Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Θέμα: Εxtra Stilo

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Rides
    0
    Chats
    0

Re: Εxtra Stilo

για ηλιοροφή είχε συζητηθεί παλαιότερα και βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν αξίζει γιατί αλλάζει τα χαρ/κα του αυτοκινήτου και την ακαμψία ή κάτι τέτοιο...
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Re: Εxtra Stilo

Hλιοροφη μπορει να μπει σαν aftermarket αλλα το κατα ποσο στεγανο θα ειναι μετα το αυτοκινητο κανεις δε πιστευω να μπορει να στο εγγυηθει 100%.Αρκει να σου πω οτι μερικες φορες παρουσιαζονται προβληματα σε εργοστασιακες ηλιοροφες τις οποιες τοποθετει ρομποτ με ακριβεια χιλιοστων ποσο μαλλον σε κατασκευες απο ενα μικρο συνεργειο που βασικο ρολο παιζει ο ανθρωπινος παραγοντας..

Για τον τεμπελη η τιμη ειναι στα 130 ευρω περιπου..αποσο μου ειχε πει ο Νικος τοσο την δινει σαν ανταλλακτικο ο Ανδρεαδης
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Chats
    0
    Παιδια το εψαξα λιγακι και σε συνδιασμο και με τις δικες σας απαντησεις καταλαβα οτι ηλιοροφη δεν αξιζει να βαλεις μετα ασχετα ποσο χρησιμη ειναι ειδικα για τους καπνιστες. Ο τεμπελης ομως αξιζει και θα τον βαλω. Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας.

Chats
    0
    Α.... και κατι αλλο....Αξιζει κανεις να βαλει αισθητηρες παρκαρισματος ή οχι ;

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0
    νταξει καλο ειναι να εχεις αλλα μην νομιζεις οτι δεν θα παρκαρεις παλι γυριζοντας κεφαλι κλπ κλπ. Δεστο σαν ενα μετρο προληψης ωστε εκει που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπορει να χτυπησεις κανενα δοκαρι ξερω εγω σε βοηθαει. Παντως τρυπες ετοιμες ειναι σκεδον. αμα βγαλεις την μαυρη λωριδα στο πισω προφυλακτηρα (βγαινει πρωτα απο τις ακρες) θα δεις ετοιμες τρυπες (υποδοχες). Το μονο που κανεις ειναι να τους βαλεις και να κανεις τρυπες στην μαυρη λωριδα
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Απάντηση: Εxtra Stilo

καλησπερα
    ειμαι νεο μελος,καλως σας βρηκα.......
    θελω την βοηθεια σας,εχω ενα 3πορτο με εργοστασιακους αισθητηρες.εσπασαν δυο ματια,ρωτησα στη φιατ κ μου ειπαν μονο κομπλε το σετ.500ε.
    βρηκα εξω aftermaket αλλα δεν σβηνει η βλαβη απο το ταμπλω...βλεπει συνεχως ο εγκεφαλος βλαβη..

ξερει κανεις τιποτα???????????

Το avatar του χρήστη PARHS
    Περιοχή
    serres
    Chats
    0

Απάντηση: Εxtra Stilo

φιλε σορρυ αλλα σε λα8ος 8εμα..αν 8ελεις κανε ενα καινουργιο 8εμα για να σου απαντησουν εκει...να ρωτησω κατι εγω τωρα..τα τοπο8ετισες απλα και δεν σβηνει η βλαβη ή το εβαλες και σε καποιο συνεργειο στον εγκεφαλο για να σβησει την βλαβη και παλι δεν σβηνει??

Δικαιώματα - Επιλογές