Ωραία αυτά που γράφουμε! Μήπως κανείς πρέπει να γράψει και κανένα γράμμα στους καλιτέχνες του ειδικού τύπου που το έχουν ψιλοθάψει?
Ωραία αυτά που γράφουμε! Μήπως κανείς πρέπει να γράψει και κανένα γράμμα στους καλιτέχνες του ειδικού τύπου που το έχουν ψιλοθάψει?
GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
15+ Years in Business!!
Γι'αυτό λεω! Όποιος το έχει οδηγήσει και έχει προσωπική εμπειρία καλό είναι να στείλει ένα επώνυμο mail !!!!
Δεν λεω ο ειδικός τύπος είτε θέλουμε είτε όχι επηρεάζετε .... αλλά να μην τα κάνουμε και όλα μαντάρα!!!!
15+ Years in Business!!
Και αν κάποιος που το έχει οδηγήσει δεν θέλει για τον χψ λόγο να στείλει ο ίδιος του το mail ας γράψει τις εντυπώσεις του όσο ποιο αντικειμενικά μπορεί και ας το στείλει σ'εμένα και θα το προωθήσω στο τμήμα του ...... περιοδικού (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί το όνομα εδώ) στο οποίο εδώ και χρόνια είμαι συνδρομητής!
Απλά θέλω να είναι γνώμη δυνατή και σωστή!!! Δεν μπορεί να είναι σε όλα άψογο! Αν το έχει ανακαλύψει κάποιος ας το πει και αυτό!
Αλλά όχι οτι δεν πάει το αμάξι και οτι το κόβει το κιβώτιο και οτι έχει υστέρηση το τούρμπο (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι ) αλλά ολο αρνητικά διάβασα. Συν οτι έχει εργονομικά προβλήματα κλπ!!!
15+ Years in Business!!
Μισό να τελειώσω κάτι δουλειές που έχω και θα σε ενημερώσω με πμ απο εκεί και πέρα mond είσαι αν κρίνεις τα βγάζεις στον αέρα!
15+ Years in Business!!
Να μπορούσα και να ανεβάσω τις φωτό!!! τι καλά που θα ήταν! Συνεχώς μου βγάζει οτι υπερβαίνω τα όρια του site.
15+ Years in Business!!
Για δείτε το ρεπορτάζ όλο και πείτε μου αν δεν είναι θάψιμο αυτό!!!
..........oxi scan είπαμε...
Το ποιο είναι το περιοδικό είναι προφανές!!!
Άλωστε πρέπει να δείξουμε ότι μονον ο TSI είναι κινητήρας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη face : 02-10-07 στις 19:21
15+ Years in Business!!
Ομολογω οτι τετοιο θαψιμο δεν εχω ξαναδει για το bravo. Εχω διαβασει τις δοκιμες στο autotriti, car, car & driver, δοκιμες απο ενθετα εφημεριδων και sites αυτοκινητιστικου περιεχομενου αλλα το auto motor und sport το θαψε κανονικοτατα..