Θέλετε μία Ferrari, δεν έχετε τα απετούμενα λεφτά; Μην μου στενοχωριέσται, τώρα οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες είναι εδώ και κυριαρχούν!!!
Δείτε το...!!!!!!!!
http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html
Θέλετε μία Ferrari, δεν έχετε τα απετούμενα λεφτά; Μην μου στενοχωριέσται, τώρα οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες είναι εδώ και κυριαρχούν!!!
Δείτε το...!!!!!!!!
http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html
χαχαχαχαχα Ferrari F50 Tiktas edition!!!
the party is here...
"Ακούω νταούλια...έχει κανένα γάμο εδώ κοντά??"
paidaros: τι κανετε?
Sn7per: Σφιγγομαστε και κλανουμε !
Ωραιο......
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
Καλό το κάνανε αλλά μαύρο !!!????
πολυ φαντασια!!!!!!!!!!!!απο την στιγμη που προσθεσανε αρκετα κομματια,αμα τους παμε κανα stilo λετε να το κανουνε ferrari????????????
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Les na kanw to manta etsi?
Ποσο θα επερνε ο codealarm για μια τετοια κατασκευη αραγε?Να παρουμε μια προσφορα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντος με τα λεφτα που θα θελουν για κατι τετοιο
καλλητερα να την αγορασεις να τελειωνει το θεμα!!!
Italian muscle. . .Greek Mind
www.FIATperformanceCLUB.gr
Καλη δουλεια εκαναν τα παλουκαρια... ..αλλα αμα κανεις πως τρακαρεις... αντε ξαναφτιαχτο μετα... ..ασε που οσο και να μοιαζει οσο και καλο να'ναι το αποτελεσμα δε θα παψει ποτε να ειναι απομιμιση.. ...ενα κομματι πολυεστερας και τιποτα παραπανω..
Στην προκειμενη περιπτωση ο τυπας που τα εσκασε τα φραγκα γι'αυτη την αηδια ειχε HONDA NSX... πρεπει να εισαι πολυ μ$λακ%ς για να χαλασεις αυτο το εργαλειο... ενω οπως λεει και ο φιλος μου ο verone, λεει να παρεις το παλιο και αχρηστο MANTA και να το κανεις ετσι να δειξει αμαξι... ..απο'κει που θα καθοταν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()