Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stilatos : 06-12-06 στις 01:13
νααααταα μας τωρα πως θα ξερουμε αμα ειμαστε μεσα ? δεν δινουνε αριθμους πλαισιοου? δεν ριχνει κανεις κανενα τηλεφωνο να μαθουμε?
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
πρώτο πράγμα αύριο το πρωί!
YES θα μου φτιαξουν τα συγχρονιζε,την φλατζα,την κρεμαργιερα,τους αεροσακους,ολες τις αντλιες κ το amipur που δεν μπορω να στερεωσω στους αεραγωγους..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
όπως κάναν ανάκληση και στους ελλατωματικούς πολλαπλασιαστές..τέλως πάντων.. είμαι περίεργος τι θα μου πουν αύριο
λοιπον τα ονειρα δυστυχως ειναι καλα αλλα παντα κρατανε λιγο..μην περιμενετε τπτ θαυματα.θα μας καλεσουν θα μας πουν τι εχει προβλημα,ποσο κανει κ στο τελος θα μας ρωτησουν αν θελουμε να το αλλαξουμε.
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
λοιπον εκανα ενα υπονυμα με την ανακοινωση και οτι σχολια εχουμε να τα βαλουμε εδω. αμα μαθει κανεις τιποτα να το πει επισης αμα μπορει να παρει της σειρες πλαισιων θα ητανε ακομα καλυτερο να το μαθουμε ολοι εδω αντι να παρει ο καθενας μας τηλεφωνο.
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
Tι είναι η τροχαλία στροφαλοφόρου άξονα;
πως να το εξηγησω τωρα αυτο. εκει που ενωνονται τα πιστονια κατω κατω εχει ενα γραναζι (αυτο το γραναζι ειναι για την ανακληση)που ενωνεται με τον ιμαντα χρονισμου που παει στα γραναζια των εκκεντροφορων.