Αμάξι χωρίς άστρο, χεσ΄το κι άστο...(και το Smart δεν έχει άστρο)
ποσο εχει ρε παιδια τουτο?
1,2 Ηλιοροφη, Φυμε τζαμια, Μπαρες οροφης, 2002
Κλειστό είναι καλύτερο...
Χρήστος
Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...
Αμεσως να το κατηγορησω.
Αν και σχετικα ομορφο απ'εξω επειδη εχω μπει μεσα στο προηγουμενο το κεφαλι ειναι πολυ κοντα στο ελεξηλιο.Και βεβαια αν εισαι λιγο ψηλος γινεται το καραγκιοζιλικη το κεφαλι να προεξεχει κα να σου δινει την αισθηση οτι με τα κουνηματ θα χτυπαει.
Ελπιζω να μη ειναι το ιδιο αν και για τη φωτογραφηση βλεπω στα μπροστινα οι πλατες να ειναι πισω...To καλο ειναι οτι εχει και πισω θεσεις.
Fiat Bravo STEEL > Filtro Sparco ,Ammortizzatori Bilstein Sprint,6Speed,Molle H&R,Cambio ravvicinato,pedale Novitec,vetri oscurati 3M.
πισω μου φερνει ο ****ς σε megane cabrio!
προτιμω το τριθυρο που ειναι πραγματικα ομορφο!
THE ITALIAN JOB!!
....Και οταν ενα αυτοκινητο του Enzo νικησε την Alfa ριχνοντας την στην δευτερη θεση ,ο γερος δακρυσε και ειπε:\"Σημερα νιωθω σαν να σκοτωσα την μανα μου...\"Cuore Sportivo
www.clubpunto.gr
Ναι πειράζει! (απάντηση στον τίτλο lol) οκ τώρα σοβαρά: εγώ θα προτιμούσα να πάρω το κανονικό κλειστό αυτοκίνητο. Έτσι θα έχεις και καλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση (έξω και μακριά) ατυχήματος και το κεφάλι σου ήσυχο με τις ξαφνικές μπόρες! άσε που τα λεφτά είναι πολλά ... πάντως η opel μετά από πολλά χρόνια έφτιαξε κάτι που βλέπεται..
Stilo 1.2 5d
Πειράζει που αυτό μου αρέσει περισσότερο? Παίδες, το επόμενο αμάξι μου (ξέρετε, του χρόνου παντρεύομαι και γίνομαι σιγά-σιγά οικογενειάρχης. 2.500 κυβικά, καμιά 220αριά αλογάκια, 32 κιλά ροπή, κλπ κλπ...
![]()
Stilo 1.6 Dynamic: Αυγ 04 2002
Passat 2.0TFSi Tip: Μάι 12 2007
Golf VI 160PS DSG: Μάι 28 2009
AUDI S5 3.0TFSI: Ιουλ 28 2013
Stilo: 3.0 V6 24V................ 220PS / 27kg torque
Passat: APR stage 3+ ...... 460PS / 59kg torque @ 1.5 bar
Golf VI: APR stage 1......... 220PS / 30kg torque
S5: APR stage 2+ ............. 490PS / 58kg torque @ 1.1 bar ...... 0-100@3,8"
ολα ειναι θεμα γουστου ωραιο τα αστρα δεν λεω αλλα κατι δεν μ'αρεσει (σαν πρωτη ματια δεν με εντυπωσιασε)
5Π 1400cc ΠΑΡΟΣ Simota racing φιλτροχοανη....
Εμενα δεν θα με χαλουσε να κυκλοφορω και με ενα cabrio... Αλλη φαση! Το Astraκι παντως το εκαναν ωραιο, ειδικα το GTC.
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας