Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: Περι Fiat και υδατων

Hybrid View

Περι Fiat και υδατων

Περι Fiat και υδατων..η καλυτερα οσα παιρνει ο ανεμος..Καιρος να κανω αυτο το post..γιατι με απασχολει αρκετα..Αγοραζοντας το stilo μεταχειρισμενο..υπηρχαν καποια ψιλοπραγματα που υποσχεθηκαν οτι θα αλλαξουν..ενα απο αυτα ηταν το φαναρι..μπροστα το οποιο επαιρνε νερα...στην Ηγουμενιτσα μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..και ειπα ας το παω στην Αθηνα οπου τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα..πηγαινοντας το αυτοκινητο σε επισημη της Fiat..και εχοντας διαπιστωσει στο examiner στη Fiat της Ηγουμενιτσας οτι εχει καει ενας αισθητηρας Λαμδα και το αυτοκινητο οταν αναψει engine fault στεγνωνει απο βενζινη στις ψηλες...περιμενοντας να παρω ενα αυτοκινητο χωρις προβληματα....οι της Fiat δεν εκαναν απολυτως τιποτα...τους ρωτησα το λογο και ειπαν οτι επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε μεταχειρισμανο και υπηρχε επεκταση εγγυησης η οποια καλυπτει ορισμενα πραγματα στα οποια δεν περιεχεται το φαναρι..οσο για τον καμμενο αισθητηρα..ειπαν οτι το αμαξι ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλημα..ασχετα αν το αυτοκινητο σβηνει συνεχως και τρεμει ολοκληρο λογω του ασταθους ρελαντι..ειπαν θα παρουν τηλεφωνο τη Δευτερα να μου πουν για το φαναρι..αλλα τιποτα...
    Μηπως εμεις οι καταναλωτες ειμαστε θυματα...??Μηπως δεν εχουμε πλεον καμια εξουσια..Αυτο με τα 5 χρονια εγγυηση που ξαφνικα μαθαινεις οτι ειναι 2+3 πως σας φαινεται??Ωραιο ε??Μηπως ειναι ωρα να βαλω τις φωνες??Φιλος που εχει αγορασει renault..εχει αλλαξει το μισο αυτοκινητο χωρις παρατραγουδα και αντιρησεις...μηπως το gruppo παει απο το κακο στο χειροτερο????
    Περιμενω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα...καθως και προτασεις για το τι μπορω να κανω...

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

Περι Fiat και υδατων

Και ο αγιος ΦΟΒΕΡΑ θελει για ριχτους κανα @%$^@@&#$%&*#%*#$*# :145 :138 :162 :163
    να στρωσουν λιγο!!!
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Το avatar του χρήστη tzagarakis
    Περιοχή
    Heraklion, Greece, Greece
    Chats
    0

Περι Fiat και υδατων

Μου φαινεται οτι οποιος εχει προβλημα να απευθεινεται στο club και το club να ενημερωνει τον αντιπροσωπο.
    Αλλωστε αλλη δυναμη εχει ο ενας κι αλλη οι διακοσιοι
    Μια αστραπή ειν' η ζωή
    χαρά στον που προλάβει
    να δει τη λάμψη πριν χαθεί
    και πέσει το σκοτάδι!!

Re: Περι Fiat και υδατων

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
    Μου φαινεται οτι οποιος εχει προβλημα να απευθεινεται στο club και το club να ενημερωνει τον αντιπροσωπο.
    Αλλωστε αλλη δυναμη εχει ο ενας κι αλλη οι διακοσιοι
    ’λλωστε αυτός δεν είναι ένας από τους λόγους που μαζευτήκαμε στο StiloClub; ’λλη η δύναμη του ενός και άλλη των πολλών!
    Πάντως, Νίκο εμένα στην αρχή έπαιρνε και το δικό μου υγρασία και αλλάχθηκε (και όχι μόνο αυτό) αδιαμαρτύρητα από την αντιπροσωπεία του Ανδρεάδη στην Θεσσαλονίκη...
    Χρήστος
    Δεκ. 2001 - Dynamic 100 3d - Blue Sprint.
    Abarth Dashboard - Bilstein Sport Suspension - StiloClub Sticker και ένα με την Ελλαδάρα!
    Kαι ο τίτλος \"Το πιο μανίσιο Stilo του Club\" πήγε περίπατο...

