Σελίδα 24 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 14 22 23 24 25 26 34 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Το avatar του χρήστη alexpennos
    Περιοχή
    Σερρες-Ηρακλειο Κρητης
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Fiat Bravo

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο canonis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα αν πατάω και τα Golfakia θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    Οι επιδόσεις που δίνει η Fiat είναι 8.2 τα 0-100km με overboost και ελπίζω να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Έχω διαβάσει κάτι test που το έφερναν στα 9.6 δευτερόλεπτα και αναρωτιέμαι αν όντως έχει τόσο μεγάλη απόκλιση.
    Κατι άσχετο: με βενζίνη 100 οκτανίων η ιπποδύναμη αυξάνεται από 150 σε 155 άλογα. Έχωντας πατημένο το κουμπί Sport θα αυξηθεί επιπλέον η λέω μ@@@@@@? Είναι καθαρά για αύξηση ροπής εκείνο? (επίσης κάνει πιο στιβαρό το τιμόνι νομίζω).
    By the way, τι μ@@@@@ ειναι αυτή με την Fiat. Σου δίνει δική της ασφάλεια με την αγορά αυτοκινήτου. Στη δική μου περίπτωση επειδή ήθελα δική μου ασφάλεια έπρεπε να πάω ταυτότητα ασφαλιστή, μία βεβαίωση για κάτι αλλο και να γράφει ότι είμαστε συγγενείς Α' βαθμού. Πάλι καλά που έχω γνωστό ασφαλιστή.
    φιλε το κουμπακι το σπορ δινει ροπη....για ιπποδυναμη δεν νομιζω...δεν λεει κατι τετοιο. και οντως το τιμονι γινεται πολυ πιο σφιχτο...

Φίλε τα golfakia τα έχεις νομίζω, όσο για το honda που ήταν η αδυναμία μου πριν το οδηγήσω, αν βρεθεί hondakias που να στην πει είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ζει στον κόσμο του. Το λιώνεις 1000 τα 100, σταματάς κάνεις τσιγάρο-καφέ και ακόμα τον περιμένεις...

Υ.Γ. Πήγα με το golf το TSI με τα 140(155 πραγματικά), το ξέσκισα, παρόλο που δουλεύω χαμηλά 0,5 πίεση...το φχαριστήθηκα...
    STILO 1.6T 3D 2/04 OVER 18.000 EXTRAS AND ALWAYS A FAMILY CAR. MY DAUGHTER LOVE\'S TURBO CARS. (NOT ANY MORE, I AM TOO FAST AND SHE DOESN'T LIKE IT.)

Ο ΤΡΕΛΟΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΤΟΥ CLUB!!! Το avatar του χρήστη paidaros
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο canonis Εμφάνιση μηνυμάτων
    By the way, τι μ@@@@@ ειναι αυτή με την Fiat. Σου δίνει δική της ασφάλεια με την αγορά αυτοκινήτου. Στη δική μου περίπτωση επειδή ήθελα δική μου ασφάλεια έπρεπε να πάω ταυτότητα ασφαλιστή, μία βεβαίωση για κάτι αλλο και να γράφει ότι είμαστε συγγενείς Α' βαθμού. Πάλι καλά που έχω γνωστό ασφαλιστή.
    ειναι εντελως παρανομο και αφου εχεις γνωστο ασφλαλιστη ρωτα τον να σου πει!!!!!!!!!!!!!!
    1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Βέβαια δεν το ζητάει μόνον η Fiat αυτό! Πολλές "αντιπροσωπείες" το κάνουν γιατί το παίζουν και ασφαλιστές! Το μόνον που νομίζω μπορούν να θέσουν είναι οτι θέλουν σε περίπτωση χρηματοδότησης και πάλι όχι οι αντιπροσωπείες αλλά οι Τράπεζες το αυτοκίνητο να κάνει μεικτή ασφάλιση!
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Το avatar του χρήστη canonis
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0

Τελικα η εξηγηση της Fiat ηταν πως επειδη εκανα χρηματοδοτηση μεσω FIAT (36 ατοκες), δικαιούται να επιλέξει η ιδια ασφαλιστική εταιρεία ετσι ωστε να διευκολυνθει σε περιπτωση που κατι συμβει. Ετσι για να εχω δικη μου ασφαλεια έπρεπε να τους δωσω, 1)ταυτοτητα ασφαλιστη, 2)πιστοποίηση της ασφαλιστικης εταιρείας 3)βεβαίωση ασφάλειας (που ετσι κ αλλιως χρειαζόταν). Φασαρία παντως το όλο θέμα. Στην αναμονη ακόμα για το αυτοκίνητο. Κάθεται τελωνείο... Ε ρε γραφειοκρατεία!

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Και αυτό πάλι παράνομο είναι! Δεν μπορούν να σου επιβάλλουν ασφαλιστική εταιρεία!
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Αυτο με την χρηματοδοτηση κ την ασφαλιση ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ νομιμο.Απο την στιγμη που δεν εχει αγοραστει το αυτοκινητο μετρητοις αλλα με δοσεις η υψηλη κυριοτητα παρακρατειται μεχρι την αποπληρωμη του και θεωρειται περιουσιακο στοιχειο της εκαστοτε αντιπροσωπειας οποτε το ασφαλιζει οπου γουσταρει μιας κ ειναι δικο της μεχρι να το ξεπληρωσει ο πελατης.
    Αν δειτε οσοι εχετε αγορασει με χρηματοδοτηση στην αδεια κυκλοφοριας εχει μια μπλε σφραγιδα με την ενδειξη "κυριοτητα παρακρατειται".
    Σε αυτο ειναι ολα νομιμα..
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0

το έχουμε αναλύσει πιο παλιά πολλές φορές
    είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟ να διαλέγει ασφαλιστική η οποιαδήποτε εταιρία
    είναι ΝΌΜΙΜΌ να σου ζητά το αμάξι να είναι ασφαλισμένο με κάποιες στάνταρ προστασίες

απλά δεν ξαναπληρώνεις την ασφάλειά σου
    έρχεσαι σε επαφή με την FIat Credit Hellas και τους στέλνεις με φαξ την νέα ασφάλεια που καλύπτει για τα ίδια πράγματα το αμάξι
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Members 2009 Το avatar του χρήστη gas
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Chats
    0

http://www.autotriti.gr/news/preview..._DATA_ID=65333

Να τα μας.. το "αξιοπιστο" auto motor und sport το θαψε το bravo...

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43
  3. Νεο Fiat Bravo 1,6 Diesel
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-08, 00:35

Δικαιώματα - Επιλογές