Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sn7per Εμφάνιση μηνυμάτων
σαν να λέμε ο τριανταφυλλοπουλος οταν ανακαλυψει εναν βουλευτη που κλεβει απο το κρατος τα αντερα του δεν πρεπει να το δημοσιευσει, αλλα να γνωστοποιήσει πρωτα τις αποδειξεις στον "κατηγορουμενο" και μετα να το βγαλει στη φορα!
Σιγα μη ρωτάει ο δημοσιογραφος τι θα βαλει στο περιοδικο του, εκανε ερευνα και βρηκε αυτο, ο κοσμος κρινει κατα ποσο ειναι σοβαρο η μη.

Ακριβώς αυτό λέω. Αν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (έγκυρες) όχι μόνο τις δημοσιεύεις αλλά "διαφημίζεις" και τι δουλειά που κάνεις για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σου. Αν όμως δεν έχεις τότε .... ?

Σίγουρα η αντίδραση της οποιαδήποτε εταιρίας είναι διαφορετική όταν σε κατακρίνουν και άλλη όταν σε επαινούν (αυτό ισχύει και για τους εαυτούς μας - υστεροφημία αν δεν κάνω λάθος). Δεν την κατακρίνω.
Οι αντιρρήσεις μου για την FIAT ήταν (και είναι) ότι δεν στηρίζει τα μοντέλα που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουν την απόκριση που θα περίμενε από κοινό και ειδικό τύπο με καμπάνιες και άλλα προωθητικά μέσα (βλέπε STILO και MULTIPLA).

Θέλω να είμαι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικός γίνεται και ζητώ συγνώμη αν έχω υπερβάλει σε κάποιο τομέα