Σελίδα 32 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 22 30 31 32 33 34 42 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Το avatar του χρήστη Sn7per
    Περιοχή
    A, A
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Fiat Bravo

Για κατσε ρε συ George65, Περιοδικο ειναι οχι τμημα ερευνας της φιατ, ουτε (απο την αλλη) ανεξαρτητος οργανισμος euroNCAP μη τρελαινομαστε, σαν να λέμε ο τριανταφυλλοπουλος οταν ανακαλυψει εναν βουλευτη που κλεβει απο το κρατος τα αντερα του δεν πρεπει να το δημοσιευσει, αλλα να γνωστοποιήσει πρωτα τις αποδειξεις στον "κατηγορουμενο" και μετα να το βγαλει στη φορα!
    Σιγα μη ρωτάει ο δημοσιογραφος τι θα βαλει στο περιοδικο του, εκανε ερευνα και βρηκε αυτο, ο κοσμος κρινει κατα ποσο ειναι σοβαρο η μη.

Πολύ σωστα η FIAT δεν προχωρει σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση πέρα της δικαστικής γιατί απλώς θελει να φανεί ότι δεν κρύβει τίποτα και μια σοβαρή εταιρία (κανόνας του management διεθνώς) είναι να μην προχωρείς σε αλληλοκατηγορίες μέσω έντυπων μέσων
    Το λάθος αυτο το έκανε, ειπε οτι το περιοδικο παραπληροφορει, οταν ομως παλιότερα την επαινουσε την εταιρια δεν βγηκε να πει κατι!!!
    Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

:P

Το avatar του χρήστη george65
    Περιοχή
    Νάουσα Ημαθίας
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sn7per Εμφάνιση μηνυμάτων
    σαν να λέμε ο τριανταφυλλοπουλος οταν ανακαλυψει εναν βουλευτη που κλεβει απο το κρατος τα αντερα του δεν πρεπει να το δημοσιευσει, αλλα να γνωστοποιήσει πρωτα τις αποδειξεις στον "κατηγορουμενο" και μετα να το βγαλει στη φορα!
    Σιγα μη ρωτάει ο δημοσιογραφος τι θα βαλει στο περιοδικο του, εκανε ερευνα και βρηκε αυτο, ο κοσμος κρινει κατα ποσο ειναι σοβαρο η μη.

Ακριβώς αυτό λέω. Αν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (έγκυρες) όχι μόνο τις δημοσιεύεις αλλά "διαφημίζεις" και τι δουλειά που κάνεις για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σου. Αν όμως δεν έχεις τότε .... ?

Σίγουρα η αντίδραση της οποιαδήποτε εταιρίας είναι διαφορετική όταν σε κατακρίνουν και άλλη όταν σε επαινούν (αυτό ισχύει και για τους εαυτούς μας - υστεροφημία αν δεν κάνω λάθος). Δεν την κατακρίνω.
    Οι αντιρρήσεις μου για την FIAT ήταν (και είναι) ότι δεν στηρίζει τα μοντέλα που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουν την απόκριση που θα περίμενε από κοινό και ειδικό τύπο με καμπάνιες και άλλα προωθητικά μέσα (βλέπε STILO και MULTIPLA).

Θέλω να είμαι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικός γίνεται και ζητώ συγνώμη αν έχω υπερβάλει σε κάποιο τομέα

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Νομίζω οτι η κατάσταση μπορεί να κατανοηθεί ευκολα, και ας δειξουμε μια φραση που δημοσιευσε το Περιοδικο: Στην Ιταλία αλλά και στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, αντί για το βενζινοκίνητο 1.4 πουλιέται κυρίως το πετρελαιοκίνητο Bravo. Γιατί σ’αυτό φοράει μεγάλα φρένα, αν θεωρεί ότι τα μικρά, που φοράει στο 1.4 είναι επαρκή;

Την απάντιση ποτε θα την δώσει ?
    Εγω παραδειχματως χαρην αν εχω αγορασει το Bravo στην ελλάδα δεν εχω δικαιωμα να ξερω γιατι σε άλλες χωρες προτιμουν τα άλλα δισκοφρενα ?

Και μην ακουσω δικαιολογιες του τύπου πετρελαιοκινητο και τα ρεστα γιατι μιλάμε για την ιδια υπποδυναμη και ιδια ικανοτητα επιταχυνσης και ταχυτητας.

Μήπως η απαντηση ειναι οτι εμας τους ελληνες (την μικρη μεριδα της αγορας) μας θεωρούνε Μ@Λ@ΚΕΣ και οτι "σιγα μωρε, ελληνες ειναι, δε θα το ψαξουν και πολυ το θεμα, κανε εκει οικονομια κοστους να πετυχουμε καλη τιμη"
    Γιατι φιλε μου, σε άλλη χωρα, μονο που θα δουνε τις διαστάσεις του δισκου θα αρχισουνε τα λιβάνια οι συντακτες (χωρις να γίνει κανένα ατυχημα).

