Σελίδα 21 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 11 19 20 21 22 23 31 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Απάντηση: Fiat Bravo

Πράγματι, αυτό σημαίνει μυαλά απαρχαιωμένα και κολλημένα...λες και φοράνε παρωπίδες και δεν βλέπουν τα τεράστια άλματα ποιότητας...ακόμα και το super auto car που το συγκρίνει με το golf, θεωρώ άδικα το βγάζει δεύτερο το bravo, γιατί με 19500 φορτωμένο τόσα έξτρα και τέτοιο design, είναι σαν να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Πόσο θα έκανε το golf αν είχε τα ίδια έξτρα; άσε που συγκρίνουν το τρίπορτο golf με 20500 με το πεντάθυρο bravo...
    STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PascM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για δείτε το ρεπορτάζ όλο και πείτε μου αν δεν είναι θάψιμο αυτό!!!

..........oxi scan είπαμε...

Το ποιο είναι το περιοδικό είναι προφανές!!!
    ¶λωστε πρέπει να δείξουμε ότι μονον ο TSI είναι κινητήρας!!!
    Καλά το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα οτι θες να βάλω σκαν! Ανάμεσα στις δουλειές όταν κάνεις πράγματα δυστυχώς γίνονται λάθη!
    Ζητώ συγνώμη!!
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Μια και αναφέραμε τιμές! Όταν πήρα το δικό μου Stilo 1,6 5D Dynamic το αγόρασα 17,300,00 . Με τον πωλητή της VW βγάλαμε τιμή για το Golf με τα αντίστοιχα καλούδια.....ή περίπου δηλαδή γιατί σταματήσαμε στις 25,000,00
    15+ Years in Business!!

Το avatar του χρήστη Pantelis
    Περιοχή
    Tasmajdan - Beograd
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PascM Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... και θα το προωθήσω στο τμήμα του ...... περιοδικού (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί το όνομα εδώ) στο οποίο εδώ και χρόνια είμαι συνδρομητής!
    Να μαντέψω για να δούμε αν είμαι μάγος ή βοηθός μάγου;

Μήπως είναι το AMS;

Αυτές οι κατινιές μου θυμίζουν τους γερμανοπουλημένους γελοίους αυτής της φιλάδας. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ MAREA ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15ετια. Τότε που οι ξεφτίλες βγήκανε και λέγανε ότι τα άλλα περιοδικά αυτοκινήτου «… αγρών αγόραζαν…». Ξαναθυμίζω ότι η FIAT τους πήγε στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και αυτοί μετά έγραψαν με ψηλά γραμματάκια ένα απλό «συγγνώμη». ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Τι γίνεται ρε λούλιδες; Σας πονάει που ο κινητήρας των πατρώνων σας καίει λιγάκι λαδάκι παραπάνω; Εεε και; Καίει! Και η φριτέζα μου καίει! Δεν βγαίνω να λέω μαλακίες για τις φριτέζες των άλλων.

Σας ενοχλεί που όταν εξοπλίσετε ένα μοντέλο με extra (αυτά που η FIAT έχει στα βασικά της ενώ εσείς όχι) αυτό κοστίζει μια περιουσία; Είπαμε, απευθύνεστε σε «έχοντες και κατέχοντες». ¶σΆτους ρε nikola. Μην χαλάς τη «ζαχαρένια» σου.

Όσον αναφορά το θάψιμο. Ρε αλλάξτε τροπάριο. Επαναλαμβάνεστε! Σαν τους παπα....γάλους που λένε πάντα παπα....γαλιές. Βρε βούρλα. Συνειδητοποιήστε ότι τα περιοδικά αυτοκινήτου τα διαβάζουν, ως επί τω πλείστων, λάτρεις και γνώστες του αυτοκινήτου. Αυτοί καταλαβαίνουν. Εσείς σίγουρα όχι.

Ρε σούργελα. Πότε θα καταλάβετε ότι για να πάω εγώ μπροστά, πρέπει να γίνω καλύτερος και όχι να προσπαθώ να «αποδείξω» ότι ο διπλανός μου είναι χειρότερος. Όταν η FIAT άρχισε τα άλματα, ολοένα και περισσότερο ακούγαμε από εσάς κραυγές απελπισίας. Αν έχετε τα κότσια και τα φόντα «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Βουλώστε το και αφήστε τον κόσμο να επιλέξει. Αν φοβάστε ότι θα χάστε κλασικούς πελάτες σας, βελτιωθείτε και εσείς, διαφορετικά γυρίστε στα βελανίδια σας. ΛΟΥΣΤΡΟΙ, ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ!
    Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

πω πω........

εγώ λέω να κατέβεις 4ος υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ....το 'χεις......
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Το avatar του χρήστη cavallino
    Περιοχή
    Γλυφάδα
    Chats
    0

Παιδιά εαν συγκρίνουμε το Bravo με το Jetta (το οποίο είναι ουσιαστικά ο άμεσος ανταγωνιστής του ) τότε είναι χαώδης η διαφορά. Το μοντέλο της VW έχει παρόμοιο εσωτερικό με το παλιό Octavia & βεβαίως δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με το ιταλικό κομψοτέχνημα.
    Από που & εως που το συγκρίνουν με το Golf. Αυτό πρέπει να το συγκρίνουν με το Grande Punto όπου τελικά η διαφορά φτάνει να είναι μισό αυτοκίνητο επιπλέον. Τώρα απλώς πατάνε στην μανία του κόσμου να πάρουν "μάρκα" &...

Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Εγώ ξέρω οτι τα golf των κυβικών μου βλέπουν μόνον την εξάτμισή μου! χωρίς να έχω κάνει τίποτα στο αμάξι και ας έχω περισσότερο εξοπλισμό και φυσικά βάρος.
    15+ Years in Business!!

Members 2009 Το avatar του χρήστη gas
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Chats
    0

παιδια παντως στις δοκιμες του bravo κανεις δεν εχει πεσει κατω απο 12l/100km εστω και με σπορ οδηγηση. πως σας φαινεται σαν καταναλωση και πιστευεται οτι η εκδοση με τα 120 θα εχει καλυτερη καταναλωση η λογω βαρους του αμαξιου θα κυμαινεται στα ιδια επιπεδα?

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Στο AutoTriri στην εκδοση για Βορεια ΕΛλαδα εχει δοκιμη το Bravo στην λιμνη Κερκινη και κινηση σε ανοιχτο δρομο,ταξιδι.Δινει μικτο κυκλο 8,5-9λιτρα..
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Παιδιά ένα έχω να πω...ένα απρόσωπο αμάξι όπως το golf είναι σαν να παίρνεις το λεωφορείο για να πας στην δουλειά σου, ψάχνεις μέρος να κοιμηθείς από την βαρεμάρα. Σαν να είσαι 30 χρόνια παντρεμένος και δεν σου κάνει όρεξη να μιλήσεις... έτσι αισθάνομαι όταν μπαίνω στα golf των φίλων μου, καμία όρεξη σαν ''πεθαμένος'' μακριά από μας...τι να το κάνω ένα καλό αλλά απλά μεταφορικό μέσο, εγώ θέλω να ζω έντονα κάθε στιγμή, να αισθάνομαι ζωντανό το αμάξι μου, ότι για παράδειγμα είναι μια όμορφη γυναίκα, τέτοια σχέση θέλω...ουφ τσατίστηκα..
    STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43
  3. Νεο Fiat Bravo 1,6 Diesel
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 00:35

Δικαιώματα - Επιλογές