Σελίδα 22 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 12 20 21 22 23 24 32 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Το avatar του χρήστη Sn7per
    Περιοχή
    A, A
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Fiat Bravo

Ενταξει του στραβου το δικιο να το λεμε, πχ το Opel astra gtc δινει τα ιδια με το στιλακι και περιπου στα ιδια λευτα.
    Δεν λεω ειναι και το τι γουσταρεις περισσοτερο...!
    Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

:P

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να μαντέψω για να δούμε αν είμαι μάγος ή βοηθός μάγου;

Μήπως είναι το AMS;

Αυτές οι κατινιές μου θυμίζουν τους γερμανοπουλημένους γελοίους αυτής της φιλάδας. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ MAREA ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15ετια. Τότε που οι ξεφτίλες βγήκανε και λέγανε ότι τα άλλα περιοδικά αυτοκινήτου «… αγρών αγόραζαν…». Ξαναθυμίζω ότι η FIAT τους πήγε στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και αυτοί μετά έγραψαν με ψηλά γραμματάκια ένα απλό «συγγνώμη». ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Τι γίνεται ρε λούλιδες; Σας πονάει που ο κινητήρας των πατρώνων σας καίει λιγάκι λαδάκι παραπάνω; Εεε και; Καίει! Και η φριτέζα μου καίει! Δεν βγαίνω να λέω μαλακίες για τις φριτέζες των άλλων.

Σας ενοχλεί που όταν εξοπλίσετε ένα μοντέλο με extra (αυτά που η FIAT έχει στα βασικά της ενώ εσείς όχι) αυτό κοστίζει μια περιουσία; Είπαμε, απευθύνεστε σε «έχοντες και κατέχοντες». ¶σΆτους ρε nikola. Μην χαλάς τη «ζαχαρένια» σου.

Όσον αναφορά το θάψιμο. Ρε αλλάξτε τροπάριο. Επαναλαμβάνεστε! Σαν τους παπα....γάλους που λένε πάντα παπα....γαλιές. Βρε βούρλα. Συνειδητοποιήστε ότι τα περιοδικά αυτοκινήτου τα διαβάζουν, ως επί τω πλείστων, λάτρεις και γνώστες του αυτοκινήτου. Αυτοί καταλαβαίνουν. Εσείς σίγουρα όχι.

Ρε σούργελα. Πότε θα καταλάβετε ότι για να πάω εγώ μπροστά, πρέπει να γίνω καλύτερος και όχι να προσπαθώ να «αποδείξω» ότι ο διπλανός μου είναι χειρότερος. Όταν η FIAT άρχισε τα άλματα, ολοένα και περισσότερο ακούγαμε από εσάς κραυγές απελπισίας. Αν έχετε τα κότσια και τα φόντα «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Βουλώστε το και αφήστε τον κόσμο να επιλέξει. Αν φοβάστε ότι θα χάστε κλασικούς πελάτες σας, βελτιωθείτε και εσείς, διαφορετικά γυρίστε στα βελανίδια σας. ΛΟΥΣΤΡΟΙ, ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ!
    παντελη προσεχε μην μας παθεις και τιποτα σε τετοια κρισιμη ηλικια που βρισκεσε!!!!!!!!!!!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη petros
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

Σημερα πηγα στην Fiat για σερβις και ειχανε το Bravo
    του test drive.
    Μεσα ητανε φοβερο μου αρεσε παρα πολυ.
    Εσωτερικα δηλαδη κουκλα.
    Εξωτερικα προτιμω το stilo.

ΥΓ:face εισαι μεγαλη φιρμα δικε μου

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

εγω θα προτιμουσα εξω στιλο...μεσα μοτερ και σαλονι bravo...δεν θα το πουλαγα ποτε........
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο petros Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΥΓ:face εισαι μεγαλη φιρμα δικε μου

γιατιιιιιιιιι?
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη petros
    Περιοχή
    Βολος
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα προτιμουσα εξω στιλο...μεσα μοτερ και σαλονι bravo...δεν θα το πουλαγα ποτε........
    Και εγω το ιδιο φιλε μου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο face Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατιιιιιιιιι?
    Εχω αυτοκολλητα στα πλαινα τα τζαμια,τα ειδε ο Χατζηγουλας
    και ερχεται και μου λεει:Ο Πετρος ο Σ....... τα εκανε αυτα.

