Σελίδα 1 από 6 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: Κουβέντα για BMW --> Κουβέντα για τουρμπίσματα...

Rides
    0
    Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karateka
    Με τόσα που θα έχει σκάσει σε χαμένες κόντρες, αν τα αφαιρέσει από τη μεταπωλητική αξία της BMW θα καταλάβει ότι τελικά το πούλησε φθηνότερα από ένα FΙΑΤ.
    Ναι ρε, δεν το ειχα σκεφτει ετσι!!
    Καλα ρε Γιαννη, δεν ντρεπεσαι;; Μολις κατεστρεψες συθεμελα το τελευταιο "καστρο" των κατοχων BMW.
    Για μια μεταπωλητικη αξια ζουνε οι ανθρωποι κι εσυ τους το γκρεμισες....

Ντροπη σου, ντροπη σου!!
    Fiat Stilo 1.6 3D Active, 03/2002, Silver Metallic.
    Suzuki Intruder 800, Model 1997, Black/Red.

Για μια μεταπωλητικη αξια ζουνε οι ανθρωποι κι εσυ τους το γκρεμισες....
    για πια μεταπωλητικη αξια λεμε ρε παιδεια οταν ενα αμαξη σε 5 χρονια
    απο 35000 αξιζη 15000 και σε 8 χρονια 10000.
    αν εκανε 15000 καινουργιο και σε 5 χρονια 5000-6000 δεν ειναι το ιδιο πραγμα;
    stilo 1.2 3d yellow 16 inch wheels apex springs
    Γιωργος

Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο back
    για πια μεταπωλητικη αξια λεμε ρε παιδεια οταν ενα αμαξη σε 5 χρονια
    απο 35000 αξιζη 15000 και σε 8 χρονια 10000.
    αν εκανε 15000 καινουργιο και σε 5 χρονια 5000-6000 δεν ειναι το ιδιο πραγμα;
    Εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω, αλλα αντε να τους το βαλεις στο κεφαλι των bmwάκηδων....

Αφου με αυτη την καραμελλα ζουνε... Και ελπιζουν...
    Fiat Stilo 1.6 3D Active, 03/2002, Silver Metallic.
    Suzuki Intruder 800, Model 1997, Black/Red.

Το avatar του χρήστη tzagarakis
    Περιοχή
    Heraklion, Greece, Greece
    Chats
    0
    Για μενα μεταπωλητικη αξια ειναι να θελεις να πουλησεις και να μαζευονται 10 ατομα για τ'αμαξι σου,καθε μερα
    Μια αστραπή ειν' η ζωή
    χαρά στον που προλάβει
    να δει τη λάμψη πριν χαθεί
    και πέσει το σκοτάδι!!

Εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω, αλλα αντε να τους το βαλεις στο κεφαλι των bmwάκηδων....

Αφου με αυτη την καραμελλα ζουνε... Και ελπιζουν...
    προβλημα τους αλλα με αυτα τα λεφτα εγω μπορω να αλλαξω 3-4 αμαξια να μη βαριεμε κιολας
    και μετα απο 15-20 χρονια να εχω ενα αμαξη 5 χρονων και οχι ενα τασακι με ροδες
    stilo 1.2 3d yellow 16 inch wheels apex springs
    Γιωργος

Ο Junior του Club Το avatar του χρήστη ammoulianiotis
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
    Chats
    0
    Γεια σου Νικο! Τον εκανες τον Γερμανο να ψαχνεται! Την επομενη φορα πες μου να βαλω και εγω λεφτα στην κοντρα, οκ?
    Σοφοκλης, Απριλιος 2005
    1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
    Ο Junior του Club ειναι εδω!

Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
    "Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
    "Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"

Για την ασφαλεια σας

Το avatar του χρήστη παντελης
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0
    το θεμα ειναι απλο το παλικαρι αν μπορεις να το ονομασεις ετσι ειχε στην μια μπουκα την βασηκη του εξατμηση διλ. downpipe-καταλιτης?-σωληνα-τελικο και απο την αλλη εκτωνονε το external waste gate απο την πολλαπλη εξαγωγης με σωληνα μεχρι πισω στην αλλη μπουκα γιαυτο το λογο η αλλη μπουκα οταν ανοιξε το external waste gate πεταξε πολυ πραμα .

με αγαπη stilodriver.
    Fiat Stilo Abarth 2,6 20v
    03-11-2001 προκαταβολη παραγγελιας
    ισως ο ποιο παλιος ολων ........κι ομως ειμαι ακομη εδω.....

