file mou ekanes polu kalh epilogh! exw to idio se sport ekdosh se blue maserati (sorry gia ta greeklish alla eimai tyfla kai grafw...) tha ta poume ayrio otan tha mai kalytera...ta golfakia ta patas!![]()
file mou ekanes polu kalh epilogh! exw to idio se sport ekdosh se blue maserati (sorry gia ta greeklish alla eimai tyfla kai grafw...) tha ta poume ayrio otan tha mai kalytera...ta golfakia ta patas!![]()
Καλα αν πατάω και τα Golfakia θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Οι επιδόσεις που δίνει η Fiat είναι 8.2 τα 0-100km με overboost και ελπίζω να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Έχω διαβάσει κάτι test που το έφερναν στα 9.6 δευτερόλεπτα και αναρωτιέμαι αν όντως έχει τόσο μεγάλη απόκλιση.
Κατι άσχετο: με βενζίνη 100 οκτανίων η ιπποδύναμη αυξάνεται από 150 σε 155 άλογα. Έχωντας πατημένο το κουμπί Sport θα αυξηθεί επιπλέον η λέω μ@@@@@@? Είναι καθαρά για αύξηση ροπής εκείνο? (επίσης κάνει πιο στιβαρό το τιμόνι νομίζω).
By the way, τι μ@@@@@ ειναι αυτή με την Fiat. Σου δίνει δική της ασφάλεια με την αγορά αυτοκινήτου. Στη δική μου περίπτωση επειδή ήθελα δική μου ασφάλεια έπρεπε να πάω ταυτότητα ασφαλιστή, μία βεβαίωση για κάτι αλλο και να γράφει ότι είμαστε συγγενείς Α' βαθμού. Πάλι καλά που έχω γνωστό ασφαλιστή.
κανεις δεν μπορει να σου επιβαλλει δικια του ασφαλεια. εχουν βγει δικαστικες αποφασεις σχετικες με αυτο το θεμα. μην ψαρωνεις. καμια αντιπροσωπεια δεν μπορει να σε εξυπηρετησει καλυτερα απο τον ασφαλιστη σου για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι ασφαλιστες..Και καλο ειναι να τους το ξεκαθαριζεις απο την αρχη για την ασφαλεια γιατι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια. αντε καλοταξιδο
Ρε φιλε....δεν παιζει...εγω εκανα δικια μου ασφαλεια και δεν μου ειπαν και τιποτα...εκτος και αν το πηρες με χρηματοδοτηση...που και παλι μπορεις να κανεις εσυ μονος σου την ασφαλιση...δεν καταλαβαινω τον λογο...μαλλον σε κοροιδεψανε.
Φίλε τα golfakia τα έχεις νομίζω, όσο για το honda που ήταν η αδυναμία μου πριν το οδηγήσω, αν βρεθεί hondakias που να στην πει είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ζει στον κόσμο του. Το λιώνεις 1000 τα 100, σταματάς κάνεις τσιγάρο-καφέ και ακόμα τον περιμένεις...
Υ.Γ. Πήγα με το golf το TSI με τα 140(155 πραγματικά), το ξέσκισα, παρόλο που δουλεύω χαμηλά 0,5 πίεση...το φχαριστήθηκα...
STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]