαδα
Αν τα ειχαμε..θα επρεπε να ειχαμε και ενα καρο λεφτα και τα πολλα λεφτα ειναι δυστυχια..καλο και το stilo να ηταν λιγο πιο φουσκωμενο μονο...να τα ειχαμε κιολλας καλα θα ηταν
Ωραια αυτοκινητα παιδια αλλα αμα βγεις μια βολτα με ενα απο αυτα που σχεδον γλειφουν τους δρομους θα περνας απο λακουβα και θα αφηνεις προφυλακτηρες αριστερα και δεξια!
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας