Σελίδα 1 από 4 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: StiloClub Και PaintBall

Hybrid View

Site Admin Το avatar του χρήστη ThoDoriS
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0
    Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

Λοιπόν ποιοι απο εδώ μέσα ψήνονται να πάμε paintball???

Έχω και εγώ κάποια φιλαράκια που θέλουν να πάμε και απο το να παίξουμε με ασχετους καλύτερα μεταξύ μας....

Λοιπόν ψήνεται κανείς???

Επίσης όποιος γνωρίζει πεδία/πιστες Paintball να τις πεί να τις έχουμε στα υπόψην....και καμιά ιστοσελίδα δεν βλάπτει....
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

StiloClub Και PaintBall

Εγω ειμαι μεσα. Εχω και κατι info, οταν τα βρω θα τα ποσταρω για τιμες κλπ.
    1,2 Ηλιοροφη, Φυμε τζαμια, Μπαρες οροφης, 2002

StiloClub Και PaintBall

Παντως υπολογιστε γυρω στα 40 με 50 ευρω το ατομο.
    Συνηθως ειναι 3 σεναρια που παιζονται.
    1) γιουρια στον ταμπλα με τα κουλουρια , μια πιστα σχετικα γρηγορη οπου οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
    2) Ομηρια, οπου μια ομαδα αναλαμβανει την φυλαξη ενος παικτη-ομηρου και η αλλη φροντιζει να τον βγαλει απο την μεση
    3) Ενεδρα οπου ειναι μια πιστα με εμποδια και τα λοιπα οπου οι δυο ομαδες κοιτατε να εξοντωσουν η μια την αλλη και να τους παρουν τη σημαια.

Πολυ γενικα ειναι ετσι. Καθε παιχνιδι παιζεται απο 2 φορες. Μια με την μια ομαδα στην μια ακρη και μετα αναποδα τα "αρχηγεια".

Εξοπλισμος συνηθως διδεται εκει.
    1,2 Ηλιοροφη, Φυμε τζαμια, Μπαρες οροφης, 2002

Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

Έχει μια γαμάτη εγκατάσταση στο φίλυρο. Με αρκετές πίστες πολύ καλοφτιαγμένες. Αλλά παιδιά πρέπει να φτιάξει ο καιρός. Δε λέει με κρύο να τρώς τισ σφαίρες, τσούζει...
    Stilo 1.8 3D Dynamic, Sky-Window, Λευκό(Το μόνο του Club...), Toyo Proxes T1R, Custom Sport Ανάρτηση-Ελατήρια.

StiloClub Και PaintBall

Ετοιμάζεται ενα πρωτάθλημα μεταξυ αυτοκινητιστικων λεσχων και club δεν ξερω αν το γνωρίζετε...Τεο μίλας με τους Γαλλους GRC αυτοι τα κανονίζουν νομίζω.

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

μεσα !!!!!γουσταρω στιλοβατι θα σε παρω για ομηρο....
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

StiloClub Και PaintBall

Μέσα κι εγώ.... μόνο εάν είναι ο Pantjoφλας αντίπαλος.... χεχεχεχε.... μήν ξεχάσω και τον ΤΑΒΟ, με έναν στόχο στην καράφλα....

Stilo3D Dynamic 1.6 12/03 Grigio Steel-Twin Oval Supersprint-Llumar-Κ&Ν-Viden 3cm-Isotta Alu Pedals-Blaupunkt 400W sub-200Wamp

Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

Εμένα με καλή χρήση "πυρομαχικών" μου είχαν φύγει περίπου 35ευρώ για 4-5ώρες......μετά απλά είσαι νεκρός....
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

Banned Το avatar του χρήστη verone
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

Αν γίνει μέχρι την Κυριακή παίρνω αεροπλάνο και είμαι κάτω άντε παιδιά καιρό έχω να σας δω!

Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

StiloClub Και PaintBall

Μπάμπη, δεν έχει νόημα να μετράμε απο τώρα....όσο και να είμαστε θα πάμε....

Το ζήτημα είναι ότι αν πούμε ότι πάμε, θα πάμε μετά απο περίπου 1 μήνα....γιατί μιλάμε για Κυριακή και είναι μέρα που θέλουν όλοι....άρα πρέπει να κλείσουμε κτλ.....

Προσωρινά μαζεύουμε εντυπώσεις, γνώμες....ε κ συμμετοχές στο περίπου.....
    StiloClub.gr

Δικαιώματα - Επιλογές