Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Θυμα των ελληνικων δρομων

Θυμα των ελληνικων δρομων

Εχθες το βραδυ απο Νικαια για Χαιδαρι...εχουν αλφατοστρωσει το δρομο τοσες φορες που εχει δημιουργηθει μια μεγαλη διαφορα υψους..μεταξυ ασφαλτου και χωματος..και εγω ο μ@λ@κ@ς επεσα εχθες το βραδυ μεσα εκει και εσπασα τις 2 δεξιες μου ζαντες...Τωρα πως βρηκα 12.30 ωρα τη νυχτα ρεζερβα ειναι μια αλλη ιστορια...Γνωριζει κανεις πως μπορω να αποζημιωθω??/Δεν ειναι για τα λεφτα...ειναι για το γ@μωτο...

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

Θυμα των ελληνικων δρομων

νωμιζω οτι κανεις καταγγελια στο δημο αν και υπαρχει ενα νουμερο που περνεις αλλα θα παρει τα λεφτα του αγιου Λουτσου ανημερα..αλλα υπαρχει η δυνατοτιτα αυτη... :139
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Chats
    0
    Κανονικα επρεπε εκεινη τη στιγμη να καλεσεις την αστυνομια και να κανεις μηνυση κατα του Υπευθυνου Φορεα. Δημος, Υπεχωδε, αναλογα που βρισκεται ο δρομος!!!

Τωρα δεν ξερω αν μπορεις να αποδειξεις οτι οντως επαθες εκει τη ζημια, αλλα καλα θα ειναι να ρωτησεις ενα δικηγορο!!

Οντως τα λεφτα θα αργησουν, αλλα να ξερεις οτι στο 90% των περιπτωσεων δικαιώνεται ο οδηγός!!

Εγω παντως θα εκανα μηνυση χαλαρα!!!
    Fiat Stilo 1.6 3D Active, 03/2002, Silver Metallic.
    Suzuki Intruder 800, Model 1997, Black/Red.

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0
    Κανονικα επρεπε εκεινη τη στιγμη να καλεσεις την αστυνομια
    καθώς επίσης να τραβούσες και καμιά φωτό και αν υπήρχε και κανένας μάρτυρας.
    υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες από την ΕΛΠΑ κάπου στο φορουμ αλλά τις έχω αποθηκεύσει στο σπίτι σε .txt ...
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Παλι καλα που μου ειπαν 50 ευρω για τις ζαντες...μολις πατησα την λακουβα..τα λαστιχα ειχαν ξεφουσκωσει σε χρονο dt..γ@μωτ..ελπιζω να μην τυχει σε κανενας σας.. :158 :158

Οτι ποιο ξενερωαμ μπορει να παθεις.....
    ΣΙΔΗΚΑ Α.Ε
    Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 51 ΤΑΥΡΟΣ
    210-3453826

Site Admin Το avatar του χρήστη ThoDoriS
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0
    Νικο αφού δεν κάλεσες εκείνη την ώρα την αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό......δε βλέπω να βγάζεις άκρη εύκολα.....
    Sorry που κιόλας δεν βοήθησα αλλά δεν είχα το stilo μου μαζί και ήμουν με την μηχανή....μόλις πήγα σπίτι σε πήρα τηλέφωνο αλλά ήτανε μάλλον αργά......

Τέλος πάντων....κοίτα εδώ τι θέλει άν πάθεις κάτι τέτοιο για να αποζημιωθείς:

Στην περίπτωση κατά την οποία όχημα υποστεί φθορά ή βλάβη λόγω κακοτεχνίας του δρόμου ή του έργου αντίστοιχα (όπως π.χ. «πέσιμο» σε λακκούβα), ο κάτοχος του οχήματος πρέπει:
    - Να ειδοποιήσει την Τροχαία για να βεβαιώσει επιτόπου τη βλάβη-φθορά του οχήματος λόγω κακοτεχνίας
    και να εκδώσει στη συνέχεια σχετική βεβαίωση.
    - Αντίστοιχη βεβαίωση χορηγεί και η ΕΛΠΑ στους συνδρομητές της, καθώς οι τεχνικοί του τμήματος οδικής βοήθειας της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ μπορούν να βεβαιώσουν εγγράφως τη μεταφορά, ρυμούλκηση του οχήματος λόγω βλάβης-φθοράς που προκλήθηκε από την κακοτεχνία.
    Η βεβαίωση βλάβης-φθοράς μαζί με ενδεικτική προσφορά αποκατάστασης της βλάβης του οχήματος ή τιμολόγιο, στην περίπτωση που έχει αποκατασταθεί, κατατίθενται αντίστοιχα:
    - Στις αρμόδιες περιφερειακές διευθύνσεις του ΥΠΕΧ..Ε ή
    - Στα αρμόδια γραφεία των νομαρχιών, δήμων, κοινοτήτων, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημείωσης.
    - Στην περίπτωση που δεν υπάρχει συγκεκριμένη άποψη για το πού πρέπει να κατατεθεί η αίτηση αποζημίωσης, οι οδηγοί μπορούν να προσφεύγουν στους αρμόδιους εισαγγελείς της χώρας οι οποίοι αποφαίνονται για το ποιος φορέας φέρει την ευθύνη της αποζημίωσης και προωθούν την αίτηση.
    Η ίδια διαδικασία ακολουθείται κατ' επέκταση και σε περίπτωση που υπάρχει τραυματισμός του οδηγού ή των επιβαινόντων.
    Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος αριθμός οδηγών έχει αποζημιωθεί για ανάλογες περιπτώσεις, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές διαδικασίες στις περιπτώσεις που εκτός από τις υλικές ζημιές υπάρχουν και σωματικές
    βλάβες.
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

Είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε γνώστο μου!Δεν έβγαλε άκρη εύκολα!Ο Δήμος τον έστελνε στην Νομαρχία,η Νομαρχία στο Κράτος και πάει λέγοντας...Αυτός έκανε μήνυση επι παντός υπευθύνου και πήρε κατι χρήματα αλλά αρχί....α!Οι ζάντες του ήταν πολύ ακριβότερες.
    Stilo 1400cc 103bhp
    made in PATRAS

StiloClub Official Member
    Chats
    0
    Αφού δεν κάλεσες εκείνη την ώρα την τροχαία δε θα βρεις το δίκιο σου ποτέ γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι έγινε εκεί!
    Black mamba!Μ\'αυτά που έβαλα κάτι γίεται!!Έγινε η αρχή......

Την αλλη φορα...που μακαρι να μην υπαρξει.θα τους τρεχω...50 οι ζαντες και 60 2 λαστιχα..συνολο 110 κερατιατικα ευρω....

Δικαιώματα - Επιλογές