Και στο evo πάντως η κριτική για τα φρένα του bravo 90ps είναι πολύ θετική
Προετοιμάζεται για το 2009 το νέο Fiat Uno
σε μια κατηγορία ενδιάμεση των Panda & Grande Punto. Σαν να παραγεμίζει το οπλοστάσιο !
Κατι ασχετο:
Εχθες εβαλα πινακίδες επιτέλους στο Bravo και μια που ήμουν στην αντιπροσωπεία είπα να ρωτησω μερικά.....:
1) Απο περιεργεια επειδή εχω δει μια φωτογραφία στο internet ρώτησα αν γίνετε να βάλω μια ακόμα διπλή εξάτμιση αλλά μου είπαν πως δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο.
2) Ενδιαφέρομαι για μία σκάστρα και μου είπαν πως κατα 90% θα χαλάσει το ρελαντί μου επείδη πλέον ειναι άμεσου ψεκασμού ο κινητήρας και το προγραμμα που εχει διαβάζει μέχρι την τελικη εξατμιση και κατι τετοια.
Προσωπικά ιδέα δεν εχω απο τέτοια και πανω κάτω ετσι μου τα είπε...
Ισως εχει και δικιο βέβαια...
Μου πρότεινε να περιμένω να βγει το Bravo Abarth.
Δηλάδη τόσο κακό κάνει μια σκαστρα ρε παιδια?????
οχι απλως θελει προσοχη ποσο σκληρη ειναι η σκαστρα που θα βαλεις. πολυ μαλακο και θα σου αφηνει πιεση πολη νωρις πολυ σκληρο και θα ειναι πολυ η πιεση και να ζορισει την μηχανη με συνεπεια να μπει σε safe mode.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Παιδια οποιος σκεφτεται να αγορασει το Bravo το καινουριο ας περιμενει λιγο...
Θα πουλησω το δικο μου μαλλον κατα Σεπτεμβριο. 1 χρονος δηλαδη...
Αν θελει δηλαδη κανενας και το σκεφτεται feel free to ask!!!
Οχι πως δεν εχω μεινει ευχαριστημενος, το αντιθετο μαλιστα.
Αλλα προκειται να φυγω στας Αυστραλιας για Master και πιθανοτατα θα μεινω...
Κριμα!!!
Απο τωρα λυπαμαι για το αυτοκινητακι μου!
Ένα καλό αρθράκι.
http://automobileheresy.blogspot.com...post_3799.html
Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙΑΣ . ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΛΗΚΡΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
Προσωπικά αισθάνομαι τα ίδια με εσένα, όπως επίσης & εγώ έχω ...αλλαξοπιστήσει κάποιον φίλο που το αγόραζε.
Τώρα όσον αφορά το ταμείο ανεργίας θα με βρεις αντίθετο.
Βλέπεις αυτό το ταμείο στην ουσία χρηματοδοτείται από εμάς ! Σιγά να μην τους πληρώνουμε για να κάθονται & από πάνω.![]()
Μην απορρίπτετε την αξία του AMS και του Auto Τρίτη...
Αύριο μεθάυριο αν χρειαστείτε να βάψετε κανά τοίχο, με τί χαρτί θα στρώσετε το πάτωμα ρε παιδιά;;;;
Αν χρειαστείτε προσάναμα για το τζάκι;
Να ψήσετε μία ρέγκα βρε αδερφέ...
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]