Re: Περι Fiat και υδατων

Καλο ειναι να μην χρησιμοποιειται το club σαν μοχλο πιεσης,γιατι μπορει να απειληθει η ομαλη λειτουργια του...Νικολα και εμενα οσο ηταν ο βασιλειου ολα καλα...αλλιως με καντηλια περνουν μπροστα...Σε after sales μονο Toyta....
    La vie est Sport
    Louis Renault

Εγω παντως που εχω προβλημα με την μπαταρια (απωλεια) απο την στιγμη που το αγορασα ,τι με το καλο τους πηρα ,τι με το αγριο ,δεν εβγαλα ακρη αυτοι (και η αντιπροσωποια αλλα και η fiat hellas) το δικο τους βιολι..
    Μονο οταν εκανα καταγγελια στο 1250 (υπηρεσια προστασιας καταναλωτη) αξιωθηκαν και με πηραν τηλεφωνο τουλαχιστον απο την fiat και καλα να συζητησουμε το θεμα μου.......
    Πιστευω stilovati οτι ενα τηλ(1250) δεν θα σε χαλασει ...εγω το προτεινω

Λοιπον τον αισθητηρα λαμδα δεν τον καλυπτει η εγγυηση...150 ευρω και μπορει να φταιει και ο εγκεφαλος που ουτε αυτον τον καλυπτει...600 ευρω..μια χαρα...μπορει να μου πει κανεις τι καλυπτει η εγγυηση..ειμαι με προεκταση εγγυησης στην mavin νομιζω..που μπορω να βρω μια λιστα??

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0
    Καλα αμα αρχισουμε τι καλυπτει η εγγυηση και τι οχι το πιο πιθανο ειναι ποτε να μην βρουμε ακρη γιατι ειναι ετσι φτιαγμενα μερικα πραγματα και καταστασεις ωστε οι εταιριες να βρισκουν τρυπες.Εδω αεροσακους δεν καλυπτουν καλα-καλα..
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Και για να κλεισει καπου και αυτο το post...λενε οτι να δεν πληρωσεις δουλεια δεν κανεις.μετα απο το Λαμδα που πλήρωσα το τρεμουλο δεν σταματησε...την προηγουμενη εβδομαδα το αυτοκινητο μπηκε ξανα μεσα και οπως μου είπαν οταν το παρελαβα το αυτοκινητο δουλευει ρολοι αφου είχε καπνιστει η πεταλουδα και δεν εκλεινε καλα...και παλι τιποτα...πηγα το πρωι σε ενα συνεργειο που μου συστησε καποιος γνωστος....που ειδικευεται σε Fiat.. μου αλλαξε μια βαση μηχανης η οποια είχε σπασει και το αυτοκινητο δουλευει κανονικοτατα απο την πρωτη κιολας επισκεψη!!Νικολα ειχες δίκιο τελικα......
    και μια συμβουλη στις αντιπροσωπειες που ζητάνε 45 ευρω την εργατωρα..τα φαναρια δεν είναι ασυρματα...χρειάζεται να συνδεθουν με καλωδια αλλιως δεν δουλεύουν....ο νοων νοειτο.....

Το avatar του χρήστη EXARSIS
    Chats
    0
    Τελικά στο after sale η Toyota πρέπει να είναι κορυφή. Φίλος με Toyota πήγε στην αντιπροσωπεία για service και μιλώντας με κάποιον στο συνεργείο του είπε ότι έχει ξεθωριάσει το νίκελ που έχει ο λεβιές ταχυτήτων και τον ρώτησε αν αυτό καλύπτεται από την εγγύηση. Ο υπάλληλος του είπε ότι καλύπτεται και του έβαλαν καινούργιο λεβιεδάκι. Απίστευτο; Αυτά να τα βλέπουν μερικοί και να μην παραξενεύονται πώς άλλοι χρεοκοπούν και άλλοι ευημερούν.
    Dynamic 100 5d
    Θανάσης

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση περι livestreaming
    By REPT1L3 in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-08, 13:08

Δικαιώματα - Επιλογές