Σελίδα 19 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 9 17 18 19 20 21 29 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Fiat Bravo

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stilo_Rodos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο μυαλό μου μπήκες Πέτρο! Και εγώ το ίδιο ακριβώς είχα πάθει, είχα χάσει τον ύπνο μου...
    Σπύρο και εσύ για ύπνο αγκαλιά με το Prospectus....?
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Το avatar του χρήστη Stilo_Rodos
    Περιοχή
    Rhodοs
    Chats
    0

Βαλε cam να στα δείξω! Ναι Πέτρο έτσι ήμουν, είχα βγάλει και Φώτο ένα βράδυ και δεν το χόρταινα.
    Spiros.
    1.6 Dynamic 6 Speed L Edition, Color Briland Orange 5 PEARL

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη REPT1L3
    Περιοχή
    Νίκαια
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikolas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλημέρα, χθές βράδι έκανα τέστ drive το bravo sport με 150 άλογα. Μου άρεσε πάρα πολύ!!! Στην εθνική με 180 βράχος, σφιχτό όχι ενοχλητικό μέσα στην πόλη δεν καταχτυπούσε. Ανοίγει όμορφα γλυκά, έχει το κουμπάκι το sport και αυξάνει κατά ένα περίπου κιλό την ροπή. Σχεδίαση εσωτερικού άπαιχτη: Τα όργανα με πήγαν πίσω στην εποχή που μεσορανούσαν οι Alfa romeo 75 και άλλα μοντέλα της...το ταμπλό γεροδεμένο να θυμίζει ανθρακόνημα η όψη του... ακόμα και θύρα usb έχει για εμάς τους μοντέρνους ''νέοπες''...Γενικά μου κάνει σαν οικογενειακό αμάξι, είναι έτοιμο σπόρτ και δεν χρειάζεται καμμία προσθήκη. Κλείνοντας αναφέρω τα αμάξια που έκανα τεστ πρόσφατα, χωρίς να με ενθουσιάσουν:honda civic 1800 5d, opel astra 1.6 180 hp(όμορφο σε 3d), golf gt 170hp.... Το bravo μου αρέσει πολύ και με βάζει σε 'κακές' σκέψεις...
    Νίκο για το Seat Leon TSI τι άποψη έχεις; Ρωτάω εσένα γιατί ανθρώπους που ζούνε καθημερινά με τουρμπάτα άλογα κάτι παραπάνω μπορούν να ξέρουν. Σε ρωτάω όσο αφορά τα άλογα, το autotriti λέει ότι βγάζει +29 = 189. Για το εσωτερικό.... κλάφτα χαράλαμπε... (άποψη μου)

Πανέμορφο το leon εξωτερικά, όπως το λες αίσχος μέσα. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά τα άλογα είναι μια χαρά. Το παλιό που έχω πάει βόλτα με 220 άλογα, ομοιόμορφο σαν δύναμη αλλά αίσθηση αδιάφορη με τιμόνι ελαφρύ, δεν με ενθουσίασε σαν εργοστασιακό. Τώρα για το καινούριο βρίσκω μεγάλο μείον τα 1800 κυβικά. Νομίζω στα 1400 θα παιχτεί μεγάλο παιχνίδι...
    STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)

Site Admin Το avatar του χρήστη ThoDoriS
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

Το Bravo το πήγαμε test-drive αυτο με τα 150 με το Γιάννη την προηγούμενη εβδομάδα....

Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά θα ήθελα να πάω να το ξαναδώ γιατί θέλω να καλύψω μερικά κενά....
    StiloClub.gr
    Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

Ας κυκλοφορισει κανα χρονο το τουρμπισιο για να δουμε τι προβληματα θα βγαλει καθως η φιατ περα απο το uno turbo και το punto turbo 136hp δεν εχει ξαναβγαλει!!!!!
    ας κυκλοφορησει πρωτα και μετα βλεπουμε!!!!!!!!!!!
    οπως με τα stilo που τα εβγαλε στο 1,4 που ειχε χρονια να βγαλει 1,4 16v !!!!!!!!!!!!!!!!!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Koulou
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paidaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας κυκλοφορισει κανα χρονο το τουρμπισιο για να δουμε τι προβληματα θα βγαλει καθως η φιατ περα απο το uno turbo και το punto turbo 136hp δεν εχει ξαναβγαλει!!!!!
    ας κυκλοφορησει πρωτα και μετα βλεπουμε!!!!!!!!!!!
    οπως με τα stilo που τα εβγαλε στο 1,4 που ειχε χρονια να βγαλει 1,4 16v !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιάννη, ξεχνάς το Fiat Coupe απο τουρμπίσια...
    Και επίσης, ο 1,4 που φοράει το Stilo είναι ο πρώτος 1,4 16v της Fiat, αφού ο 14άρης που φορούσαν τα Bravo - Brava και αντικαταστάθηκε από τον 1,2 8ν ήταν δωδεκαβάλβιδος, ενώ ο παλιότερος των Tipo Tempra κλπ, οκταβάλβιδος.
    Πάντως ιδιαίτερο πρόβλημα αξιοπιστίας δε νομίζω να έχει, από την άποψη ότι πολύ χειρότερα από το Stilo, πιστεύω ότι δεν γίνεται...

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Ενα μειον για μενα οτι δεν βγαινει σε 3θυρο...κατα τα αλλα σημερα ειδα ενα στον δρομο test drive και ηταν πολυ ομορφο.Ιταλικο design γαρ..
    Μακαρι κ ποιοτικα να ειναι καλο κ να μην πασχει απο μικροπροβληματα που ταλαιπωρησαν το stilo.
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Εχω την αίσθηση(πεποίθηση), ότι δεν θα βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και τα λαμπάκια δεν θα ανάβουν τόσο συχνά, κάτι μου το λέει μέσα μου... Από ποιότητα και συναρμολόγηση μου αρέσει, (όταν δεν αρχίζεις να μπαινοβγάζεις πράγματα δεν θα έχει και τριγμούς). Σαν εμφάνιση είναι από τα λίγα 5θυρα που μου αρέσουν. Επίσης μία φορά το οδήγησα και ακόμα ''φτιαγμένος'' είμαι με το εσωτερικό...άσε από οδήγηση....
    STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)

Το avatar του χρήστη cavallino
    Περιοχή
    Γλυφάδα
    Chats
    0

Το οδήγησα & εγώ το 150άρι. Μόνο θετικές εντυπώσεις αποκόμισα.
    Ο κινητήρας ευστροφος & με ροπή από χαμηλά, μου έκανε εντύπωση η απουσία lag. Βέβαια ουσιαστικά ότι σου δίνει ο κινητήρας είναι μέχρι τις 5,000rpm, από εκεί & μετά φαίνεται να λαχανιάζει, αλλά νομίζω ότι αρκεί.
    Το εσωτερικό αναβαθμισμένο, τα καθίσματα του sport είναι απίστευτα.

Μόνο που θα ήθελα λίγο περισσότερο ήχο & λίγο τσουφ ρε παιδάκι μου!
    Επίσης ο χώρος αποσκευών δεν μου φάνηκε τόσο άνετος όσο μαρτυρούν τα 400 λίτρα, καθώς & οι θόλοι που μπαίνουν τόσο έντονα μέσα (όπως & στο stilo μας) μειώνουν αισθητά την χρηστικότητα του χώρου.

Αρχίζω πάντως το μάζεμα των χρημάτων, αν & μάλλον θα περιμένω να δω & το 1,600 με τα 180-190 αλογάκια

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43
  3. Νεο Fiat Bravo 1,6 Diesel
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 00:35

Δικαιώματα - Επιλογές