Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Civic TypeR-R

Το avatar του χρήστη Pantelis
    Περιοχή
    Tasmajdan - Beograd
    Rides
    0
    Chats
    0

Απάντηση: Civic TypeR-R

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ποστ περισσοτερο το εβαλα για να δειτε τι μπορει να κανει καποιος με τεχνογνωσια κ τι οχι.
    πχ. Νεο TypeR με 130ιππους στο λιτρο και απο στον αντιποδα VW που μεχρι προτεινως τουρμπιζε ενα μοτερ 1.8 12ετιας κ χαιροταν ολοι με τα REVO
    Εχεις 100% δίκιο. Άλλο ατμοσφαιρικοί κινητήρες με 130ΗΡ/λιτρο και άλλο τουρμπάτοι. Το πρώτο θέλει μηχανικούς με @ρχίδια. Το δεύτερο το πετυχαίνει και @ρχίδια μηχανικός.

Όσο για τον 1,8 μην είσαι άδικος! Τι έλεγαν οι αρχαίο σοφοί Έλληνες; Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Κάνε υπομονή. Θα μάθουν.
    Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997

Boring Moderator >> Το avatar του χρήστη MaGeLaNoS
    Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Το πρώτο θέλει μηχανικούς με @ρχίδια. Το δεύτερο το πετυχαίνει και @ρχίδια μηχανικός.
    H πιο σωστη τοποθετηση

Όσο για τον 1,8 μην είσαι άδικος! Τι έλεγαν οι αρχαίο σοφοί Έλληνες; Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Κάνε υπομονή. Θα μάθουν.
    Τουλαχιστον Παντελη αυτοι ειχαν κ ενα μοτερ που μοσχοπουλησε..η Fiat ουτε αυτο δε μπορεσε να κανει
    Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08
    Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09

Ο πιο όμορφος Moderator! Το avatar του χρήστη face
    Περιοχή
    Volos, Greece
    Chats
    0

Εγώ έχω λίγο διαφορετική γνώμη....το να βάλεις ένα μεταβλητό (για να εχεις πολιτισμένη λειτουργεία χαμηλα) και να ξεζουλήξεις ένα μοτέρ, να στροφαρει στο θεό-αρα να βγάζει και τα άλογα, περιορίζοντας έτσι και το ωφέλιμο φάσμα στροφών δεν το θεωρώ και μεγάλη μαγκιά...Μαγκια ιαπωνική είναι που δεν σπάνε δεν χαλάνε...

Το να σχεδιάζεις όμως ενα υπερτροφοδοτούμενο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μοτερ με θερμοκρασίες που αγγιζουν τους 1000βαθμούς, και ροπές που γυρνάνε σασμαν για πλακα, θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη μαγκιά....Και με ωφέλιμο φάσμα στροφών απο χαμηλά που για χρήση στο δρόμο είναι ότι πι οξεκούραστο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη face : 10-05-07 στις 11:10
    Peugeot 508SW Allure.
    ------
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ioannidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου ότι τουτούνι εννοείτε αυτοκίνητο!!
    ------

Banned Το avatar του χρήστη verone
    Περιοχή
    Αθήνα
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο face Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω λίγο διαφορετική γνώμη....το να βάλεις ένα μεταβλητό (για να εχεις πολιτισμένη λειτουργεία χαμηλα) και να ξεζουλήξεις ένα μοτέρ, να στροφαρει στο θεό-αρα να βγάζει και τα άλογα, περιορίζοντας έτσι και το ωφέλιμο φάσμα στροφών δεν το θεωρώ και μεγάλη μαγκιά...Μαγκια ιαπωνική είναι που δεν σπάνε δεν χαλάνε...

Το να σχεδιάζεις όμως ενα υπερτροφοδοτούμενο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μοτερ με θερμοκρασίες που αγγιζουν τους 1000βαθμούς, και ροπές που γυρνάνε σασμαν για πλακα, θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερη μαγκιά....Και με ωφέλιμο φάσμα στροφών απο χαμηλά που για χρήση στο δρόμο είναι ότι πι οξεκούραστο....
    Petraki den mporw na vro ta smilies me ta xiroktrotimata na se gemisw sostos!!!

