Ρε παιδια ξερετε τιποτα λεπτομεριες για το Ubuntu? Αξιζει να το δοκιμασω? Απο επιπεδα ασφαλειας? Εφαρμογες? Λογικα για αρχη σε dual-boot και...
Ξερω ξερω, πολλες ερωτησεις αλλα.... συνεχεια ψαχνομαι!!![]()
![]()
Ρε παιδια ξερετε τιποτα λεπτομεριες για το Ubuntu? Αξιζει να το δοκιμασω? Απο επιπεδα ασφαλειας? Εφαρμογες? Λογικα για αρχη σε dual-boot και...
Ξερω ξερω, πολλες ερωτησεις αλλα.... συνεχεια ψαχνομαι!!![]()
![]()
Άκαπνος από 03 Μαίου 2017!!!
Μιχαλη καλο ειναι!!!
Ενταξει δεν ειναι και RedHat αλλα τον τιτλο "Linux for humans" τον αξιζει ανετα. Αυτο που σου συστηνω να κανεις ειναι να κατεβασεις το LiveCD, κανεις boot με αυτο, παιζεις και βλεπεις αν σου αρεσει και μετα το κανεις install! Καλη φαση το LiveCD!!
Andreas >>>
There are 10 kind of people: those who can binary and those who cannot!!!
http://www.lightblack.eu
Μιχάλη βάλτα, και μετά από ένα 20λεπτο θα αρχίσεις τις κατάρες στον Gates. Μιλάμε δίνουν φτερά οτιδήποτε σύστημα και να εχεις, + το γεγονός ότι πλέον τα linux είναι αρκετά user-friendly. Θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα για το LiveCD...
Όρμα!!!!!
"Pay to get in, pray to get out..."
Εμενα τωρα γιατι μου θυμιζει κατι απο Lindows?
http://www.linspire.com/products_lin...ab=screenshots
"Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".
Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ
'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
και την αναρχία ως ευδαιμονία.'
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
Εγώ έχω Fedora και Ubuntu σε 2 υπολογιστές μου....
Θα σου πώ το έξης....έτσι όπως έχουν τα πράγματα χωρίς windows δεν ζείς...είναι απαραίτητα τα άτιμα...αλλά θα δείς ότι σιγά σιγά θα τα χρησιμοποιείς όλο και λιγότερο.
Το ubuntu είναι user friendly και δεν θα έχεις πολλά προβλήματα, αλλά μην τα νομίζεις όλα εύκολα.
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Thanks guys. Θα κανω μια δοκιμη και θα δουμε. Απο εφαρμογες τι γινεται? Οτι τρεχει σε linux τρεχει και σ' αυτο? Φανταζομαι θα χασω corel και photoshop (τουλαχιστων), αλλα δεν με πειραζει. Ας δουλευουν στα XP.
Και κατι αλλο που ακουσα. Ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχει antivirus για linux? Δεν χτυπανε οι ιοι εκει? Μου εκανε φοβερη εντυπωση και ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο...
Μα το Ubuntu είναι διανομή linux Μιχάλη....μάλιστα με gnome interface.
StiloClub.grΑν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Εγώ Δεν Ήθελα Να Του Το Πώ Γιατι Ξέρω Τώρα Οτι Ο Μιχάλης Θα Ψάχνει Ποιο Να Βάλει...![]()
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Δεν διαφωνω ρε παιδια απλα ειμαι παιδι του DOS και των WinΑρχικό μήνυμα απο haris
. Oτι αφορα το linux ειμαι παντελως ασχετος. Απλα επειδη τα εχω παρει στο κρανιο με τα ΧΡ και τα Windows γενικα, λεω να δοκιμασω και κατι αλλο.
Αρα ερχεται η φοβερη ερωτηση..... Τι ειναι τα interfaces και τι τα gnome και KDE??