Λοιπον, καινουργιες ταινιες βγηκαν και πρεπει να σχολιασω!

The skeleton key: Μια ταινια που δεν με ενθουσιασε αλλα ουτε με αφησε και αδιαφορο. Μπλεκει μεσα μαυρη μαγια και ψυχες που αλλαζουν σωματα.

Ο εξορκισμος της Εμιλυ Ροουζ: Καμια σχεση με τον "Εξορκιστη" που ολοι εχουμε δει! Εκεινο ειναι μια βλακεια και μιση! Αυτο ειναι απλα τελειο!

House of wax (αν θυμαμαι καλα): Εξυπνη υποθεση αλλα παρατραβηγμενη, ενα χωριο φταιγμενο απο κερι στη μεση του πουθενα... Που να μαθετε πως φτιαχνουν τα κερινα ομοιωματα!

Μαδαγασκαρη: Σας ξαφνιασα; Εχω δει το Ice Age (βγαινει και 2 τωρα) και εριξα το γελιο της ζωης μου, το Shrek 1&2, το Shark Tale και μπορω να πω οτι δεν με εκανε να γελασω οσο τα προηγουμενα. (Με αυτες τις ταινιες δικαιολογω το "junior")

Fun with Dick and Jane: Περναει ευχαριστα η ωρα αλλα δεν εχει το γελιο που περιμενα.

Charlie and the chocolate factory: Μια ιστορια με πολυ σοκολατα! Δεν ηθελα να βλεπω σοκολατα για 1 βδομαδα! Χορτασε το ματι μου! Αν εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις τι γινεται ειναι ωραιο, αν δεν το εχεις διαβασει και βλεπεις απλα την ταινια μενεις με το στομα ανοιχτο. Ωραια εφε και οι Ουμπα Λουμπα ειναι απαιχτοι!

Underworld - Evolution: Στο ιδιο μηκος κυματος με το πρωτο, η μαχη μεταξυ βρυκολακων και λυκων συνεχιζεται. Πολυ δραση και ξυλο, πιστολιδι και φυσικα η Kate (δεν θυμαμαι επιθετο) κλεβει την παρασταση με τις καμπυλες τις!