Καλοτάξιδο & από εμένα. Με πολλά & κυρίως απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Από την τιμή αγοράς συμπεραίνω ότι πήρες το χρώμα Maranello η το Maserati blue.
Εχει αρχίσει να με απασχολήσει & εμένα το μοντέλο ...Αναμένω περαιτέρω εντυπώσεις
Καλοτάξιδο & από εμένα. Με πολλά & κυρίως απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Από την τιμή αγοράς συμπεραίνω ότι πήρες το χρώμα Maranello η το Maserati blue.
Εχει αρχίσει να με απασχολήσει & εμένα το μοντέλο ...Αναμένω περαιτέρω εντυπώσεις
Που λετε παιδες...η καταναλωση του ειναι ακομα νωρις να την σχολιασουμε καθως εχει πανω 340km και ειναι ακομα παρ8ενα.....αλλα απο πισω μπαινουν τρενα...το λεω αυτο γιατι οι 2α και η 3η του ειναι απολαυση μολις γεμιζει η τουρμπινα..κολλας στην κυριολεξια στο κα8ισμα.οπως οταν μπαινεισ σε κατι ταριφες νυσταγμενους που ανοιγουν καμμια ταχυτητα να ξενυσταξουν. Πολυ καλη ροπη, με εμφανεστατο το "τουρμπο λαγκ" και αισθητη διαφορα με το κουμπακι sport αναμμενο το οποιο εκτος απο το τιμονι δεινει και λιγο παραπανω ροπη. Το τουρμπο του ανοιγει καπου στις 2μιση χιλιαδες, το νιωθεις ξεκαθαρα και το βλεπεισ κιολας στην ψηφιακη ενδειξη για την πιεση της τουρμπινας μεσα στο κοντερ(!!!). Αν και εχς ενα μικρο παραπονο απο το τιμονι...ειναι λιγο περιεργο ειναι ισως και θεμα συνηθειας. Και οταν λεω περιεργο εννοω οτι αυτη η μεταβαλλομενη αισθηση αναλογα με την ταχυτητα (λογω ηλεκτρικης υποβοηθησης) ειναι λιγο περιεργη στην αρχη (αν ομως το sport κουμπακι ειναι πατημενο το τιμονι ειναι πιοσφιχτο οποτε εκει ολα ειναι μια χαρα). Στις στροφες στεκεται αξιοπρεπεστατα αν και δεν εχω μπει με πολλα,σε καμμια, τα φρενα του ειναι παρα πολυ καλα (δοκιμασμενα σε ατυχες περιστατικο ευτυχως χωρις παρατραγουδα) και γενικα ειναι ενα αρκετα καλοστημενο αμαξι οχι και τοσο sport που να κουραζει οταν δεν το θες sport....και γενικα κατα την γνωμη μου ενα αυτοκινητο το οποιο σε αυτην την εκδοση ειναι ακριβως οπως φαινεται, με χαρακτηρα σπορ, με στυλ και με ποιοτητα που φαινεται (στον δρομο πραγματικα γυρνανε και το κοιτανε ολοι, ειναι και το πρωτο και μοναδικο ως τωρα εδω στο ηρακλειο). Επεται συνεχεια, και φυσικα οποιος θελει περεταιρω info εδω ειμαστε!
Στο τέστ που έκανα δεν είχα παρατηρήσει lag. Εσύ θα ξέρεις καλύτερα βέβαια, αλλά εμένα ναι μεν μου φάνηκε ένα ξέσπασματάκι αλλά αρκετά ομαλό & κρατούσε από τις 2,200 εως περίπου τις 5,000.
Από την άλλη βέβαια είχα ένα Uno turbo 1.4, γαργαλημένο αρκετά & έφτανε τα 170ps, που βέβαια είχε ένα lag ...να, με το συμπάθειο πάντα![]()
![]()
Χερεται κ απο μένα. Νεος στην παρεα σας. Εχθες πηρα επιτελους τηλεφωνο απο Fiat κ με ενημερωσαν πως έχει ερθει το Bravo μου. Τωρα περιμενω τελωνειο κ ανυπομονώ να το οδηγησω. Θέλω να ρωτησω:
Ενα φιλαρακι μου εχει Honda Civic 5d το καινουριο στα 1.8 με 140 αλογα. Μηπως ξερει κανεις αν θα του φευγω? Εγω εχω το 1.4 Sport με 150PS.
Εχω αγωνια γιατι εδω κ καιρο με πρηζει "μα καλα πήρες Fiat?"
Ετσι τουλαχιστον θα τον ταπώσω πιστεύω.
Επισης το Golf με τα 140PS είναι όντως πιο γρήγορα?
Ακούω γνώμες και ευχαριστώ που με δεχτήκατε στο forum!!!
file mou ekanes polu kalh epilogh! exw to idio se sport ekdosh se blue maserati (sorry gia ta greeklish alla eimai tyfla kai grafw...) tha ta poume ayrio otan tha mai kalytera...ta golfakia ta patas!![]()
Καλα αν πατάω και τα Golfakia θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Οι επιδόσεις που δίνει η Fiat είναι 8.2 τα 0-100km με overboost και ελπίζω να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Έχω διαβάσει κάτι test που το έφερναν στα 9.6 δευτερόλεπτα και αναρωτιέμαι αν όντως έχει τόσο μεγάλη απόκλιση.
Κατι άσχετο: με βενζίνη 100 οκτανίων η ιπποδύναμη αυξάνεται από 150 σε 155 άλογα. Έχωντας πατημένο το κουμπί Sport θα αυξηθεί επιπλέον η λέω μ@@@@@@? Είναι καθαρά για αύξηση ροπής εκείνο? (επίσης κάνει πιο στιβαρό το τιμόνι νομίζω).
By the way, τι μ@@@@@ ειναι αυτή με την Fiat. Σου δίνει δική της ασφάλεια με την αγορά αυτοκινήτου. Στη δική μου περίπτωση επειδή ήθελα δική μου ασφάλεια έπρεπε να πάω ταυτότητα ασφαλιστή, μία βεβαίωση για κάτι αλλο και να γράφει ότι είμαστε συγγενείς Α' βαθμού. Πάλι καλά που έχω γνωστό ασφαλιστή.
κανεις δεν μπορει να σου επιβαλλει δικια του ασφαλεια. εχουν βγει δικαστικες αποφασεις σχετικες με αυτο το θεμα. μην ψαρωνεις. καμια αντιπροσωπεια δεν μπορει να σε εξυπηρετησει καλυτερα απο τον ασφαλιστη σου για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι ασφαλιστες..Και καλο ειναι να τους το ξεκαθαριζεις απο την αρχη για την ασφαλεια γιατι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. αντε καλοταξιδο
Ρε φιλε....δεν παιζει...εγω εκανα δικια μου ασφαλεια και δεν μου ειπαν και τιποτα...εκτος και αν το πηρες με χρηματοδοτηση...που και παλι μπορεις να κανεις εσυ μονος σου την ασφαλιση...δεν καταλαβαινω τον λογο...μαλλον σε κοροιδεψανε.