Εδω είναι η πλάκα,οτι οσα περιεργα περιστατικά με παρκάρισμα έχουν αναφερθεί ως τώρα,αφορούσαν γυναίκες οδηγους.Αρχικό μήνυμα απο CRIS
![]()
Εδω είναι η πλάκα,οτι οσα περιεργα περιστατικά με παρκάρισμα έχουν αναφερθεί ως τώρα,αφορούσαν γυναίκες οδηγους.Αρχικό μήνυμα απο CRIS
![]()
Καλα οι γυναικες που νομιζουν οτι παιζουν carmagedon...κατι ****παιδα παρκαδοροι* που για να παρκαρουν γρηγορα δουλευουν με τη μεθοδο του zip και οσα χωρεσουν...ξενη περιουσια απο την οποια περιμενουν και ενα φιλοδωρημα το οποιο πολλες φορες το επιβαλουν κι ολας.
*εννοειται οτι δεν ειναι ολοι.
Fiat Bravo STEEL > Filtro Sparco ,Ammortizzatori Bilstein Sprint,6Speed,Molle H&R,Cambio ravvicinato,pedale Novitec,vetri oscurati 3M.
Τασο μην μιλας για παρκαδορους! Εγω εχω την ατυχια να μενω κοντα σε ενα νυχτερινο κεντρο και ενα βραδυ ενω ειχα παρκαρει κανονικα πρεπει να κολλησαν διπλα στο δικο μου ενα αλλο και μου εβγαλε το χρωμα απο την γωνια που σχηματιζεται στο μπροστα προφυλακτιρα ακριβως κατω απο το φαναρι! Αντε τωρα πηγαινε στο παρκαδορο και πες του οτι σου εκανε ζημια! Να μην πω τι θα παρεις σαν απαντηση...
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
Εγω παλι σιχαινομαι κυριολεκτικα αυτο το κατεστημενο με τους παρκαδορους γιαυτο και ποτε δε το βαζω μεσα σε ενα μαγαζι.Προτιμω να το αφηνω εξω και να εχω σε καλη κατασταση συμπλεκτη και λαστιχα παρα να το παιρνει ο καθε μ@λ@κας και να το κανει σουζες μολις μπω μεσα..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Το θεμα ειναι να μην σου συμβει αυτο που ειχε συμβει σε εμενα και σε αλλα 1000 ατομα σε γνωστο κεντρο της παραλιακης που ειχαμε αφησει το αμαξι μας και τα κλειδια στους παρκαδωρους και κατα τις 3 που αρχισε ο κοσμος να φευγει και εφευγα και εγω ειδα εναν πανικο να επικρατει εξω απο το μαγαζι!!!
Πλησιαζω και παω να βρω τους παρκαδορους αλλα πουθενα!!!Ειχε πλακωσει η Αστυνομια και τους εδιωξε επειδη ηταν παρανομο το παρκινγ και φυγανε ολοι!Παρκαδοροι και Μπατσοι!Τα κλειδια εκτεθειμενα και ελευθερα στον καθενα για να παει να παρει απο τα 5 κουτια που τα ειχαν κρεμασει και να διαλεγει αμαξι και να το κανει απο βολτα μεχρι κλοπη!!!!
Εγω στα @ρχ!@#$ μου γιατι ημουν με το παλιο το Lada αλλα ψαχνωντας για τα δικα μου κλειδια περασαν απο τα χερια μου κλειδια απο Mercedes,BMW,VW,Audi και πολυ μεγαλη ποικιλια αυτοκινητων!!!!