Εχω την αμυδρα εντυπωση πως ειναι ενα SUV πανω στο πατωμα του νεου Punto... Αλλωστε τοσο απο εξωτερικη εμφανιση οσο και απο εσωτερικη μοιαζουν πολυ. Κατι σαν BMW σειρας 3 και Χ3...
Εχω την αμυδρα εντυπωση πως ειναι ενα SUV πανω στο πατωμα του νεου Punto... Αλλωστε τοσο απο εξωτερικη εμφανιση οσο και απο εσωτερικη μοιαζουν πολυ. Κατι σαν BMW σειρας 3 και Χ3...
"Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".
Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ
'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία.'
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο σασί, εκτός αν είναι του μελλοντικού Ignis, γιατί 33 πόντοι δεν δικαιολογούνται μόνο σε προφυλακτήρες, ούτε και οι 10 πόντοι σε πλάτος...Αρχικό μήνυμα απο john_stil
Χρήστος
Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...
Οχι δεν ειναι το παλιο πατωμα.... για το νεο Ignis μιλαμε....Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Απλα το σιγκρινω με το παλιο σε θεμα διαστασεων για να καταλαβουμε το μεγεθος του νεου μοντελου....
Μπήκε στην παραγωγή:
![]()
Αμάξι χωρίς άστρο, χεσ΄το κι άστο...(και το Smart δεν έχει άστρο)
Eμενα μ'αρεσει.
Μια αστραπή ειν' η ζωή
χαρά στον που προλάβει
να δει τη λάμψη πριν χαθεί
και πέσει το σκοτάδι!!
Πολύ ωραίο! Από μπροστά μου φέρνει λίγο σε στρογγυλεμένο RAV4 και πίσω κάτι σαν καινούργιο Mercedes M Class σε μικρή version...
Stilo 1.6 Dynamic: Αυγ 04 2002
Passat 2.0TFSi Tip: Μάι 12 2007
Golf VI 160PS DSG: Μάι 28 2009
AUDI S5 3.0TFSI: Ιουλ 28 2013
Stilo: 3.0 V6 24V................ 220PS / 27kg torque
Passat: APR stage 3+ ...... 460PS / 59kg torque @ 1.5 bar
Golf VI: APR stage 1......... 220PS / 30kg torque
S5: APR stage 2+ ............. 490PS / 58kg torque @ 1.1 bar ...... 0-100@3,8"
Πολυ ωραιο για suvaki της Fiat αμα εχει καλη τιμη και οικονομικο πλην ομως δυνατο κινητηρα κατι θα κανει.
Fiat ειχα Fiat εχω και αν...παλι Fiat θαθελα να εχω
Και σε μαυρο με τα νικελακια του....μια χαρα.!!!
Fiat Bravo STEEL > Filtro Sparco ,Ammortizzatori Bilstein Sprint,6Speed,Molle H&R,Cambio ravvicinato,pedale Novitec,vetri oscurati 3M.