Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: Registry problem

Το avatar του χρήστη Arf
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0
    Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
    Πιο naked δεν έχω ματα-ξανα-δει. Εκείνο το πρώτο τι είναι?
    Πριν μερικές μέρες εγκατέστησα ένα προγραμματάκι που καθαρίζει την registry. Ε, αυτό εδώ είναι το scheduler του. Βγάλτο κι αυτό λοιπόν από τον συνολικό αριθμό processes, μιας και έφαγε πόρτα σήμερα το πρωί...

Επειδή αυτός ο υπολογιστής είναι αδύναμος, δεν τον πολυφορτώνω με progs. Στον άλλο, πρέπει να παίζω γύρω στις 25-30...
    "Pay to get in, pray to get out..."

Παντως μια ευκολη λυση για τετοια πραγματακια, επειδη μου εχει κατσει αρκετες να μην αλλαζει πχ alt-tab ελληνικα-αγγλικα η να μπαινουν τονοι...ενα restore στη κοντινοτερη μερα που δουλευε και ολα οκ!
    Fiat Bravo STEEL > Filtro Sparco ,Ammortizzatori Bilstein Sprint,6Speed,Molle H&R,Cambio ravvicinato,pedale Novitec,vetri oscurati 3M.

Το avatar του χρήστη Arf
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0
    Ποτέ δεν έχω κάνει system restore. Τα φοβάμαι πολύ, μιας και δεν ξέρω τί άλλο θα μου σβήσει... Καλύτερα λοιπόν το παίδεμα, να μαθαίνουμε και κάτι στην πορεία΄(έστω και με την μέθοδο του trial and error!!!!! :P :P :P)
    "Pay to get in, pray to get out..."

Το avatar του χρήστη neuromancer
    Περιοχή
    Λάρισα
    Chats
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Arf
    Ποτέ δεν έχω κάνει system restore.
    Τα ίδια κι εγώ. Βέβαια δεν σου χαλάει αρχεία που έχεις κάνει, μόνο ρυθθμίσεις στο registry. Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω κάνει μία φορά. Βασικό είναι να ξέρεις τι σου γίνεται με τις εγκαταστάσεις. Σαν τελευταίο μέτρο είναι καλό. Τώρα αν το κάνεις για ψύλου πήδημα, αργά ή γρήγορα θα γίνει μπάχαλο.
    Stilo 3D 1200, 2002 | Tipo 1.4 Lounge, 2016

Δικαιώματα - Επιλογές