Οι οφειλές ξεκινούν από χρόνια πίσω... Από το σχολείο...Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Οι οφειλές ξεκινούν από χρόνια πίσω... Από το σχολείο...Αρχικό μήνυμα απο Karateka
1.6/16v/Dynamic/3d/black/6-speed, cruise control, Abarth: steering wheel & dashboard, leather speed lever, L&W exhaust, Sparco pedals, Continental 205/55/16, 16' alu rim FIAT, BMP, NGK iridium, Bilstein sport, Bel Pro X65 radar detector, subwoofer FIAT, Quantum speakers
Παιδιά άμα κανονιστεί καφές για τα Πατρινόπουλα είμαι και εγώ μέσα!Αντε να ενώνεται η ΠΑΤΡΑ!!!!
Περιμένω...
Stilo 1400cc 103bhp
made in PATRAS
Περίμενε λίγο και θα πάμε .Αρχικό μήνυμα απο PANSTILO
Από ότι ξερώ τώρα όλοι μαζεύουν τα μπρατσάκια και τα σωσίβια από τις παραλίες. :lol: :lol:
GREGORY
και εγώ μεσα και ο άλλος τεο!
ή
Το Πρώτο Βέβαια!
Επ......αμα δεν είμαι εγώ δεν πάτε πουθενά!!!
Θα σας πώ το πότε να ξέρουμε!
Α και θα είναι το Σεπτέμβριο.....
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Δεν πιστεύω να ξεχάστηκαν οι πατρινοί!!!!!Αντε!Μπήκε ο Σεπτεμβρης!!!!Να κανονίζουμε....
Stilo 1400cc 103bhp
made in PATRAS
Κι εγώ μέσα παιδιά !!!
Stilo 1.2 3d Sky window mama akoma!!!
Απογοητεύτηκα από τους Πατρινούς.Από ότι βλέπω οι συμπατριώτες μου δεν έχουν διάθεση για συνάντηση.....
Εγώ πάντως θα το προτείνω μία ακόμα φορά και ελπίζω θετική ανταπόκριση.
Stilo 1400cc 103bhp
made in PATRAS
Ax.......πρέπει να έρθω κάτω να σας οργανώσω......αχχχ
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Αντε την πεμπτη 6/10/05 να πιουμε τον καφε .
Κανονιστε το μερος και την Ωρα (βραδακι να ειναι).
GREGORY