Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Biohazard....Tον Οπερα τον εχει ο κολητος μου και τους στηνουμε αρκετες φορες.Δε ξερω αν εχεις κανει καμια μαϊμουδια στον Οπερα αλλα τον φιρεφοχ οπως τον εχω φτιαξει (εγω και οι περισσοτεροι δηλαδη) τρεχει πιο γρηγορα και πιο σταθερα.Εχεις συμβουλες για τον Οπερα;
Σου μιλάω για εντελώς μαμά bowsers! Δεν έχω κάτι από μαϊμουδιές στα υπ' όψιν... :roll:
Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει μόνο η απόλυτη ταχύτητα (άσχετα που μαμά ο opera νομίζω πως είναι μια ιδέα πιο γρήγορος και δεν ξέρω τι παίζει με τις μοντίφες του firefox) αλλά και η χρηστικότητα, η σταθερότητα και άλλα. Ο firefox μου έχει κάνει στο παρελθόν καναδυό φορές κάτι κουλά του στυλ να χάσει όλα τα bookmarks μου ή ακόμα χειρότερα να χαθεί ολόκληρο το προφίλ μου και να αναγκαστώ να δημιουργήσω καινούριο, εννοείται με τα πάντα (κωδικούς, bookmarks, ρυθμίσεις) να έχουν χαθεί! Επίσης ο firefox έχει κάτι χαζές ιδιοτροπίες... :roll: Τον opera αν τον "μάθεις" έχει μπόλικα shortcut στο πληκτρολόγιο που βοηθάνε πάρα πολύ, αφού κάνουν με τη μία λειτουργίες μερικές από τις οποίες ούτε καν τις διαθέτει ο firefox!