Παιδια, καταρχας ειναι το πρωτο μου post και θα ηθελα να σας ευχαριστησω που με δεχτηκατε στην ωραια παρεα σας. Κατα δευτερον...βλεποντας αυτο το topic δεν μπορεσα να αντισταθω και να μην ποσταρω. Οπως θα ειδατε και στον τιτλο τοθ post αγορασα πριν απο περιπου 3 βδομαδες το καινουριο Μπραβο με τα 150 αλογα στην εκδοση σπορτ. Παιδια το αυτοκινητο ειναι υπερπληρες...με λιγα λογια. Αξιζει πρωτα να αναφερθω στην κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. Καμμια σχεση με αλλα και προηγουμενα μοντελα (θα μου επιτρεψετε να πω), απο ανεση ειναι κατι παραπανω απο πληρες (με υποβραχιονιο και θεση για ποτηρακια στους πισω και αεραγωγο για τους πισω, ψυχωμενη θεση για μπουκαλι νερο εμπρος, θεσεις για μικροαντικειμενα, χειρηστηρια στο τιμονι, αυτοματο κλιματισμο 2 ζωνων, esp με hill holder, ποβολεις ομιχλεις με λειτουργια cornering, που σημαινει οτι αναβουν το βραδυ προς την μερια που στριβεις για καλυτερη ορατοτητα, και το παρηγγειλα με το blue&me το οποιο κανει παπαδες).
Απο το αυτοκινητο ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος....Αξιζει να πω οτι στην αντιπροσωπεια μπηκα για να παρω την αλφα147 την ιμολα και μολις το ειδα την επομενη το εκλεισα (συγκεκριμενα την ημερα της επισημης παρουσιασης τησ συγκεκριμενης εκδοσης). Το αυτοκινητο παιδια ειναι παρα πολυ ομορφο παρα πολυ προσεγμενο και παρα πολυ φορτωμενο. Και τελος, αξιζει να πω πως στον εξοπλισμο περιλαμβανοταν οι κοκκινες δαγκανες μπρος πισω, αεροτομουλα, διπλη απολιξη εξατμισης, φιμε τζαμι πισω και κατι ζανταρες 17" διχρωμες μαυρο-ασημι......Ολα αυτα μου κοστισαν ΜΟΛΙΣ 20.450 (μετροιτης και ουτε ευρω παραπανω), και λεω μολις γιατι αν κοιταξει κανεις τιμες ανταγωνιστηκων μοντελων με αντιστοιχο εξοπλισμο (αστρα GTC ή Golfω) θα καταλαβει....
Αυτα απο μενα για αρχη, ευχαριστω και παλι για την αποδοχη μου στο forum!