Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;

Ψήφισαν
23. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Mozilla Firefox

11 47,83%
  • Windows Exporer

10 43,48%
  • Netscape Navigator

0 0%
  • Άλλο

2 8,70%
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;

Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;

Με την εξάπλωση του διαδικτύου και των νέων προγραμμάτων, αλλά και τη δραματική -ταυτόχρονη- εξάπλωση των διαφόρων spywares, junk mails, viruses, worms, spamming κλπ, η χρήση του κατάλληλου browser καθίσταται κριτική για την γρήγορη κι απρόσκοπτη περιήγησή μας στον κυβερνοχώρο.

Ποιο εργαλείο, λοιπόν, χρησιμοποιείτε για το σκοπό αυτό;
    1.6/16v/Dynamic/3d/black/6-speed, cruise control, Abarth: steering wheel & dashboard, leather speed lever, L&W exhaust, Sparco pedals, Continental 205/55/16, 16' alu rim FIAT, BMP, NGK iridium, Bilstein sport, Bel Pro X65 radar detector, subwoofer FIAT, Quantum speakers

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη REPT1L3
    Περιοχή
    Νίκαια
    Chats
    0

Απάντηση: Ποιον internet browser χρησιμοποιείτε;

Στο σπίτι χρησιμοποιώ το ΙΕ 6 (τον κλασσικό) αλλά μου αρέσει αρκετά και ο 7 που βγήκε αν και νομίζω ότι έχει κάποια προβλήματα... Οι άλλοι που έχετε ψηφίσει τί λένε; (Τον netscape τον είχα χρησιμοποιήσει αλλά δεν με ενθουσίασε)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Firefox. Εξαιρετική προστασία από spyware! Επίσης, δυνατότητα ανοίγματος πολλών παράλληλων σελίδων με τη μορφή καρτέλας, χωρίς να χρειάζεται να κλείνεις την προηγούμενη και να ξανανοίξεις τον Explorer για νέα. Επίσης, πολύ καλό ελληνικό μενού.

Πάρ' τον από' δώ: www.getfirefox.com
    1.6/16v/Dynamic/3d/black/6-speed, cruise control, Abarth: steering wheel & dashboard, leather speed lever, L&W exhaust, Sparco pedals, Continental 205/55/16, 16' alu rim FIAT, BMP, NGK iridium, Bilstein sport, Bel Pro X65 radar detector, subwoofer FIAT, Quantum speakers

Administrator Το avatar του χρήστη Stilatos
    Περιοχή
    Γλυφαδα
    Chats
    0

και εγω firefox εχω απο θεμα ασφαλειας και προσεξα ανοιγει της σελιδας πιο γρηγορα (για καποιο λογο ο ΙΕ σαν να κολλαει λιγο ) το tab browsing το εβαλε και ι microsoft στο καινουργιο ie αλλα εγω συστινω firefox
    Founder of Stilo Club Greece
    1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-

I Reject Your Reality And Substitute My Own

Το avatar του χρήστη Arf
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Chats
    0

Firefox και για μένα. Είναι πολύ ελαφρύς, κάνει συνέχεια update και όντως ανοίγει πιο γρήγορα τις σελίδες(βασικό σε dialup σύνδεση).

Και το OPERA είναι πολύ καλό...
    "Pay to get in, pray to get out..."

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη Koulou
    Chats
    0

Κι εγώ firefox χρησιμοποιούσα από τα γενοφάσκια του, μέχρι που 2 φορές έφαγε ένα "σκάλωμα", έχασε όλα τα bookmarks κι όλες τις ρυθμίσεις γενικά κι άρχισα να κρυφοκοιτάω κατά αλλού... Μετά από ένα χρόνο + καθημερινής χρήσης, Μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πλέον ότι browser σαν τον Opera απλά δεν υπάρχει! Σταθερότητα βράχου, απίστευτη ταχύτητα (γρηγορότερος από firefox), κορυφαία ασφάλεια κι από δυνατότητες - ευκολίες, άλλο τίποτα...

Το avatar του χρήστη Ionio-Zante
    Περιοχή
    ZΓ‘kynthos, Zakinthos, Greece, Greece
    Chats
    0

Internet Explorer 7...
    Δεν θελω να επιβαρυνω το συστημα μου με αλλα προγραμματα που κανουν τα ιδια πραγματα. Αλλωστε ειναι πολυ βελτιωμενος σε σχεση με τον 6 και σε απο ασφαλεια αρκετα καλη...
    "Οι Θερμοπύλες απέδειξαν, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά ολίγοι άνδρες".

Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, 5ος αι. π.Χ

'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας
    και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
    την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα
    και την αναρχία ως ευδαιμονία.'

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

StiloClub Official Member Το avatar του χρήστη aman17-2
    Περιοχή
    Napoli,Italia
    Chats
    0

firefox ,.,,,,,
    Focus II f/l 1,6 tdci titanium xenon / cruise control / TPMS / πρίζα 230V / auxiliary heating / πίσω κουρτινάκια
    AfterMarket : Kenwood Excelon DDX814 / Pioneer prs-d1200spl / Alpine pdx 2.150 / jbl P1222 / Pioneer TS-C171PRS / Dynamat extreme / Viper 5900

Επίσης κάτοχος Gsx-r 1000 k8

Το avatar του χρήστη neuromancer
    Περιοχή
    Λάρισα
    Chats
    0

Παλιός Netscapάκιας, αλλαξοπίστησα σε ΙΕ όταν το Netscape κόλλησε για πολλά χρόνια στην v.4.7. Κάποια στιγμή ξαναέβαλα Netscape 7 αλλά δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ. Επίσης αργότερα έβαλα Netscape 8 γιατί μπορούσε να δίχνει τις σελίδες είτε ως IE είτε ως Firefox χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα render engines (MSHTML και Mozila, αντίστοιχα). Δεν τον χρησιμοποιούσα παρα μόνο για να ελέγχω αν οι σελίδες που έφτιαχνα παίζουν ok και στους δύο. Τώρα στο νέο PC έχω μόνο ΙΕ7 αλλά κάποια στιγμη θα βάλω και Firefox για τους ίδιους λόγους που ανέφερα παραπάνω και όχι για κύριο browser. Με τον IE δεν είχα ποτέ προβλήματα - έχω λίγο αυστηρά security settings και είμαι safe αν και μερικές φορές βγαίνουν πολλά warnings.
    Stilo 3D 1200, 2002 | Tipo 1.4 Lounge, 2016

Το avatar του χρήστη Stelini
    Περιοχή
    Athens
    Chats
    0

Mozilla Firefox!!!!!!!!Forever!!!

Ειναι απιστευτος εχει φοβερα plug ins και add ons!!!!
    To καλυτερο ειναι αυτο με τον καιρο που δειχνει στην κατω μπαρα!!!
    Και δεν πεφτει ποτε εξω σε προβλεψεις!!!!
    2 FAST FROM ME NO WAY!!!!
    DO LUCK

Παρόμοια Θέματα

1. internet security
    By stilovatis in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-05, 18:20
  2. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ INTERNET??
    By aman17-2 in forum Off-topic Section
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-05, 00:15
  3. Απαντήσεις: 1