Και εγω το ιδιο, βασικα βαριεμαι να παω στην αντιπροσωπια οχι τιποτα αλλο :P
Και εγω το ιδιο, βασικα βαριεμαι να παω στην αντιπροσωπια οχι τιποτα αλλο :P
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Ασε που δεν θα εχει ρευμα κ δε θα μπορουν να στειλουν την παραγγελια στην Ιταλια..
Θέλω βόλτα με το Turbo του ΜΙΚΕ....
Fiat Stilo 1.4 3D mod.04
Opel Astra H 1.6 mod.08
Opel Corsa D Sport 1.4 mod.09
Ασε που το πηρε ο φιλος μου Θεμος και μου μου ειπε οτι βγαζει προβληματα, μακρια μακρια, Stilo και παλι Stilo.
Α δεν εχει και τασακι πισω, ελεος
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Την ρεζέρβα την χρεώνουν εξτρά μάγκες!!!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
καλα αμα εχεις 1 εκατομμυριο σε χαλαει για την ρεζερβα!!!
νικο κουλαρεσε υπαρχουν και πολλη χειροτερα!!!!![]()
1.2 3D, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ REFLEX MONROE, ZAΝΤΕΣ ΟΧΙGIN 16ΑΡΕΣ,ΛΑΣΤΙΧΑ CONTINENTAL CONTACTSPORT 2 205/55/16 ΦΡΥΔΑΚΙΑ HR ΕΛΑΤΗΡΙΑ XENON LIGHTS GT BREMBO BRAKES ZEBRING TEΛΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[SIGPIC][/SIGPIC]
Πανέμορφο το αμάξι.Το F-22 έχει μιμηθεί αυτό.Θα τα στήσουνε να δούμε τι γίνεται?![]()
εγω εγω δεν θα το περνα γιατι δεν μπορεις μετα να το πουλησεις ....το παντρευεσαι...εδω δεν βρισκουμε να πουλησουμε το στιλο που εχει 6-7 χιλιαρικα....θα βρουμε να πουλησουμε πραγμα με 1.000.000?????
σιγα μην το παρω....να το παντρευτω μετα???
χααχαχαχαχαχχα
To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......
Μπα μαπα το τασακι ειναι πολυ μικρο με 3 τσιγαρα το κοβω να γεμιζει ασε που δεν εχει χωρο πισω να βαζω τα εργαλεια.