Ακριβώς αυτό λέω. Αν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (έγκυρες) όχι μόνο τις δημοσιεύεις αλλά "διαφημίζεις" και τι δουλειά που κάνεις για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σου. Αν όμως δεν έχεις τότε .... ?
    Οι αποδείξεις ομως ειναι εγκυρες μονο στο τεστ ταρανδου πχ, και ποτε κανένας δεν πηγε να τους πει (απο τις εταιριες) ξερετε κατι ? γραφετε λαθος, το δικο μας το οχημα πηγαινει καλυτερα δεν ειναι οπως τα λετε!

Και επιπλεον τι πρεπει να γινει για να ειναι μια ερευνα εγκιρη ?
    Καθε φορα που δοκιμαζουν ενα αυτοκινητο να ειναι υπο την επιβλεψη εισαγελέα ?
    Αφαιρουμε απο τους δημοσιογραφους το δικαιωμα να κανουν ερευνες γιατι μπορει να μην ειναι εγκυρες ?

Οσες φορες ο τριανταφυλλοπουλος (μια που λεμε για αυτο :P) εχωσε κοσμο στην φυλακη και εκλεισε σπιτια δεν το εκανε χαρην μιας καμερας, αλλα και με αποδειξεις.
    (Η κάμερα ποτε δεν μετράει σαν στιχειο στο δικαστηριο, γιατι μπορει να μην ειναι εγκιρο)
    Στην προκειμενη περιπτωση καμερα ειναι η έρευνα που απετυχε, αποδειξη ειναι οτι ο δισκος του αμαξιου ειναι πολυ μικρος με αποτελεσμα να μην αντεχει την θερμοκρασια, τελος.
    Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

@ snyper

η έρευνα που αναφέρεσαι περιλαμβάνει και ψεύτικη φωτογραφία σπο δήθεν άκρο του bravo, γιατί αν είναι αυτό έρευνα πάω και σκίζω το master μου ΤΩΩΩΡΑ....

Επίσης έρευνα κατα την οποία ανακαλύπτεις κάτι (τα κοσμιτικά επίθετα τα λογοκρίνω μόνος μου), ενώ άλλες 500 έρυνες παγκοσμλιως έχουν βγάλει τα εντελώς αντίθετα δεν θεωρείται αξιόπιστη και ψάχνεις να βρείς τί έκανες λάθος....

Η τουλαχιστον μοιράζεσαι τα δεδομένα σου (βλέπε συgκεκριμένο Bravo, με άλλους και τουλάχιστον επαναλάβουν μαζί με τον κατασκευαστή την "έρευνα" να δουν κατά πόσο αληθεύει, πράγμα το οποίο αρνήθηκαν...

Όλα αυτή 'έρευνα' όχι σοβαρή δεν είναι αλλά και επικίνδυνη....
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Στην κινα αποσείρουν φριτεζες επιδή ανατiναχτικε 1 στις 1.000.000, αυτοι ειναι μ@λ@κες δηλαδη ?
    Μονο η υπονοια να υπαρχει οτι ενα προιον μπορει να ειναι επικυνδινο 1 στο εκατομμυριο λογω ενος Α λόγου το αποσυρεις, δεν κοιτας να αρπαξεις.
    Μπορω να σου βρω χιλιάδες παραδείγματα για αυτο, το μονο που διαφυλατουν ειναι το κερδος τους οι συγκεκριμενοι.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Και πριν φυγω να πω το τελευταιο, καλα η ερευνα ας υποθεσουμε οτι ειναι επικινδυνη και δισφημιστικη το ερωτημα τους μπορεις να το απαντησεις ?
    "Στην Ιταλία αλλά και στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, αντί για το βενζινοκίνητο 1.4 πουλιέται κυρίως το πετρελαιοκίνητο Bravo. Γιατί σ’αυτό φοράει μεγάλα φρένα, αν θεωρεί ότι τα μικρά, που φοράει στο 1.4 είναι επαρκή;"

(για φοτο και τα ρεστα δεν ξερω, δεν γνωριζω απο αυτα, μπορει να ειναι αληθεια)

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

Sn7per γνωριζεις οτι ta diesel δεν εχουνε μηχανες απο αλουμινιου?

διοτι πολυ απλα δεν αντεχει το αλουμινιο για τετοιου ειδους μηχανες αλλα για χυτοσιδηρο?και για αυτο το λογο ειναι πολυ πιο βαρια και βαζουνε και πιο σκληρα ελατηρια και αμορτισερ μπροστα λογο βαρους.

ΤΟ bravo του συγκεκριμενου τεστ φοραει τα ιδια φρενα με εμενα το 1.6 που ειναι 257 μεγεθος. Εγω που καθημερινα το σκιζω το αμαξι στα φρενα ποτε δεν ειχα προβλημα αρα οτι φταιει το μεγεθος για μενα πολυ απλα ειναι μπουρδες. Φυσικα και ειναι λογικα να εχει το λεγομενο fade in μετα απο 10 συνεχη φρεναρισματα απο 100 χιλιομετρα.

Ολα τα φρενα υποφερουνε απο αυτο ακομα και τα αγωνιστικα. Σας λεω αυτο το περιοδικο δεν εμπιστευομε τιποτα για αυτα που γραφει εχει αποδειχτει επανειλειμενως οτι γραφει #)(*&$(*#&$(*
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilatos : 15-11-07 στις 20:09
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Το avatar του χρήστη alexpennos
    Περιοχή
    Σερρες-Ηρακλειο Κρητης
    Chats
    0

παιδια....να μιλησουμε και μεις οι κατοχοι του νεου bravo?
    εχω το σπορτ με τα 150 αλογα...σε blue maserati....παιδια εως τωρα οχι απλα ικανοποιημενος, αλλα σουπερ ευτυχισμενος!!!το αμξι μου εχει περιπου 2700 χλμ και του κανα και ταξιδακι ηρακλειο κρητης-σερρες!!!ενα θα σας πω 220 το κοντερ και ενα Α4 2.0Τ κολλημενο απο πισω μου
    δεν εχει καψει σταγονα λαδι ως τωρα (για ποιον χτυπα η καμπανα?) και ειμαι πληρως ικανοποιημενος σε ολους μα ολους τους τομεις!
    τα λοιπα ειναι για οσους διαβαζουν πολυ και οδηγανε λιγο!

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sn7per Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πριν φυγω να πω το τελευταιο, καλα η ερευνα ας υποθεσουμε οτι ειναι επικινδυνη και δισφημιστικη το ερωτημα τους μπορεις να το απαντησεις ?
    "Στην Ιταλία αλλά και στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, αντί για το βενζινοκίνητο 1.4 πουλιέται κυρίως το πετρελαιοκίνητο Bravo. Γιατί σ’αυτό φοράει μεγάλα φρένα, αν θεωρεί ότι τα μικρά, που φοράει στο 1.4 είναι επαρκή;"

(για φοτο και τα ρεστα δεν ξερω, δεν γνωριζω απο αυτα, μπορει να ειναι αληθεια)
    Αυτή είναι λογική παιδιού 3 ετών..Στην Ευρώπη δεν είναι ότι μόνο για το Bravo επιλέγουν το diesel και οχι την βενζίνα λόγω φρένων. ... Το 80% των αυτοκινήτων έξω είναι diesel για οικονομία και ροπές..Εδώ δεν γίνεται αυτό γιατί απαγορεύονται τα diesel αθήνα και θεσ/η...

Τώρα τα diesel είναι πολύ πιό βαριά απο τα βενζινοκίνητα, Εξ ορισμού φέρουν και μεγαλυτερα φρένα...

Και ένα σημείο που κάνεις λάθος, όπως και πολύ κόσμος....Η ανθεκτικότητα των φρένων δεν έχει να κάνει μόνο με την διάμετρο, αλλά κυρίως με το παχος και πόσο καλά αερίζονται...

ΠΧ το stilo το 1800 έχει δίσκο, 284διαμετρο*22πάχος...το Abarth έχει 281*28....λες να είναι μλκες στη φιατ να βάλουν πιό μικρό δίσκο...?Όχι βέβαια...Μετά από δοκιμές επί δοκιμών αποφασίζουν την σωστή διάσταση...Και δεν είναι όσο πιό μεγάλο τόσο πιό καλό...γιατί άντε να πάρει τα πόδια του μετά τα 1400 με τα 90άλογα με 300χλ δίσκο που ζυγίζει κάποια κιλά παραπάνω που αυξάνονται καθώς είναι μάζα που γυρίζει με τον τροχό και το βάρος της κοινώς πολλαπλασιάζεται με αποτελέσματα στην μείωση των απωλειών ιπποδύναμης.....

Όσο για την φώτο δεν έχει μπορεί ή όχι...Τεκμηριωμένα είναι απο Corolla 10ετίας..Δηλαδή πόσο ρεζίλης πρέπει να είναι κάποιος να βάλει fake φώτο...Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη face : 15-11-07 στις 20:42
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

που να δειτε παιδια στην ιταλια που πηγα πριν μερικους μηνες οταν σας λεω 90% diesel πραγματικα χαμος σχεδον ολα τα αμαξια. μεχρι mercedes s500 diesel itane.
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43
  3. Νεο Fiat Bravo 1,6 Diesel
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 00:35