Νικε,αντι για απλα ID του StiloClub γραψε και ενα αριθμο λογαριασμου να στα βαζουν απ΄ευθειας...Τα θυματα!
    Παντα τετοια βρε Θηριο.!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
    Fiat Bravo STEEL > Filtro Sparco ,Ammortizzatori Bilstein Sprint,6Speed,Molle H&R,Cambio ravvicinato,pedale Novitec,vetri oscurati 3M.

Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο driver
    Φιλε Magelanos μπραβο σου!!!Για τα υπολοιπα σχολια,απλα δεν δινω βαση.Ειστε κολλημενοι και δεν μπορουμε να βρουμε μια ακρη

Φιλικα
    συγγνώμη αλλα ποιος είναι ποιο κολλημένος .. αυτός που επειδή έχει BMW θεωρεί ότι έχει το TOP αυτοκίνητο ? η αυτός που ξέρει ότι πήρε ένα μέσο αυτοκίνητο και ξέρει μέχρι που φτάνει το πάπλωμα του για να σκεπαστεί???

κανεις από εδώ μέσα δεν λέει ότι πήρε Ferarri! όλοι ξέρουν ότι πήραν ένα FIAT ! πήραν ένα μέσο αυτοκίνητο που έχει αυτό που λέμε value for money!!

το κώλυμα το έχουνε μερικοί που καβαλάνε BMW δεκαπενταετίας και βάλε και πιπιλάνε την καραμέλα ότι έχουν ένα κορυφαίο αυτοκίνητο!!!

και όπως και να το κάνουμε τα ιταλικά αυτοκίνητα και γκάζια έχουν και στρίβουν και πατάνε!!

ιταλικοί κουβάδες? ΝΑΙ αλλα αξιοπρεπείς κουβάδες! όχι να πηγαίνεις να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και να έχεις μανιβέλα στα παράθυρα μονο και μονο για να λες ότι έχεις την τάδε μάρκα!

και τα αστερια από το NCAP και την ADAC δεν τα δίνουν χαριστικά! ούτε τα βγάζουν για την πλάτα τους αυτοκίνητα της χρονιας! με λίγα χρήματα παρέχουν ασφάλεια και δεν είναι ψόφια!!

άντε γιατί βαρέθηκα να ακούω μ.........
    Έχω και MultiWagon πάμε μια βόλτα;
    Φιλάκια >>> Dina
    http://briefcase.pathfinder.gr/contents/dina/30121

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο driver
    Φιλε Magelanos μπραβο σου!!!Για τα υπολοιπα σχολια,απλα δεν δινω βαση.Ειστε κολλημενοι και δεν μπορουμε να βρουμε μια ακρη

Φιλικα
    Το εχω ξανατονισει(καθοτι υπαρχει και μια Γερμανιδα-γρηγορη- στην οικογενεια)κολλημενος δεν ειμαι απλα δε μου αρεσει ενα συγκεκριμενο ειδος συμπεριφορας,κοινως του νεοπολουτου που νομιζει οτι επειδη αγορασε BMW επιασε τον παπα απο τα @@.Αυτο το στυλακι δε μου αρεσει οτιδηποτε αμαξι και να οδηγει ακομα και PuntoGt η Ηοnda.Ειναι θεμα νοοτροπιας να μην πηγαινω τους ανθρωπους που νομιζουν οτι ειναι υπερανω.Εγω παντως διατηρω καλες σχεσεις με ατομα που ανηκουν σε clubBMW και μαλιστα εχω πιει και καφε μαζι τους..αυτα για το "κολλημενοι" που γενικα δεν μου αρεσει επισης σαν ορος γιατι το ποιος ειναι κολλημενος φανηκε με το πρωτο του ποστ μεσα στο κλαμπ(ναι ο φιλαρακος FAD) που αποκαλεσε κουβαδες τα FIAT.Ενταξει δε ειναι Toyota απο ποιοτητα και αξιοπιστια αλλα δε μπορεις να την "μπαινεις" τοσο αποτομα με το πρωτο ποστ.Ειναι σαν να κανεις σφηνα,να κλεινεις τον αλλο χωρις καμια προειδοποιηση,να σου κανει σινιαλο ο απο πισω και να του ζητας και τα ρεστα.Αυτο νομιζω ειναι ενδειξη θρασους..
    Φιλικα(πως αλλιως αλλωστε)ολα αυτα φιλε Driver..
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Δικαιώματα - Επιλογές