Σελίδα 1 από 5 1 2 3 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: Fime tzamaki

Hybrid View

Το avatar του χρήστη Sn7per
    Περιοχή
    A, A
    Rides
    0
    Chats
    0

Fime tzamaki

Yeia sas, eimai kainourgio melos sto club sas kai suggekrimena auto einai to prwto mynhma mou.
    Prosfata agorasa ena Stilo 1.6 16V kai san trelos phga kai evala fime tzamia sthn prwth skala (apo thn mama eixe hdh vevaia 1 skala opote pige automata Full).
    Den to metaniwsa fusika tou paei poly alla...
    H erwtish mou enai h e3hs: Kata thn gnwmh sas an stamatane suxna cars gia tetoious logous.
    Euxaristw prokatavolika gia thn apantish

Το avatar του χρήστη bel
    Περιοχή
    2
    Chats
    0
    Κατά τη γνώμη μου οχι,αν και προσωπικά εχω δει μπλόκο που έγραφαν για φιμε,προβολάκια κτλ.
    Τώρα αν πέσεις σε μια τέτοια περίπτωση μπορείς να επικαλεστείς τον παρακάτω νόμο.

Ο ΚΟΚ αναφέρει στο άρθρο 81, παράγραφο 7 ότι ''τα διαφανή μέρη του αυτοκινήτου, επιβάλλεται να είναι κατασκευασμένα κατά τρόπο ώστε να είναι ορατός ο οδηγός και οι επιβαίνοντες''.

Οπως καταλαβαίνεις διαβάζοντας και το παραπάνω,δεν αναφέρει με σαφήνεια πόσο ορατός πρέπει να είναι ο οδηγός οπότε εκεί μπορείς να τους παίξεις ανάλογα.
    Πάντως
    το πρόστιμο είναι στα 33€

Eκεί που μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα ίσως,είναι όταν πας να περάσεις κτεο μιας και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου τους ανάγκαζαν να βγάλουν τις μεμβράνες για να περάσουν τον έλεγχο.(υπήρχε και κάτι σχετικό εδω μέσα αλλα΄δυστυχώς μια αναζήτηση που έκανα δεν είχε αποτέλεσμα).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bel : 14-10-06 στις 16:14

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0
    E giauto filaraki opote vrelw mploko apo mpatsous anavw ta pisw ta fwta, gia na fainomai apo mesa kai ws twra thn exw glutwsei kamia 10ria fores, e3akolou8ei na tremei to filokardi mou omws....
    twra an milame gia 35e zhmia den xreiazetai na to skeutomai kan (nomizw oti ta prostima exoun au3i8ei twra teleutaia 3aunika)

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Mixalis
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Chats
    0
    Εγω εχω τα φιμε επανω (το 2ο σταδιο της MADICO) 3 σχεδον χρονια. Απο τοτε με εχουν σταματησει πολλες φορες, ειτε για απλο ελεγχο, ειτε για αλκοοτεστ, ειτε για υπερβολικη ταχυτητα (??), χωρις να μου πει κανενας κατι για τα τζαμια. Πιστευω πως ειναι τυχερα αυτα. Αν σου τυχει...
    Άκαπνος από 03 Μαίου 2017!!!

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Απάντηση: Fime tzamaki

Ennoeitai oti an kanw 8ria H trexw me 200 den 8a me katsadiasoun gia ta tzamia :PpPpP

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Καλησπερα φιλε κ καλως ηρθες.Για Κτεο θα αναγκαστεις να ξηλωσεις σιγουρα τα μπροστινα με ενα κοστος 60ευρω για να τα ξανατοποθετησεις.
    Εκτος κ αμα μπορεσεις να βγαλεις μια βεβαιωση απο δερματολογο για "φωτοφοβια" οποτε εισαι καλυμμενος κ δε μπορει να σε πειραξει ουτε το κτεο ουτε η τροχαια.
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Mixalis
    Περιοχή
    Χαλκίδα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sn7per Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ennoeitai oti an kanw 8ria H trexw me 200 den 8a me katsadiasoun gia ta tzamia :PpPpP
    Οταν ελεγα για ελεγχους που αφορουσαν αλκοοτεστ ή υπερβολικη ταχυτητα, δεν εννοουσα οτι ημουν κομματια ή πηγαινα με 200 (οχι οτι δεν παω ), αλλα κυριως τυπικους ελεγχους. Κυριως βραδυα, που τα τζαμια με τα φιμε ειναι κατραμι (ο "φιλος" αναψε μεχρι και φακο για να δει μεσα!!)
    Άκαπνος από 03 Μαίου 2017!!!

Περιοχή
    A, A
    Chats
    0

Se euxaristw file poly xrisimh h sumvoulh sou 8a to e3etasw kai 8a sou pw ti egine (O vieu8inths tou Kteo edw einai filos vevaia) alla sto 8ema twn troxaiwn 8a to xreiastw... Thx

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου την πούν για τα φιμέ και έχω και 2η σκάλα...

Όσο αφορά τα ΚΤΕΟ...Ιδιωτικά ΚΤΕΟ και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα...!!
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Το avatar του χρήστη CRIS
    Περιοχή
    ALEXANDROUPOLI
    Chats
    0

παιδία ο νόμος λέει ότι πρέπει να φαίνεται το προπορευόμενο αυτοκινητο.για το ποιος είναι μέσα δεν λέει κάτι αν θυμαμαι.εγω προχθές με ένα φίλο στο κτεο περάσαμε κανονικά με 1 στα πλάγια και 0.5 στο μπροστα.και μάλλον αυτό θα κάνω κα εγώ

Δικαιώματα - Επιλογές