Αν Γιάννη βγάλουν το facelift της GT με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Brera, τότε... όλα τα λεφτά! Όχι ότι θα αλλάξω το Stilo μου όμως...
Αν Γιάννη βγάλουν το facelift της GT με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Brera, τότε... όλα τα λεφτά! Όχι ότι θα αλλάξω το Stilo μου όμως...
Χρήστος
Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...
ετοιμαζουν facelift στην GT... για του χρονου...Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
εγω και λιφτ μαπ να κανουνε στη GT την ξανθια τη θελω στανταρ.
καλη και η brera ομως δεν εχει τον αερα που αναλογει σε αυτη την κατηγορια. η brera επιδι ειναι πολυ ομορφη (ως γυναικα) εχει ενα επιβλητηκο προσωπο αλλα την μιωνει λιγο ο ποπος της που με τετοιο προσωπο περιμενεις να δει και αναλογες καμπηλες στα πισω φτερα, ποια φτερα αφου ειναι ακωλη.
Εγω παντως το ειπα στον Γ@@>>η (αντιπρωσ.)εδω στην Κρητη και πολυ καλος φιλος οτι μολις φερει την BRERA (Ιανουαριος) αυτος θα κρατησει μια για αυτον και την ιδια για test-drive.Μολις ειναι για φευγα(1χρονος περιπου θα παρει την Stilara και κατιτις ακομα καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........................βρ ουυυυυυυυυμμμμμμμμμμμμμμ ο ΝικοςΑρχικό μήνυμα απο παντελης
![]()
Γειά χαρά μετά από πολύ καιρό σε όλους. Ψήφισα Brera αν και μόλις αγόρασα μία GT 3.2 Distinctive. Χαίρομαι πολύ με το αυτοκίνητο που αγόρασα. Προς το παρών κρατάω και το Stilo και φυσικά (η σε μερικούς μήνες γυναίκα μου) έχει ένα Punto. Πιστοί οπαδοί...:!:
Γρηγόρης
Stilo 1.8 Black, 3D, 17\'\' Alloy Wheels, Climate Control, Spoiler, Leather.
Σωστός ο Παντελής!
Χρήστος
Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...
Ευχαριστώ. Προς το παρών είναι στο γκαράζ και πάω με το Stilo στη δουλειάΑρχικό μήνυμα απο face
. Μια και κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά (μόνο πήγαινε έλα στη δουλειά είναι 150 km...) το Stilo είναι πολύ πιο οικονομικό. Αλλά σύντομα θα πρέπει να το πουλήσω γιατί αλλιώς δε θα οδηγήσω την GT ποτέ εκτός Σαββατοκύριακου
. Έφτασε αισίως σε 2 χρόνια τα 80.000 και είναι σαν καινούργιο :!:
Γρηγόρης
Stilo 1.8 Black, 3D, 17\'\' Alloy Wheels, Climate Control, Spoiler, Leather.