Θυμάμαι πριν από 10 περίπου χρόνια... (πρέπει να ήταν Οκτώβριος 1996) όπου το AMS έβγαζε "σκάνδαλα FIAT" και μετά γινόταν ρόμπα. Θυμάστε;
Θυμάμαι τότε που το AMS "έκρινε" το αυτοκίνητο (οι δικαστές, τρομάρα τους) και πάντα πρώτα ήταν τα VW λόγω "αξίας μεταπώλησης". Θυμάστε;
Θυμάμε και πολλά άλλα, όμως κρατιέμαι να μην αρχήσω να κατεβάζω μπινελίκια.
Χαιρετισμούς σε όλους που σας έχω χάσει. Έχω επιθυμήσει να πιούμε έναν καφέ και να τα πούμε. Βελιγράδι γαρ...
Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997
Επιτελους και καποια καλα λογια για το stilo μας!!!
Νιωθω πολυ περηφανος κατοχος τωρα!!!
Italian muscle. . .Greek Mind
www.FIATperformanceCLUB.gr
Το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο κ οικονομικοτατο.Τις προαλλες ανεβηκα-κατεβηκα ξανθη με 30ευρω.Δεν γνωριζω ακριβως ποσα χλμ ειναι σαν διαδρομη αλλα σιγουρα αν ηταν κανενα αλλο θα ειχε το 50ευρω σιγουρα και φυσικα μιλαμε για ταχυτητες 120-140.
Στα 140 μου βγαζει 7.5λιτρα/100χλμ με 6η..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
αυτα να τα βλεπουν οι εχθροι μας και να σκανε!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ περηφανος και απο ρεζερβουαρ με 50 λιτρα περιπου στα 700 με 750 χιλιομετρα με ταχυτητες απο 120 με 150!!!!!!!!!!!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
σοφοκλη μπορει να εχω το 1,2 αλλα μην ξεχνας οτι εχει και 6αρι σασμαν που να φανταστεις οταν παω 120-140-160 δεν περναει τις 4 χιλιαδες στροφες και το βαρος που εχει το stilo για 1200 μηχανη ειναι πολυ μεγαλο οποτε το βοηθαει το 6αρι σασμαν για αυτο ειναι και οικονομικο!!!!τελικες,δηλαδη 195 με 200 τα πιανει στις 4900 με 5000στροφες!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Εγώ με ένα ρεζερβουάρ κάνω Θεσνίκη-Λάρισα-Καλαμπάκα-Τρίκαλα-Καρδίτσα-Φάρσαλα-Λάρισα-Θεσνίκη (650Κμ) και σχεδον ανάβει το λαμπάκι (άρα θεωριτικά βγάζει άλλα 80-100 κμ. οπότε πάμε σύνολο 750 που λέει ο παίδαρος (αλλά σχεδόν όλα σε ανοπιχτό δρόμο - όχι πόλη και βουνά).
Stilo 3D 1200, 2002 | Tipo 1.4 Lounge, 2016
Τα πιανει τα 195 και τα 200 το 12αρι Stilo.
Οχι ανετα εννοειται αλλα τα πιανει, εγω 205 του εχω βγαλει maximum μεχρι στιγμης.