Τον μηνα που ημουν Γερμανια πηγα και ενα Σαβ/κο στο Βερολινο. Περπατωντας σε ενα κεντρικο δρομο τα ματια μου επεσαν σε ενα μικρο και απλο αυτοκινητακι... Δειτε και πειτε γνωμες!
![]()
Να και η αφεντια μου διπλα σε 1001 αλογα!!!
![]()
Τον μηνα που ημουν Γερμανια πηγα και ενα Σαβ/κο στο Βερολινο. Περπατωντας σε ενα κεντρικο δρομο τα ματια μου επεσαν σε ενα μικρο και απλο αυτοκινητακι... Δειτε και πειτε γνωμες!
![]()
Να και η αφεντια μου διπλα σε 1001 αλογα!!!
![]()
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
Ρε Σόφο, φτώχια καταραμένη. Το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό, ο αστακός ψώφιος, η Bugatti μλπε. Πα πα πα! Και 1001 άλογα!
Καμιά φωτό από το εσωτερικό της έχεις βγάλει;
Centro Internazionale Guida Sicura Class 1997
αχ καταραμενη φτωχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ονειρα και ονειρα!!!!!!!!!!!!!!!
σιγουρα πισταυω νιωθεις δεος στεκομενος διπλα σε ενα τετοιο αυτοκινητο και ακαταμαχητη ελξη να μπεις μεσα και να το αρπαξεις και να το οδηγησεις!!!!!!!!!!!!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Πάντως επειδή δεν έχω δει να κυκλοφορεί, δεν πρέπει να είναι και πολύ επιτυχημένο![]()
οντως αφου δεν κυκλοφορουν πολλα φιλε cavallino το αμαξι πρεπει να ειναι πεταμενα λεφτα οπως η πορσε η φεραρι και κατι αλλα αυτοκινητακια..α ρε τζοκερ.....κι αν μας κατσει...
Αν σου κάτσει (με όλες μου τις ευχές)... μέχρι και ο γάιδαρος πετάει !
οχι μονο ο γαιδαρος αλλα και οτι μας κατεβει στο μυαλο!!!!!!!
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
που θα παει....καποια στιγμη θα μου κατσει και μενα και μετα....αντε να με βρεις......μονο την δωρεα στο σαιτ θα θυμηθω...ελπιζω
Panteli για σενα!
![]()
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας