Σελίδα 44 από 50 ΠρώτηΠρώτη ... 34 42 43 44 45 46 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 431 έως 440 από 494

Θέμα: Fiat Bravo

Το avatar του χρήστη dimos47ki7
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Fiat Bravo

το αυτοκινητο ειχε 7 χλμ στο κοντερ.

τα pirelli τα ειχα δοκιμασει στο nissan του πατερα μου και απο τοτε δεν εχω βρει καλυτερο λαστιχο να βαλω. ειμαι φαν της pirelli αλλα μονο σε ultra high performance κατηγορια.
    σε διαφορα τεστ που εχω διαβασει, τα p zero βγαινουν παντα πρωτα, ειτε ειναι τα rosso ειτε τα nero

φυσικα αυτα ειναι γουστα

Fiatakias Το avatar του χρήστη PascM
    Περιοχή
    Amsterdam
    Chats
    17

Πόσα από τα "καινούργια" μας αυτοκίνητα έχουν φάει χτυπήματα στις μεταφορές άστε το καλύτερα πληγώνει, κάπου εκεί μπορεί να περίσεψε καμιά βίδα.
    GOZEN HOST LLC Your Hosting Partner Of Choice!
    15+ Years in Business!!

Το avatar του χρήστη george65
    Περιοχή
    Νάουσα Ημαθίας
    Chats
    0

Θα σας πω 2 ιστορίες (πραγματικές και οι δύο) :

Είναι ένας καλός κύριος ο οποίος είναι λάτρης των Alfa Romeo. Εχει ένα παλιό 33 (1η γενιά) και μόλις έχει κυκλοφορήσει η 155 και θέλει να την αγοράσει. Έχει όμως μια μόνο μικρή επιθυμία. Να του επιβεβαιώσει ο αντιπρόσωπος ότι το αυτοκίνητο δεν θα είναι τρακαρισμένο !!!! Ο αντιπρόσωπος τον διαβεβαιώνει ότι έτσι και θα είναι. Μετά από μέρες ήρθε το αυτοκίνητο και ο πελάτης έχει αρχίσει να το περιεργάζεται. ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΜΟΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ. !!!!
    !!!!!! Σ Ο Κ !!!!! (και δεος για τον αντιπρόσωπο). Ειναι γεμάτο το πάτωμα (ρεζέρβα κτλ) με γυαλάκια !!!!!. Ο πελάτης τα έχει "παίξει" .
    Ο αντιπρόσωπος επικοινωνεί νε την κεντρική αντιπροσωπεία και αυτή με την σειρά της με τα κεντρικά (ο πελάτης δεν το παραλαμβάνει). Το μητρώο του αυτοκινήτου ΔΕΝ έχει καμμία επισκευή από την στιγμή που βγήκε από το εργοστάσιο μέχρι την έκθεση του αντιπροσώπου (και τηρείται ευλαβικά). Τι μπορεί να ήταν ? Εικασίες θα κάνουμε ... μάλλον του έσπασε το παρμπρίζ του μάστορα ... και που χρόνος να μαζέψουμε τα σπασμένα !!!! (γραμμή παραγωγής γαρ !!!!)

2η ΙΣΤΟΡΙΑ .. Γνωστής εταιρίας (ιαπωνική φίρμα) μεταφέρει τα αυτοκίνητα της με φερυ. Το πλοίο έχει ειδικά διαμορφωμένο κατάστρωμα για μεταφορά αυτοκινήτων με αυξομείωση ύψους (να χωράνε περισσότερα). Είναι 500 αυτοκίνητα στο κάτω διάζωμα .... και υποχωρεί το κατάστρωμα ... ΠΑΝΩ στα αυτοκίνητα !!!!

Τι έγινε? Μέσα σε μια βδομάδα ... ΑΛΛΑΞΑΝ 500 ουρανούς και τα ξαναβάψανε !!!!! Τα αυτοκίνητα έχουν πουληθεί μια χαρά (και φυσικά δεν είπαν τίποτα στους αγοραστές ως όφειλαν !!!!

Και κάνουμε θέμα για μια βίδα !!!! κάπου κάτω από την μοκέτα !!!!!

Αλήθεια ..... πόσες βίδες (περίπου) έχει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο στην καμπίνα του ? Τι πιθανότητες υπάρχουν να βρεις μία ?
    Stilo 1.4 5D Dynamic

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

αυτα ειναι γνωστα που γινονται. γνωστος μου δουλευει σε εταιρεια που εχει θεα προς το λιμανι που ξεφορτωνουν αμαξια απο ιαπωνια...εχει δει πολλες φορες, να ξεφορτωνουν rx8 του κουτιου, κανοντας σχεδον αλμα απο τον καταπελτη του πλοιου και, αφου κανουν 2-3 σβουρες με το μοτερ στους κοφτες, να τα παρκαρουν....
    και καποιοι ατυχοι πιστευουν οτι αγορασαν καινουριο αυτοκινητο.......

δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να βρω πολλες χυμα βιδες σε ενα καινουριο αμαξι που μολις βγηκε απο το εργοστασιο.

δεν με πειραζει η βιδα, εξαλλου δεν προκεται για σημαντικη βιδα απο οτι ειδα, μιας και ειναι μικρη, οποτε αφου δεν υπαρχει καποιος κινδυνος εγω ειμαι ΟΚ...απο περιεργεια μονο θελω να μαθω

Το avatar του χρήστη Sn7per
    Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Ενταξει μην τρελαινεστε αν σε ενα καινουργιο αυτοκινητο σπασει το μπαμπριτζ δεν μπορουν να πεταξουν το αυτοκινητο λογικο ειναι, ουτε θα παθει και κατι αν το κανει καποιος 2 σβουρες, απλως δεν ειναι σωστο.

