1. Όταν γράφτηκες εδώ μέσα πάτησες αποδοχή σε κάτι κανόνες....άρα συμφώνησες....
  2. Όταν έκανες την κίνηση να κάνεις ποστ στις αγγελίες σου ξανάβγαλε τους κανόνες που απευθύνονται στο συγκεκριμένο section...παιδεύτικα για αυτό (να βγάζει τους κανόνες των αγγελιών πριν κάνεις ποστ) για κάτι σαν και σένα που δεν κάνουν το κόπο να διαβάσουν αυτά με τα οποία συμφωνούν...
  3. Παρότι σου κάνει επικόλληση ένας απο τους Συντονιστές τους όρους δεν κάνεις το κόπο να τους διαβάσεις να δείς ότι αναφέρουν και αυτό: 8. Συμφωνείτε ότι οι administrators και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.
    Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τους administrators και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
  4. Κάνεις ένα ποστ με τίτλο: "Ηλίθια Πράγματα", εγώ σαν συνέπεια αυτού θεωρώ ότι με λές εμένα που έγραψα τους κανόνες καθώς και όσους τους αποδέχτηκαν και δεν αντέδρασαν, ηλίθιους....που δεν νομίζω να είμαστε...
  5. Παραβιάζεις κατ΄ εξακολούθηση το παρακάτω σε όλα σου τα πόστ: *β. Χρησιμοποιείτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα για να διατυπώσετε το μήνυμά σας είναι πιο ξεκούραστα και εξασφαλίζετε έτσι μεγαλύτερη θέαση στο μήνυμά σας. Κείμενα γραμμένα σε greeklish είτε θα γίνονται edit από τον εκάστοτε moderator είτε θα διαγράφονται οριστικά από την βάση. Είναι δύσκολο για όλους μας να το συνηθίσουμε αλλά μια προσπάθεια αρκεί.
    Απο εδώ και πέρα δε θα δικαιολογήσω άλλο greeklish ποστ σου...
  6. Επειδή ξέρω ότι ίσως δυσανασχετείς και με βρίζεις με όλα τα παραπάνω, σου θυμίζω κάτι απο τους κανόνες χρήσης, που δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις: Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

Χρήσιμα Link:
Όροι Χρήσης -- Οδηγίες για τα νέα μέλη του StiloClub.gr
Όροι Χρήσης Αγγελιών

Για τυχόν απορίες, πμ....

ThoDoriS