Απο τον Μα'ι'ο περιμενω τα πραγματα της συνδρομης,αλλα δε με νοιαζει,θελω ομως το αυτοκολητακι του club μας!!pleeeeeeeease :cry:
Απο τον Μα'ι'ο περιμενω τα πραγματα της συνδρομης,αλλα δε με νοιαζει,θελω ομως το αυτοκολητακι του club μας!!pleeeeeeeease :cry:
Μα το τόνισα δε με νοιαζει ! Καλες διακοπεςΑρχικό μήνυμα απο face
Στείλε μου ένα pm με τα στοιχεία σου να σου στείλω ένα. Επίσης γράψε μου αν θες το ασημί η το μαύρο.
Αμάξι χωρίς άστρο, χεσ΄το κι άστο...(και το Smart δεν έχει άστρο)
Παιδιά θα το κάνω εγώ......αλλά όταν γυρίσω απο διακοπές απο βδομάδα......χιχιιχιχιχ (γελάω απο ντροπή που το ξέχασα....και τόσο καιρό ρε συ να μην μου στείλεις ένα πμ γμτ....)
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Θοδωρη,μη σκας,εχω αλλα να με αγχωνουν και σε καμια περιπτωση δε ταΑρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
χαλαω με φιλους για τετοιου ειδους λογο
Και μενα με ξεχασατε παιδια!!! :P
Andreas >>>
There are 10 kind of people: those who can binary and those who cannot!!!
http://www.lightblack.eu