Ασχετο αλλα εχω δει παρκαδορο πιτσιρικα εξω απο γνωστο μαγαζι να κανει μ@λ@κιες με αμαξι πελατη, εκει να δεις νευρα να βγεις και να δεις το αμαξι σου να κανει διαδρομες σε χωματοδρομο χα χα χα.
    Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

:P

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

συμφωνω, αλλα σκεψου οτι τα rx8 εχουν wankel που αν δεν τον στρωσεις ΕΥΛΑΒΙΚΑ, δεν θα σου βγαλει πανω απο 60-70 χιλιαδες χλμ...

για το παρμπριζ, κι εγω δεν πιστευω οτι αποτελει προβλημα, εφοσον το υπολοιπο αμαξι φαινεται οκ

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Ο wankel ετσι και αλλιως δεν ειναι κινητηρας για πολλα χιλιομετρα.

Καλα εχω ακουσει οτι ο wankel ειναι αποτυχια κινητηρας και λογικο μου φαινεται, με το συστημα που δουλευει υπαρχει πολυ μεγαλη τριβη και απωλεια ενεργειας συναμα.

Ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες ξερουν οτι ο καλυτερος τροπος για να δουλεψει ενα μοτερ ειναι ο παραδοσιακος.
    Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

θα βγω λιγο off-topic και συγχωρηστε με αλλα πρεπει να εξηγησω.
    ο wankel σαν ιδεα ειναι καταπληκτικος. υπαρχουν μονο 3 κινουμενα μερη σε αντιθεση με τις μερικες δεκαδες ενος παραδοσιακου εμβολοφορου. οι παρασιτικες τριβες λοιπον ειναι ελαχιστες.
    αλλα, λογω σχεδιασμου, εχει μεγαλη καταναλωση ενω στο rx7 αρκετη ποσοτητα καυσιμου, ειδικα σε χαμηλες στροφες περνουσε ακαυστη στην εξαγωγη. στο 8αρι αυτο το προβλημα λυθηκε. η υψηλη καταναλωση, σημαινει οτι αυτοματως ο κινητηρας αυτος απευθυνεται σε πολυ ειδικο κοινο, και δεν θα μπορουσε ποτε να χρησιμοποιηθει σε ενα οικογενειακο αυτοκινητο.
    απο την αλλη εχεις αποδοση 230 ιππων απο ενα 1300αρι μοτερ.

οσο για τις αυτοκινητοβιομηχανιες, ξερουν πολυ καλα οτι αν κατσουν και εξελιξουν ολες τον wankel, το αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο, ενω ηδη θεωρειται ο ιδανικος κινητηρας για καυση υδρογονου. αλλα δυστυχως ή ευτυχως η mazda εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα σε αυτον τον κινητηρα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimos47ki7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα βγω λιγο off-topic και συγχωρηστε με αλλα πρεπει να εξηγησω.
    ο wankel σαν ιδεα ειναι καταπληκτικος. υπαρχουν μονο 3 κινουμενα μερη σε αντιθεση με τις μερικες δεκαδες ενος παραδοσιακου εμβολοφορου. οι παρασιτικες τριβες λοιπον ειναι ελαχιστες.
    αλλα, λογω σχεδιασμου, εχει μεγαλη καταναλωση ενω στο rx7 αρκετη ποσοτητα καυσιμου, ειδικα σε χαμηλες στροφες περνουσε ακαυστη στην εξαγωγη. στο 8αρι αυτο το προβλημα λυθηκε. η υψηλη καταναλωση, σημαινει οτι αυτοματως ο κινητηρας αυτος απευθυνεται σε πολυ ειδικο κοινο, και δεν θα μπορουσε ποτε να χρησιμοποιηθει σε ενα οικογενειακο αυτοκινητο.
    απο την αλλη εχεις αποδοση 230 ιππων απο ενα 1300αρι μοτερ.

οσο για τις αυτοκινητοβιομηχανιες, ξερουν πολυ καλα οτι αν κατσουν και εξελιξουν ολες τον wankel, το αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο, ενω ηδη θεωρειται ο ιδανικος κινητηρας για καυση υδρογονου. αλλα δυστυχως ή ευτυχως η mazda εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα σε αυτον τον κινητηρα.
    Αυτό είναι προς συζήτηση... Εξαρτάται πως θα το μετρήσεις...

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Εγω δε μιλαω για κινουμενα μερη, εκ των πραγματων απο ενα μοτερ που εχει χωριτικοτητα θαλαμου στα 1300cc και 200+ ιππους οι τριβες ειναι περισσοτερες απο το "εμβολο" που υπαρχει μεσα.

Εκτος αν ειναι μαγικο μοτερ.

Αν ηταν προσοδοφορα κατασκευη μοτερ θα το ιοθετουσαν και οι αλλες εταιριες πιστεψε με, ασχετα με τα δικαιωματα, οπως και σε αλλες τοσες περιπτωσεις, ενας ξεκιναει, και ακολουθουν και οι αλλοι.

0-50 1.6 sec
    0-100 3.5 sec
    0-150 6.9 sec
    0-200 14.5 sec

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-09, 13:38
  2. Fiat Bravo 1.6 Multijet
    By aman17-2 in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 22:43