απο την προσωπική μου συλλογή....
Λοιπόν, στην εταιρία που δουλεύω μαζεύτηκαν καμιά 15αριά Ferrari, Rolls, Mercedes, Jaguar....
όλα classic....
απο την προσωπική μου συλλογή....
Λοιπόν, στην εταιρία που δουλεύω μαζεύτηκαν καμιά 15αριά Ferrari, Rolls, Mercedes, Jaguar....
όλα classic....
Stilo3D Dynamic 1.6 12/03 Grigio Steel-Twin Oval Supersprint-Llumar-Κ&Ν-Viden 3cm-Isotta Alu Pedals-Blaupunkt 400W sub-200Wamp
Ωχ ο Σουλαντικας σε small εκδοση???Αμαν sorry ρε Mike εσυ εισαι σοβαρα τωρα!Τελεια ομοιοτης ρε παιδι μου.
Fiat ειχα Fiat εχω και αν...παλι Fiat θαθελα να εχω
Ε όχι και σαν τον Σουλαντίκα.... Σου είπα εγώ οτι μοιάζεις με τον Κουασιμόδο?Αρχικό μήνυμα απο Vasilistilo
![]()
Stilo3D Dynamic 1.6 12/03 Grigio Steel-Twin Oval Supersprint-Llumar-Κ&Ν-Viden 3cm-Isotta Alu Pedals-Blaupunkt 400W sub-200Wamp
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
Γιάννη έκανα πλαστική στην φτέρνα μου... την έκανα ίδια με του ΤΑΒΟ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε σεις τι εχει ο κουασιμοδος και χαριτωμενος ηταν και το πιο ομορφο καριτσι ειχε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν ξερω για την φτερνα :roll: :roll: :roll: αλλα η γραβατα και το μουσι ιδια φτηστα :216 :216 :216 :216 :216 :186 :186
Fiat ειχα Fiat εχω και αν...παλι Fiat θαθελα να εχω
χεχεχε εχει δικιο ο βασιλης!!
To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......
Γ@μημένο dresscode..... :evil:
για να μην παθουμε κανα καρδιακο... την επομενη φορα να λες...Αρχικό μήνυμα απο mike
απο την προσωπικη μου συλλογη φωτογραφιων!!!! :lol: :lol: :lol: