Πανέμορφο το leon εξωτερικά, όπως το λες αίσχος μέσα. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά τα άλογα είναι μια χαρά. Το παλιό που έχω πάει βόλτα με 220 άλογα, ομοιόμορφο σαν δύναμη αλλά αίσθηση αδιάφορη με τιμόνι ελαφρύ, δεν με ενθουσίασε σαν εργοστασιακό. Τώρα για το καινούριο βρίσκω μεγάλο μείον τα 1800 κυβικά. Νομίζω στα 1400 θα παιχτεί μεγάλο παιχνίδι...
STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)
Το Bravo το πήγαμε test-drive αυτο με τα 150 με το Γιάννη την προηγούμενη εβδομάδα....
Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά θα ήθελα να πάω να το ξαναδώ γιατί θέλω να καλύψω μερικά κενά....
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Ας κυκλοφορισει κανα χρονο το τουρμπισιο για να δουμε τι προβληματα θα βγαλει καθως η φιατ περα απο το uno turbo και το punto turbo 136hp δεν εχει ξαναβγαλει!!!!!
ας κυκλοφορησει πρωτα και μετα βλεπουμε!!!!!!!!!!!
οπως με τα stilo που τα εβγαλε στο 1,4 που ειχε χρονια να βγαλει 1,4 16v !!!!!!!!!!!!!!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Γιάννη, ξεχνάς το Fiat Coupe απο τουρμπίσια...![]()
Και επίσης, ο 1,4 που φοράει το Stilo είναι ο πρώτος 1,4 16v της Fiat, αφού ο 14άρης που φορούσαν τα Bravo - Brava και αντικαταστάθηκε από τον 1,2 8ν ήταν δωδεκαβάλβιδος, ενώ ο παλιότερος των Tipo Tempra κλπ, οκταβάλβιδος.
Πάντως ιδιαίτερο πρόβλημα αξιοπιστίας δε νομίζω να έχει, από την άποψη ότι πολύ χειρότερα από το Stilo, πιστεύω ότι δεν γίνεται...![]()
Ενα μειον για μενα οτι δεν βγαινει σε 3θυρο...κατα τα αλλα σημερα ειδα ενα στον δρομο test drive και ηταν πολυ ομορφο.Ιταλικο design γαρ..
Μακαρι κ ποιοτικα να ειναι καλο κ να μην πασχει απο μικροπροβληματα που ταλαιπωρησαν το stilo.
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Εχω την αίσθηση(πεποίθηση), ότι δεν θα βγάλει κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και τα λαμπάκια δεν θα ανάβουν τόσο συχνά, κάτι μου το λέει μέσα μου... Από ποιότητα και συναρμολόγηση μου αρέσει, (όταν δεν αρχίζεις να μπαινοβγάζεις πράγματα δεν θα έχει και τριγμούς). Σαν εμφάνιση είναι από τα λίγα 5θυρα που μου αρέσουν. Επίσης μία φορά το οδήγησα και ακόμα ''φτιαγμένος'' είμαι με το εσωτερικό...άσε από οδήγηση....
STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)
Το οδήγησα & εγώ το 150άρι. Μόνο θετικές εντυπώσεις αποκόμισα.
Ο κινητήρας ευστροφος & με ροπή από χαμηλά, μου έκανε εντύπωση η απουσία lag. Βέβαια ουσιαστικά ότι σου δίνει ο κινητήρας είναι μέχρι τις 5,000rpm, από εκεί & μετά φαίνεται να λαχανιάζει, αλλά νομίζω ότι αρκεί.
Το εσωτερικό αναβαθμισμένο, τα καθίσματα του sport είναι απίστευτα.
Μόνο που θα ήθελα λίγο περισσότερο ήχο & λίγο τσουφ ρε παιδάκι μου!
Επίσης ο χώρος αποσκευών δεν μου φάνηκε τόσο άνετος όσο μαρτυρούν τα 400 λίτρα, καθώς & οι θόλοι που μπαίνουν τόσο έντονα μέσα (όπως & στο stilo μας) μειώνουν αισθητά την χρηστικότητα του χώρου.
Αρχίζω πάντως το μάζεμα των χρημάτων, αν & μάλλον θα περιμένω να δω & το 1,600 με τα 180-190 αλογάκια![]()