ρε παιδια χτες το βραδυ εκει που ειχα μια χαρα αραγμενο το αμαξακι μου στο γκαραζ ξαφνικα χτυπαει ο συναγερμος ετσι στα καλα καθουμενα!!!μου ειπαν οτι εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης θα τον στειλω αυριο για ελενχο..εχει τυχει σε κανεναν???
ρε παιδια χτες το βραδυ εκει που ειχα μια χαρα αραγμενο το αμαξακι μου στο γκαραζ ξαφνικα χτυπαει ο συναγερμος ετσι στα καλα καθουμενα!!!μου ειπαν οτι εχουν εγγυηση εφ'ορου ζωης θα τον στειλω αυριο για ελενχο..εχει τυχει σε κανεναν???
α ξεχασα να αναφερω ο συναγερμος ειναι της μανας του...αρε fiat@@ τι μου κανεις...
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ
Μονο που λες οτι ειναι της Fiat ο συναγερμος!
Ανοιξε το καπο, πιαστον με το χερι και τραβα τον!
Για πεταμα ειναι! Το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο Αγγελος, βαλε εναν αλλο.
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ!!ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ
οτι να'ναι κορυφαιας ποιοτητας συναγερμοι!!!!!ευτυχως δεν μου εχει τυχει σκηνικο σαν το δικο σου αγγελε...ασε παω για ξηλωμα...
εγω παντως 4,5 χρονια δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!!!!!
και ειναι της μαμας!!!!!!!!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]