Ρε παίδες από Σαλλόνικα δεν κανονίζουμε κανα καφεδάκι να σας γνωρίσω και εγώ που δεν έχω καταφέρει να έρθω σε καμία συνάντιση!
Ρε παίδες από Σαλλόνικα δεν κανονίζουμε κανα καφεδάκι να σας γνωρίσω και εγώ που δεν έχω καταφέρει να έρθω σε καμία συνάντιση!
Ποτέ μην κρίνεις άσχημα κάποιον που σε πλήγωσε γιατί αυτός μπορεί να πληγώθηκε περισσότερο για να βρει την δύναμη να το κάνει...
Επισης... . . .
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Εγω μεσα ειμαι παντως..αρκει να το ξερω 1 μερα νωριτερα,,
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
εχω πειν τον γιαννη που εχει το κιν αλλα ζαρττττττττττ
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ
Αν ειναι να το κανονισουμε για την επομενη κυριακη?
Ποτέ μην κρίνεις άσχημα κάποιον που σε πλήγωσε γιατί αυτός μπορεί να πληγώθηκε περισσότερο για να βρει την δύναμη να το κάνει...
Μια καλή ευκαιρία είναι και τον Φεβρουάριο στις Σέρρες με λίγο ποιο ανεβασμένα τα πνεύματα!
carlos_jackal na mazeutoume na kanonisoume na pate.........xaaxxaa
opote thelete stilares egw mesa eimai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για κυριακη ποιος ειναι μεσα?
παιδια δεν γινετε ετσι!!
πρεπει να στυλη μυνημα ο γιαννης
ΜΑ ΑΣ'ΤΟ.. ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΑΓΑΠΗ ΖΗΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ.....ΤΑΡΑΞΙΑΣ