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

ελα μωρε honda και ξεχοντα σιγα την αξιοπιστια??δεν εχουν και τιποτα??ενα μοτερ...και αυτο οχι απροβληματιστο για παρτε χοντα να δειτε!!!!δεν θαχετε προβληματα?
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Το avatar του χρήστη Pantelis
    Περιοχή
    Tasmajdan - Beograd
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελα μωρε honda και ξεχοντα σιγα την αξιοπιστια??δεν εχουν και τιποτα??ενα μοτερ...και αυτο οχι απροβληματιστο για παρτε χοντα να δειτε!!!!δεν θαχετε προβληματα?
    Ηρακλή δεν έχεις και άδικο σε αυτά που γράφεις. Μία φράση που πάντα λέω είναι:

«Όλα τα αυτοκίνητα είναι καλά και την ίδια στιγμή όλα τα αυτοκίνητα είναι μάπα».

Τα αυτοκίνητα ποτέ δε θα γίνουν κορυφαία σε αξιοπιστία όσο και να το θέλουμε. Αυτό συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους που αν ξεκινήσουμε να γράφουμε δε θα σταματήσουμε ποτέ.

Από την άλλην, δεν μπορούμε να παραβλέπουμε ότι η HONDA τα τελευταία χρόνια κατασκευάζει πολύ καλούς κινητήρες. Αναφέρομαι καθαρά από μηχανουργικής κατεργασίας και θερμοδυναμικής απόδοσης. Μπορείς να βρεις άνετα στο διαδίκτυο άρθρα του συχωρεμένου L. J. K. Setright που μην ξεχνάς χαρακτηρίζεται ως «Γκουρού της αυτοκίνησης».

Δεν σημαίνει ότι η HONDA είναι μοναδική. Η BMW για παράδειγμα (που δεν συμπαθώ) τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει αρκετές φορές το βραβείο του International Engine of the Year. Για άλλη μια φορά φέτος πήρε την συγκεκριμένη διάκριση.

http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=5250

Στο παραπάνω link θα δεις και για του κινητήρες της VW. Θα μου πεις ότι οι FSI που καίνε τρελό λάδι και οι 1.4 των 170ΗΡ πήραν βραβείο! Αυτό δεν σχολιάζω γιατί σίγουρα θα με λογοκρίνετε.
    Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997

Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Παντελη ξεχνας και τον wankel RENESIS που επι 2 ετη κερδισε το βραβειο "κινητηρας της χρονιας" επισκιαζοντας το διαμαντι του Honda S2000.Παντως κατα την διαρκεια της ιστοριας η Honda εχει αποδειξει την αξια της και την τεχνολογικη της αρτιοτητα στα μοτερ.

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08

Το avatar του χρήστη stilo-hraklis
    Περιοχή
    ακρως απορρητο
    Chats
    0

ναι πηρε βραβειο η h mazda με τι κρητιρια??οικονομια καυσιμου??οτι παει καλα???η για το λαδι που καιει μιλαω για το cosmo.. και δεν τα εχω βγαλει απτο μυαλο μου ταχω δει με τα ματια μου
    To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......

Περιοχή
    Ξεσσαλονίκη
    Chats
    0

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι πηρε βραβειο η h mazda με τι κρητιρια??οικονομια καυσιμου??οτι παει καλα???η για το λαδι που καιει μιλαω για το cosmo.. και δεν τα εχω βγαλει απτο μυαλο μου ταχω δει με τα ματια μου
    Σαν κατασκευη-αποδοση-ιδεα-υλοποιηση.Αυτα ειναι τα κριτηρια για τα βραβεια κινητηρων.Και παλι θα πω οτι οι wankel στην ουσια ειναι διχρονοι.Το καψιμο λαδιου ειναι ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τους..
    Εχει 2 χρονους ο κινητηρας αυτος οπως τα μικρα enduro που μαζι με βενζινη καινε κ λαδι κ συμπληρωνεις.

Φετος παει για βραβειο η HONDA με το νεο 2λιτρο 260ιππων..130ιπποι/λιτρο.
    Σπαει το ρεκορ του S2000
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaGeLaNoS : 14-05-07 στις 18:26

Fiat Stilo 1.4 3D mod.04

Opel Astra H 1.6 mod.08

Παρόμοια Θέματα

1. Honda Civic 4d
    By Karateka in forum Italian and Other Cars
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-06, 11:14
  2. Nεο Honda Civic