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

καλα ο face πρεπει να ειναι πρωτη μουρη στον βολο!!!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

Το avatar του χρήστη alexpennos
    Περιοχή
    Σερρες-Ηρακλειο Κρητης
    Chats
    0

Εχω ενα Bravo λιγοτερο απο μηνα

Παιδια, καταρχας ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα να σας ευχαριστησω που με δεχτηκατε στην ωραια παρεα σας. Κατα δευτερον...βλεποντας αυτο το topic δεν μπορεσα να αντισταθω και να μην ποσταρω. Οπως θα ειδατε και στον τιτλο τοθ post αγορασα πριν απο περιπου 3 βδομαδες το καινουριο Μπραβο με τα 150 αλογα στην εκδοση σπορτ. Παιδια το αυτοκινητο ειναι υπερπληρες...με λιγα λογια. Αξιζει πρωτα να αναφερθω στην κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Καμμια σχεση με αλλα και προηγουμενα μοντελα (θα μου επιτρεψετε να πω), απο ανεση ειναι κατι παραπανω απο πληρες (με υποβραχιονιο και θεση για ποτηρακια στους πισω και αεραγωγο για τους πισω, ψυχωμενη θεση για μπουκαλι νερο εμπρος, θεσεις για μικροαντικειμενα, χειρηστηρια στο τιμονι, αυτοματο κλιματισμο 2 ζωνων, esp με hill holder, ποβολεις ομιχλεις με λειτουργια cornering, που σημαινει οτι αναβουν το βραδυ προς την μερια που στριβεις για καλυτερη ορατοτητα, και το παρηγγειλα με το blue&me το οποιο κανει παπαδες).
    Απο το αυτοκινητο ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος....Αξιζει να πω οτι στην αντιπροσωπεια μπηκα για να παρω την αλφα147 την ιμολα και μολις το ειδα την επομενη το εκλεισα (συγκεκριμενα την ημερα της επισημης παρουσιασης τησ συγκεκριμενης εκδοσης). Το αυτοκινητο παιδια ειναι παρα πολυ ομορφο παρα πολυ προσεγμενο και παρα πολυ φορτωμενο. Και τελος, αξιζει να πω πως στον εξοπλισμο περιλαμβανοταν οι κοκκινες δαγκανες μπρος πισω, αεροτομουλα, διπλη απολιξη εξατμισης, φιμε τζαμι πισω και κατι ζανταρες 17" διχρωμες μαυρο-ασημι......Ολα αυτα μου κοστισαν ΜΟΛΙΣ 20.450 (μετροιτης και ουτε ευρω παραπανω), και λεω μολις γιατι αν κοιταξει κανεις τιμες ανταγωνιστηκων μοντελων με αντιστοιχο εξοπλισμο (αστρα GTC ή Golfω) θα καταλαβει....
    Αυτα απο μενα για αρχη, ευχαριστω και παλι για την αποδοχη μου στο forum!

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Καλώς μας ήρθες,

Καταρχάς, όλα τα πρώτα που ανέφερες εκτός του hill holder και των προβολέων που στρίβουν τα είχαν και τα stilo dynamic standard...

Και πάλι τότε λέγαμε ότι με τόσο φόρτωμα η τιμή τους ήταν πολύ πιο κάτω του ανταγωνισμού με αντίστοιχα επίπεδα εξοπλισμού...αλλά τελικά πήγε άπατο το stilo, κυρίως λόγω κινητήρων...Κάτι που το Bravo διαθέτει. Αν θα το βοηθήσει να πάει καλά στις πωλήσεις θα δείξει...

Περιμένουμε εντυπώσεις.....
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Καλοριζικο φιλε!Πραγματι ειναι πανεμορφο το αμαξι.Περιμενουμε νεοτερα κ απο την οδηγικη συμπεριφορα με την πρωτη ευκαιρια!
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43
  3. Νεο Fiat Bravo 1,6 Diesel