Γεια σας παιδια!!! Μολις επεστρεψα κι εγω απο τις διακοπες μου! Μια βδομαδα Σαντορινη και μια βδομαδα σπιτι.
Για τη Σαντορινη τι να πω με καλυψαν τα παιδια. ΤΕΛΕΙΑ! Απλα τελεια! Ακριβουτσικα λιγο αλλα αξιζε το κοπο.
Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε απο κοντα Νικο. Δικο μου φταιξιμο και απολογουμαι ακομη μια φορα. Βλεπεις πετουσαμε στις 9 το πρωι και επρεπε να ειμασταν στις 06:30 στο αεροδρομιο (λογω του δυστυχηματος) και δεν κλεισαμε ματι ολο το βραδυ για τον ιδιο λογο και οταν φτασαμε στο νησι, λιγο το αγχος λιγο η κουραση πεσαμε σαν κουτσουρα για υπνο! Επισης λυπηθηκα που δεν ειδα τον ΙΟΝΙΟ (sorry George) ηταν Ζακυνθο βλεπετε και επαιζε με το μπεμπη ο χαζομπαμπας, αλλιως θα ερχοταν στο αεροδρομιο για καφε :P. Τελος δεν τα καταφερα να κατεβω Ηρακλειο γμτ γιατι ειχαμε παλαβωσει απ'τη θεα και την ηρεμια που ειμασταν για 4 ημερες κλεισμενοι στο δοματιο
Παντως περασα τελεια και απο τωρα και στο εξης πρωτα ο Θεος, μετα η τζεπη μου, με καθε ευκαιρια θα ανεβαινω Ελλαδα! Γιατι ειναι η πιο ομορφη χωρα!

Οσο για Κυπρο παιδια οτι θελετε οποτε θελετε! Στο σπιτι μου αν ειστε λιγοι, σε διαφορα σπιτια αν ειστε πολλοι, φαγητο, μεταφορικα κ.α. Απλα θελω να ξερω νωρις για να παρω αδεια :P