k εγω μεσα!!!
k εγω μεσα!!!
stilo club
1.6 active-103 hp (+1 πουλαρι)-Zαντες 17'' abarth-Μασπιε abarth-Bilstein sprint-H&R 3,5cm-Μεμβρανες llumar-Φρυδια Novitec-start button-cruise control-Τελικο pm...
αρη ειχαμε κανενα νεο?
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
και εγω μεσα ειμαι!και θα βρεισκομαι σε αναμονη
Ποτέ μην κρίνεις άσχημα κάποιον που σε πλήγωσε γιατί αυτός μπορεί να πληγώθηκε περισσότερο για να βρει την δύναμη να το κάνει...
Μετα απο καιρο βρηκα λιγο χρονο και ηρθα σε ενα νετ και μπηκα να δω τι κανετε. Ωραια σκεψη Αρη και βλεπω οτι θα μαζευτουμε αρκετοι! Μηπως να καναμε μια μινι πανελληνια συναντηση τελικα στη Θεσσαλονικη;
Σοφοκλης, Απριλιος 2005
1.6 Dynamic 3D Ιριδιζον ασημι
Ο Junior του Club ειναι εδω!
Να τι παθαινεις αν κανεις παρεα με τον DontMKsense...
"Μα, μου, σου, του, ουουου...", λεγαμενε καταλαβες τι ειπα;
"Καλα εισαιιιιι; - Σε σκωνεται;;;"
Για την ασφαλεια σας
Καλησπερα παιδια.. γραφτηκα στο forum σας αφου ειδα αυτο το ποστ σαν guestλοιπον οντως εχει γινει η συζητηση να υπαρξει μια κοινη συναντηση των clubs μας (και οχι μονο) εδω στην θεσσαλονικη, πραγμα που εμενα με βρισκει 100% συμφωνο.. επειδη να το πω και απλα το πραμα στο clubpunto παει απο το κακο στο χειροτερο και εκτος απο 5-6 παιδια που ειμαστε τακτικοι δεν παταει και πολυς νεος κοσμος θα χαιρομουνα να ξεκινουσαμε κατι σαν παρεα fiat εδω πανω, δεν πιστευω να υπαρχει τιποτα που να μας χωρισει! και επειδη εγω δεν ξερω ρωταω: στην θεσσαλονικη υπαρχουν συναντησεις του stiloclub; να περνουσαμε καποια στιγμη να τα λεγαμε και απο κοντα
![]()
Φίλε μου εμείς δεν κάνουμε μόνο συναντήσεις γιατί είμαστε πάνω από όλα εδώ στην Θεσσαλονίκη σαν αδέρφια!
Καλωσόρισες στο forum μας.