μου θυμιζει εκεινο το τραγουδι που λεει εχω πιεει και ειμαι λιωμα και μια νταλικα μου κορναρει μα η καρδια μου δεν φρεναρει.
μου θυμιζει εκεινο το τραγουδι που λεει εχω πιεει και ειμαι λιωμα και μια νταλικα μου κορναρει μα η καρδια μου δεν φρεναρει.
Founder of Stilo Club Greece
1.6 Silver 3D Dynamic Schumacher Stilo Look,Sky Window-K&N Filter- Eagle F1 tires- Bilstein Sprint & Eibach Pro Kit-Brembo Brakes-Sport Wheel,Sport Knob,Schumacher Pedals-3M Black tint-
I Reject Your Reality And Substitute My Own
Μια χαρα φορτιγο ειναι, αποροφαει την ενεργεια το μπροστα μερος για να γλυτωσουν τα "δουλακια κινεζακια" στην καροτσα :P
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Διαβαζα σε ενα αρθρο οτι φτιαξαν το ποιο φτινο αυτοκινητο του κοσμου στην ινδια με στοχο τους ινδους που κυκλοφορουν εκει με ποδηλατα.
Δεν θυμαμαι τι τιμη ελεγε παντως απο την εταιρια δεν ειπαν ουτε για μπαρες ασφαλειας αλλα ουτε και αεροσακους φυσικα, μονο για ζωνες.
Φανταστειτε τι θα ειναι αυτο.
Επισης καποια στιγμη θα αρχισουν να διατιθενται Κινεζικα αυτοκινητα και στην ευρωπαικη αγορα, θα κανουν θραυση αυτο ειναι σιγουρο μιας και θα ειναι 25% ποιο φτινα απο τα φθηνοτερα της (τωρινης) αγορας μας
Δεν μπορώ να ανήκω σε μια λέσχη που καταδέχεται να έχει μέλος κάποιον σαν και μένα.
0-50 1.6 sec
0-100 3.5 sec
0-150 6.9 sec
0-200 14.5 sec
:P
Μια χαρα ειναι τι εχει?δεν χρειαζεσε και φερετρο![]()
Grande punto Abarth ss
BMW Μ6 2008
εχει και η μα%ακια ορια.....αυτοι τα χουν ξεπερασει χρονια τωρα...
Sn7per 1700 στοιχίζει αυτό το αμάξι... Μάλλον τις επιδόσεις ενός ποδηλάτου πρέπει να έχει για να γλιτώσεις...
1.6 16v Dynamic /Skywindow / Clima / Cruise Control
/ Loudlink SSD CD Changer
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
/ HID Xenon 4300K XLS. / Aluminum Oil Catch Tank / Coconut Perfume
Ambition bites the nails of success
re auto den einai to t vw transporter???
To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......
Όχι, του μοιάζει...
/ CDA Air Intake Filter / Sparco Aluminum Pedals / Eibach Springs / Custom made Shocks / ΟMP Strut brace [thanx ABZSTILO] / Abarth front brakes [281x26]
Κάποτε η Daewoo δεν είχε βγάλει ένα αμάξι ίδιο με το Kadett της Opel;;;
Έχει χρόνια τώρα... ένα ****βό...